3.dávka po pul roce...chodíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33982
7.1.22 09:01

Jdeme příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
7.1.22 09:07

Ano, byla jsem pred třemi dny. Hlavně proto, že jsem jsem těhotná, což je rizikové, covid jsem ještě neměla. Kdyby nebyl omikoron, tak asi tolik nespěchám a dám to blíž k termínu porodu, ale před omikronem se člověk asi neubrání ani zvýšenou opatrností. izolovaní v lese nebydlíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.1.22 09:08

Mám třetí za sebou po deseti měsících. Byla jsem očkovaná hned v první vlně zdravotníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
7.1.22 09:09
@Anonymní píše:
Ano jdu… a pujdu klidne i na 4. V mem okolí zemrelo az moc lidi, mezi nimi i stejne stary, mlady, zdravy clovek. Mam strach.

Já jsem na třetí šla, ale na další mě již nikdo nedostane. Nebudu dělat ze sebe očkovacího kašpara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
7.1.22 09:19

Nejdu, cekam az zcervena tecka zacatkem dubna, stejne tak i manzel. Rodice a ostatni starsi pribuzny treti davku uz maji.

Jinak treti davka je ta posledni, co jsem ochotna podstoupit. Na ocko co pul roku nejsem zvedava. I jsem smirena, ze nikam nebudu moct chodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
7.1.22 09:21

Já jsem byl na 3 dávku na konci roku nevidím na tom nic hrozného ty co jsou proti tomu nikdo neřekne co na tom je hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
7.1.22 09:21

Zvažuji, že tam zaběhnu v sobotu bez registrace, ale uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
106908
7.1.22 09:22
@warita píše:
na to, ze s tim nesmyslem prestanou? Ja na to teda cekam.

asi marne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
7.1.22 09:22

Ano, jakmile to bylo možné. Nechci se zařadit do statistik na MZ ČR, zemřelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
7.1.22 09:23
@Anonymní píše:
Chodíte na posilující dávku po půl roce?

Většinou se chodí na každou dávku jen jednou. Ty víckrát?

• Citovat
  • Upravit
21593
7.1.22 09:24
@Venetia píše:
asi marne

njn, uvidime, co se bude dit dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.1.22 09:24

@Petra Star Zdravím, mohu se zeptat v kolikátém jsi? Snažím se otěhotnět, a nyní mi přišla sms že mohu na 3 dávku. Pořád nevím zda jít před tím než otěhotním nebo raději počkat? Má ještě někdo nějakou zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
7.1.22 09:25
@Euforia píše:
Nejdu, cekam az zcervena tecka zacatkem dubna, stejne tak i manzel. Rodice a ostatni starsi pribuzny treti davku uz maji.Jinak treti davka je ta posledni, co jsem ochotna podstoupit. Na ocko co pul roku nejsem zvedava. I jsem smirena, ze nikam nebudu moct chodit :)

když zčervená, tak to vyruší ta předešla očkováni a musí se to připadne cele absolvovat znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
7.1.22 09:26
@Pettulkaa píše:
@Petra Star Zdravím, mohu se zeptat v kolikátém jsi? Snažím se otěhotnět, a nyní mi přišla sms že mohu na 3 dávku. Pořád nevím zda jít před tím než otěhotním nebo raději počkat? Má ještě někdo nějakou zkušenost? :)

Bacha na to novodobý doktoři a hlavně pitomci se základní školou nebo ucnakem ti řeknou že po tom nebudeš moc otěhotnět :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
7.1.22 09:28

@B4RC3LON4 :) a ja se nechala ockovat behemem IVF stimulace a hned pak se povedlo otehotnet :D Bludy neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek