Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
chtěla bych se zeptat, zda jste někdo využil 3D/4D ultrazvuku v Hradci Králové v Sanusu. Přemýšlím, zda se objednat v Pardubicích nebo Hradci. Myslím, že v Hradci budou mít asi kvalitnější ultrazvuk.
Jak jste byli v Sanusu spokojené? kolik to stálo a kolik fotografií/videí jste si odnesly?
Na jejich stránkách nepíšou ani cenu ani počet fotek, co si vám dají.
Moc děkuju za info ![]()
@janca.kk Ahoj, my byli 2× na 3D/4D utz
jednou v Sanusu (HK) a jednou u MUDr. Boudyše.. za mě u MUDr. Boudyše to bylo lepší, v Sanusu nám udělali opravdu jen utz, MUDr. Boudyš řekl i míry a byl víc sdílnější, cena stejná.. ![]()
@Barborkaa26 Prosím tě, kolik jste platili v tom Sanusu a kolik jste si toho odnesli?
Já mám v Pardubicích hned u baráku doktorku, která to dělá za 1000kč a na DVD dá 10 fotografií a 5 videí, ale zas nevím, zda bude mít přístroj třeba stejně tak kvalitní jako v Sanusu ![]()
Já byla v sanusu… platila jsem 1200,– a dostala jsem jednu fotku a jedno cd s asi 5 videi krátkými…uz trval asi 20 min
@janca.kk no, kolem 5 videí +- a nějaké fotky na CD, cena 1250,–, trvalo to asi cca 20 min.. u toho druhého dr cena stejná, ale lepší zážitek i kvalitnější provedení
Dobře děkuju, tak to se asi taky objednám k tomu Boudyšovi, tady v Pardubicích to dělají asi 3 měsíce teprve a nemohu najít žádnou recenzi ![]()
@janca.kk jako za mě i manžela určitě
i pan doktor poprvé vyslovil pohlaví miminka ve 13.tt a od té doby nám to jen potvrzují
za mě s panem doktorem maximální spokojenost ![]()
@janca.kk V Sanusu jsem teda nebyla, ale u Dr Boudyse v Malsovicich ano. Musim rict, ze to bylo naprosto supr.Pan doktor naprosto uzasnej. Slysela jsem ze ultrazvuk ma jeden z nejkvalitnejsich v HK. Urcote bych ho doporucila
Dobře děkuju moc za info, už jsem se k panu Dr. Boudyšovi objednala ![]()