Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno maminky
měla bych otázečku, je možné mít 4 pozitivní testy 5 dní před menstulací? foto přikládám, děkuji a přeji hezké dobré ráno
![]()
Super! Gratuluji
ja mela taky „pozitivni“ (byl to neviditelny duch) 5 dni pred MS, ty mas krasny carky ![]()
No včera k večeru jsem si udělala test, s tím že mě nějak pichá v podbříšku a dost často se mi motala hlava.. Tak jsem si řekla že si koupím test. ( Nepočítala jsem s tím vůbec, práce, vysoký hormon co bránil v ovulaci.. ) Dobrala jsem prášky je to necelý měsíc.. A výsledek je tady
byla jsem překvapená protože jsem s tím vůbec nepočítala a myslela jsem si že nic
.. dokonce mi doktor předepsal hormony Clostilbegyt a ani jsem se jich nedotkla
Děkuji Vám moc
![]()
@Wěrka123 píše:
No včera k večeru jsem si udělala test, s tím že mě nějak pichá v podbříšku a dost často se mi motala hlava.. Tak jsem si řekla že si koupím test. ( Nepočítala jsem s tím vůbec, práce, vysoký hormon co bránil v ovulaci.. ) Dobrala jsem prášky je to necelý měsíc.. A výsledek je tadybyla jsem překvapená protože jsem s tím vůbec nepočítala a myslela jsem si že nic
.. dokonce mi doktor předepsal hormony Clostilbegyt a ani jsem se jich nedotkla
Děkuji Vám moc
![]()
My se snažili 11 měsíců. Celou dobu jsem to brala v pohodě, ale najednou jsem po 10. měsíci začala šílet, našla jsem si super CAR, jednou se napila kontryhelového čaje a za dva týdny jsem objevila pozitivní test.
A to jsem si byla 100% jistá, že mi ani ten měsíc neproběhla ovulace.
Proběhla, ale o 2 dny dýl. ![]()
Takhle dlouho pred ms a pozitivni test, asi mas ovulaci dost brzo po ms a ne nekde v polovine cyklu
Je taky mozny, ze cekas dvojcata, tam je ten hormon taky rychleji zjistitelny
Kazdopadne gratuluju, cekas na stopro.
@Lada84 píše:
Takhle dlouho pred ms a pozitivni test, asi mas ovulaci dost brzo po ms a ne nekde v polovine cykluJe taky mozny, ze cekas dvojcata, tam je ten hormon taky rychleji zjistitelny
Kazdopadne gratuluju, cekas na stopro.
Ja mela pozitivni vic jak tyden pred MS. Ale mam ji nepravidelnou. Kazdopadne jsem pry otehotnela po 26.listopadu a pozitivni test byl 5.prosince. Sice slabe, ale z odpoledni moci
Uprvniho jasna carka cca 4dny pred ms.
Ted podruhe v den ms dusik, carka az po 4dnech. Jsou to dvojcata.
Tady ty domnenky o hcg sou podle me kecy.
Kazdy tehu jejiny.
Potichoucku gratuluju
Možné to je a potichu gratuluju
ja mela pozitivní test asi 7 dni od ovulace, teda asi 8 dni před M/S
ale čekám dvojčata… Mozna je to kvuli tomu ![]()
Gratuluju. ![]()
Já jsem u druhého i třetího dítěte měla pozitivní test týden před MS. A to jsem vždycky mívala MS pravidelnou, skoro na hodinu (28 denní cyklus po páté odpoledne
).
U druhého těhotenství jsem měla slaboučkého ducha už 6. DPO. Takže možný je cokoli ![]()
Taky se přidávám ke gratulantům!
Samozřejmě je třeba vyčkat do MS, zda se třeba mimísek spolu s ní neodplaví, ale já držím pěsti, až se drží zuby nehty a ať krásně vydrží! U nás byl slaboulinký duch už 21DC!
Záleží vždy na to, kdy máš ovu.
Takže ještě jednou - velká gratulace! ![]()