3D/4D ultrazvuk Olomouc dr. Polák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3424
2.12.10 08:40

koty a kolik to stalo? slysela jsem 1000kc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.10 09:26

Ahoj Koty,

tak to je super, že jsi spokojená. A 4 fotečky, to je taky skvělý. :srdce: Koukám, že má mít to DVD kolem 10 minut, tak to není až tak strašný, když dal 6. Ale asi jsi tam byla dýl a pěkně si s tím vyhrál co? Když se zaměřoval na obličejík atd. :potlesk:
Tak to já se tam určitě taky objednám. Zatím mám čas. Dneska jsem 15+2 podle PM, podle UTZ 15+4 (ani nevím, co je přesnější??) :think: Asi ten ultrazvuk?? :dance: Takže půjdu asi buď koncem ledna nebo až začátkem února. Abych byla kolem toho 25 týdne jako ty. :srdce:

Mirkaaa: u dr. Poláka stojí 3D UTZ 1000 Kč a zahrnuje cca 10 minut video a 2-3 fotky :potlesk:
 http://www.petr-polak.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.10 09:34

Pro Jitinu

Jiťo, ty už jsi byla na tom 3D???? Nebo na kdy jsi objednaná??? Napiš nám, jak to dopadlo a jak jsi byla spokojená ju??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
2.12.10 15:34
Marťulililinka píše:
Pro JitinuJiťo, ty už jsi byla na tom 3D???? Nebo na kdy jsi objednaná??? Napiš nám, jak to dopadlo a jak jsi byla spokojená ju??? :dance:

Ahoj marti,ja jsem puvodne chtela jit na 3D,ale jaksi mam silnejsi brisni stenu,tak mi pomalu ani fotku neudelal,slo to u me spatne videt,tak jsem se na to vyprdla :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.10 15:50

pro Jiťu:

aha, tak to je škoda, že to nešlo. Doufám, že budu mít větší štěstí. Ale i tak ten 2D ultrazvuk je dobrej. Aspoň něco :srdce:
Já jdu teprve za týden na další kontrolu do poradny, v 16 týdnu a maj mi tam rovnou brát krev na triple testy. Tak jsem zvědavá… :roll: Snad bude vše OK, ale důležitější a spolehlivější byly ty v 12tt ne??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
2.12.10 17:42

Marti triply vychazeji obcas falesne,urcite v tom 13 tydnu ten sreening ma vetsi % spolehlivosti,nez v 16 triply :pankac: !!!
Jinak,pokud jsi hubena,tak 3D u tebe bude videt krasne,pokud nebude mit miminko rucicky u pusenky!Ja mam par kilo navic,tak byla horsi viditelnost :roll: .
Jinak tohle je moje fotka z 3D,co se dr. podarilo udelat.Je tam oblicejik z profilu,kdyby jsi to nenasla-vysvetlim :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.12.10 17:47

Ahojte, jojo stálo to 1.000,–, no to videjko mohl udělat delší, ale co už. Asi mi to vynahradil těma fotečkama :-D Akorát jsem byla naprdlá, pač malej celou cestu k dr. v břiše kopal jak divej, tak jsem se těšila, že bude aspoň pořádná akce a on se potvůrka ve chvíli příjezdu rozhodl hodit šlofíka, tak se tam max. převaluje z boku na bok. Ho přerazím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.12.10 17:50

Tak já na triplech vůbec nebyla. Gyndr. mě tam neposílal právě kvůli těm často falešně pozitivním výsledkům. Nějak jsem ani nepochopila, k čemu jsou ty testy dobré, když jdeme na ty screeningy..? Byla jsem na prvotrim scr. ve 12tt, a pak na druhotrim. scr. ve 20tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
2.12.10 17:55
Koty píše:
Tak já na triplech vůbec nebyla. Gyndr. mě tam neposílal právě kvůli těm často falešně pozitivním výsledkům. Nějak jsem ani nepochopila, k čemu jsou ty testy dobré, když jdeme na ty screeningy..? Byla jsem na prvotrim scr. ve 12tt, a pak na druhotrim. scr. ve 20tt :nevim:

to jsou hodne zastarale testy a vetsina dr je dela,i kdyz vyjde v tom 1 sreeningu vsechno dobre!Ono je to na downuv syndrom,pak rozstepy patra,patere atd…,ale to ma tak 60% spolehlivost,pri cemz v tom 13 tydnu maji ty testy 80-90%,meli by je zrusit! :pankac: a zavest povinne testy v 13 tydnu bezplatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.10 11:53

Jíťo já někde četla, že se pomalu od těch tripple testů ustupuje a že je chtěj zrušit. Měl by je právě nahradit ten prvotrimestrální screening, který je přesnější.
Takže jsem docela na výsledky zvědavá. Ale říkám si, že když byly ty první negativní, takže na tyto kašlu a nebudu se nima stresovat… :nevim:
Výsledky by pak měly být asi do týdne že? To mi řeknou těsně před Vánocema.. :dance:
Díky za foto.. trošku to trvalo než jsem se v tom zorientovala a různě natáčela notebook.. :lol: Tak to já vážila před těhu 49 kilo, takže mně snad půjde udělat 3D bez problémů :mrgreen:

Koty: to se někdy stane, že je malý aktivní do té doby, než dojdeš na ultrazvuk. Škoda, co naděláš :dance: Hlavně, že máš pěkný video a fotečky.. a že je malý zdravý…nechceš sem nějakou fotečku dát??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
3.12.10 13:52

marti-natacet jsi nic nemusela,ja mam jeste jednu fotku udelanou a popsanou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.10 19:23
jitina píše:
marti-natacet jsi nic nemusela,ja mam jeste jednu fotku udelanou a popsanou :mrgreen: :mrgreen:

Jo táááááák :lol: tak už to tam krásně vidím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.12.10 06:47

Fotečku bych hodila, jenže nejsem schopná si koupit káblík na stahování fotek do PC :roll: jsem hrozná :oops: Marti, ještě na 3D může být problém placenta na přední stěně. Že bude miminko zaclánět..Já mám placentu vepředu, ale naštěstí to celkem vyšlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.10 10:27

Koty to já ještě nevím, kde mám placentu… zeptám se ve čtvrtek v poradně. Budou mi dělat ultrazvuk… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mánes
9.12.10 11:15

Ultrazvuk a vyšetření u Dr. Poláka

Ahojte, tak já byla u pana doktora na první screening, nejdřív krev, pak ultrazvuk, vyšetření zabralo tak 5-10 minut, vše se snažil ukázat, i když říkal, že velmi špatná vizualizace (asi ten můj špek, holt mám nadváhu, tak asi proto), vše bylo o.k. a první screening tudíž negativní. Pak mi moje doktorka brala krev na tripl, ten bohužel s hraničním rizikem na Down 1:260, takže včera kontrolní utz u pana doktora, ten řekl, že dle utz je vše o.k. a odběr plodové vody nedoporučil, tak jsme na něj dali, jelikož jehel a rizika potratu se bojím víc než dost a včil je to 1:600 na eventuální možnost nemocného mimi. A včerejší vyšetření opět špatná vizualizace, špek břišní… ale opět kolem 10 minut a vše vysvětlil a za 4 týdny máme dorazit znovu…
Ale chci se zeptat,když jsem tlustá a už na 2D je špatná viditelnost, má cenu zkoušet ten 3/4D utz?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky