Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano, byla jsem pred třemi dny. Hlavně proto, že jsem jsem těhotná, což je rizikové, covid jsem ještě neměla. Kdyby nebyl omikoron, tak asi tolik nespěchám a dám to blíž k termínu porodu, ale před omikronem se člověk asi neubrání ani zvýšenou opatrností. izolovaní v lese nebydlíme ![]()
Mám třetí za sebou po deseti měsících. Byla jsem očkovaná hned v první vlně zdravotníků.
@Anonymní píše:
Ano jdu… a pujdu klidne i na 4. V mem okolí zemrelo az moc lidi, mezi nimi i stejne stary, mlady, zdravy clovek. Mam strach.
Já jsem na třetí šla, ale na další mě již nikdo nedostane. Nebudu dělat ze sebe očkovacího kašpara.
Nejdu, cekam az zcervena tecka zacatkem dubna, stejne tak i manzel. Rodice a ostatni starsi pribuzny treti davku uz maji.
Jinak treti davka je ta posledni, co jsem ochotna podstoupit. Na ocko co pul roku nejsem zvedava. I jsem smirena, ze nikam nebudu moct chodit ![]()
Já jsem byl na 3 dávku na konci roku nevidím na tom nic hrozného ty co jsou proti tomu nikdo neřekne co na tom je hrozne
Zvažuji, že tam zaběhnu v sobotu bez registrace, ale uvidíme.
@warita píše:
na to, ze s tim nesmyslem prestanou? Ja na to teda cekam.
asi marne
Ano, jakmile to bylo možné. Nechci se zařadit do statistik na MZ ČR, zemřelí.
@Anonymní píše:
Chodíte na posilující dávku po půl roce?
Většinou se chodí na každou dávku jen jednou. Ty víckrát?
@Petra Star Zdravím, mohu se zeptat v kolikátém jsi? Snažím se otěhotnět, a nyní mi přišla sms že mohu na 3 dávku. Pořád nevím zda jít před tím než otěhotním nebo raději počkat? Má ještě někdo nějakou zkušenost? ![]()
@Euforia píše:
Nejdu, cekam az zcervena tecka zacatkem dubna, stejne tak i manzel. Rodice a ostatni starsi pribuzny treti davku uz maji.Jinak treti davka je ta posledni, co jsem ochotna podstoupit. Na ocko co pul roku nejsem zvedava. I jsem smirena, ze nikam nebudu moct chodit
když zčervená, tak to vyruší ta předešla očkováni a musí se to připadne cele absolvovat znova?
@Pettulkaa píše:
@Petra Star Zdravím, mohu se zeptat v kolikátém jsi? Snažím se otěhotnět, a nyní mi přišla sms že mohu na 3 dávku. Pořád nevím zda jít před tím než otěhotním nebo raději počkat? Má ještě někdo nějakou zkušenost?
Bacha na to novodobý doktoři a hlavně pitomci se základní školou nebo ucnakem ti řeknou že po tom nebudeš moc otěhotnět
![]()
@B4RC3LON4
a ja se nechala ockovat behemem IVF stimulace a hned pak se povedlo otehotnet
Bludy neresim.