40+1tt furt se nic neděje

Anonymní
24.8.21 09:19

40+1tt furt se nic neděje

Dobrý den, chci se zeptat na zkušenosti, už od 34tt jsem měla silné poslicky v pátek byla jsem 39+5tt otevřená na dva prsty udělám Hamilton od te doby ms bolesti a odcházela po Košicích Zátka ale jen třeba po 2 Cm někdy méně, pak v neděli bolesti ustanuli žádný poslicci nic konečně se mužů i večer vyspat, včera na kontrole 40tt žádné kontrakce na monitoru, hlavička natlacena na stydké sponě, ještě včera vycházela Zátka stále pruhlednobíla (potvrzeno dr ze se jedna o Zátku) ale najednou už nic ze mě nejde, dnes jsem 40+1tt a nic se neděje žádný poslicci, už žádná žádná Zátka ani ms bolesti jen bolí spodek nic víc, já už se tak těšila na malou a nakonec asi budu přenášet bůh ví jak dlouho 🥺 je normální měla jste to takhle některá? Za jak dlouho jste porodili?:/ předem děkuji..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
24.8.21 09:25

Klasika, u prvního jsem rodila 40+3 a ještě den předem sem netušila, že druhý den bude na světě. Otevřená na 2 cm jsem u druhého chodila asi 2 týdny, stejně jako jsem od 35tt měla na monitoru slabé kontrakce, takže to nic neznamená a zátka odešla asi týden před porodem. Hele musíš být trpělivá, můžeš porodit dnes nebo za tyden, to ti fakt nikdo nepoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
24.8.21 09:26

Chuderko :hug:
Nemela jsem vubec poslicky, deloha zadne aktivity, jako by se nic nechystalo. 40+5 jsem zacala krvacet (telo porad pripravu na porod ignorovalo), tak jsem skoncila na akutnim cisari. Aspon to bylo rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
24.8.21 09:29

No když odešla až do Košic :mrgreen: První sem rodila ve 40+5, druhý 41+2. Vím, jaká je to otrava ale neboj do 14 dní porodis. Užívej poslední hodiny, dny klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 09:32

39+1 odpoledne na kontrole, ze se nic nechysta, deloha se nepripravuje, zavrena na dva zapady. 2 hodiny na to odesla zatka, cca za 10 hod prvni poslicky a za dalsich 24 byl malej venku. Kamosce nedavno pisu, ze si myslim, ze porodi (cca ve 22h a smala se, termin mela az za nekolik dnu a nic se nechystalo), rano psala, ze je dite na svete. Tohle je proste tak strasne individualni, ze nez si prectes posledni reakce, uz muzes byt na ceste do porodnice :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.21 09:32

Omlouvám se za pravopis 😅 no už jsem z toho zoufalá, doufala jsem ze pomůže ten hamiltnuv hmat a kočičce se prostě ze mě nechce ven 😄 a to mě strašili předčasným porodem 😁

• Citovat
  • Upravit
35914
24.8.21 09:36
@Anonymní píše:
Omlouvám se za pravopis 😅 no už jsem z toho zoufalá, doufala jsem ze pomůže ten hamiltnuv hmat a kočičce se prostě ze mě nechce ven 😄 a to mě strašili předčasným porodem 😁

Mě hamilton pomohl, druhý den večer praskla voda a jelo se. Ráno nato jsem měla už nastupovat na vyvolání. Musís ji říkat, jak už se na ni těšíte a že jsi na vše připravena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
24.8.21 09:39
@Anonymní píše:
Omlouvám se za pravopis 😅 no už jsem z toho zoufalá, doufala jsem ze pomůže ten hamiltnuv hmat a kočičce se prostě ze mě nechce ven 😄 a to mě strašili předčasným porodem 😁

Nekomu pomůže a někomu ne, kolikrát ho delaji i několikrát. Holt se jí u tebe líbí :D hele užívej ještě klidu, jednou budeš vzpomínat, jak bylo super si moct ještě kdykoliv lehnout a odpočinout si :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 09:42

@JancaS84 no zkusila jsem procházku, úklid, dokonce jsme jeli trabantem ze třeba ji pomůže trochu klepaní v autě😂 a to se ani pomalu nezastavim mám doma ještě 4 letou holčičku 😂 sex, vana a Hladím si bříško jak blázen a povídám ji že by už mohla za námi, přítel se mi už jen směje 🙄 😄 😂

• Citovat
  • Upravit
19983
24.8.21 10:12

Ve druhém těhotenství mi dělali hamiltona 2× a nic, nakonec vyvolání a po 24hodinach akutní cs. Vyvolani začalo v 40+5 a pri nástupu do porodnice ani náznak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.8.21 10:45

Může být. Děloha si odpočine a pak se nakopne a za chvíli porodíš. Hele to vypadá jako klid před bouří, jdi se vyspat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.8.21 11:01
@Anonymní píše:

No a proc ji chces vyhnat driv…?
Vyleze, az bude potrebovat ona.
Az do 42+0 jsi v terminu, prenaseni je to az potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
24.8.21 11:24

Rodila jsem 40+6 až když jsem to vzdala. Ten den jsem si přečetla knížku, krasne se vyspala po obědě a večer už jsem začala rodit :) hele a druhého jsem porodila 38+5, ten věděl, že je třeba mamku netrapit. Neboj se, dočkáš se! Uzij si ještě tu pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí