3leté dítě sjíždí z autosedačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
22.5.12 09:19

Nešlo by 18kg dítěte ještě zajistit pultíkem? :nevim: My máme pultíkovou cybex a syn v ní i spí a v pohodě, jen mu padne hlava na tsranu, tak na delší trasy bych dala ten polštářek kolem krku.
Ale s tím pultíkem je to do 18kg, tak nevím, jak to pak je, zda to má nějaké výškové omezení, do kdy se ten pultík může dávat.
Ale nějak si nejsem jistá, co by měnil jiný typ sedačky v té váhové kategorii od 15kg mi přijdou všechny zhruba stejné…
Leda mu pak na sedák té autosedačky dát suchý zipy a na prdel taky suchej zip a přilepit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
22.5.12 09:28

Ahoj máme MC Rodi a právě má polohování v tom,že se podune rukou podsedák a malej leží je fakt v dobrým záklonu(má 3.5 101cm a 16kg)a je tam pěkně opřený hlavička mu pěkně drží.Dá se to napolohovat i za jízdy,když usne,ale jen ze strany spolujezdce sedí za řidičem.Vybírala jsem právě proto,že jezdíme dost dálky tak aby se mohl vyspat.byla jsem to skoušet v babytsaru tak 1éékrát prodavačky už musely být šílený :lol: Není to teda polohovačka jak u těch do 18kg,ale na vyspání stačí asponˇse tam nijak nekroutí.Ani kamoška s Romerama to tak nemá.
No a nebo zkusit ten podlavníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario