5 dní před MS, 4 testy pozitivní

9
17.12.14 06:08

5 dní před MS , 4 testy pozitivní

Dobré ráno maminky :-) měla bych otázečku, je možné mít 4 pozitivní testy 5 dní před menstulací? foto přikládám, děkuji a přeji hezké dobré ráno :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17715
17.12.14 06:14

Super! Gratuluji :potlesk: ja mela taky „pozitivni“ (byl to neviditelny duch) 5 dni pred MS, ty mas krasny carky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.12.14 06:30

Ja mela // dokonce 6 dni pred MS. Gratuluji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.12.14 06:35

Děkuji Maminky :)

No včera k večeru jsem si udělala test, s tím že mě nějak pichá v podbříšku a dost často se mi motala hlava.. Tak jsem si řekla že si koupím test. ( Nepočítala jsem s tím vůbec, práce, vysoký hormon co bránil v ovulaci.. ) Dobrala jsem prášky je to necelý měsíc.. A výsledek je tady :palec: byla jsem překvapená protože jsem s tím vůbec nepočítala a myslela jsem si že nic :-(.. dokonce mi doktor předepsal hormony Clostilbegyt a ani jsem se jich nedotkla :D Děkuji Vám moc :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.12.14 07:24

@Wěrka123 Neni zac, jen si ten pocit pekne uzivej :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
17.12.14 07:37

To nebudou vadné testy. To je tutovka. :) Moc gratuluju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
17.12.14 07:41
@Wěrka123 píše:
No včera k večeru jsem si udělala test, s tím že mě nějak pichá v podbříšku a dost často se mi motala hlava.. Tak jsem si řekla že si koupím test. ( Nepočítala jsem s tím vůbec, práce, vysoký hormon co bránil v ovulaci.. ) Dobrala jsem prášky je to necelý měsíc.. A výsledek je tady :palec: byla jsem překvapená protože jsem s tím vůbec nepočítala a myslela jsem si že nic :-(.. dokonce mi doktor předepsal hormony Clostilbegyt a ani jsem se jich nedotkla :D Děkuji Vám moc :kytka: :kytka:

My se snažili 11 měsíců. Celou dobu jsem to brala v pohodě, ale najednou jsem po 10. měsíci začala šílet, našla jsem si super CAR, jednou se napila kontryhelového čaje a za dva týdny jsem objevila pozitivní test. :) A to jsem si byla 100% jistá, že mi ani ten měsíc neproběhla ovulace. :mrgreen: Proběhla, ale o 2 dny dýl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
17.12.14 07:41

Takhle dlouho pred ms a pozitivni test, asi mas ovulaci dost brzo po ms a ne nekde v polovine cyklu :nevim: Je taky mozny, ze cekas dvojcata, tam je ten hormon taky rychleji zjistitelny ;) Kazdopadne gratuluju, cekas na stopro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 07:46
@Lada84 píše:
Takhle dlouho pred ms a pozitivni test, asi mas ovulaci dost brzo po ms a ne nekde v polovine cyklu :nevim: Je taky mozny, ze cekas dvojcata, tam je ten hormon taky rychleji zjistitelny ;) Kazdopadne gratuluju, cekas na stopro.

Ja mela pozitivni vic jak tyden pred MS. Ale mam ji nepravidelnou. Kazdopadne jsem pry otehotnela po 26.listopadu a pozitivni test byl 5.prosince. Sice slabe, ale z odpoledni moci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
17.12.14 07:46

Uprvniho jasna carka cca 4dny pred ms.
Ted podruhe v den ms dusik, carka az po 4dnech. Jsou to dvojcata.
Tady ty domnenky o hcg sou podle me kecy.
Kazdy tehu jejiny.
Potichoucku gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
17.12.14 07:57

Možné to je a potichu gratuluju :-) ja mela pozitivní test asi 7 dni od ovulace, teda asi 8 dni před M/S :-)) ale čekám dvojčata… Mozna je to kvuli tomu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.12.14 08:10

Je a myslim, ze to je uplne jasny! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.12.14 08:18

Gratuluju. :potlesk:
Já jsem u druhého i třetího dítěte měla pozitivní test týden před MS. A to jsem vždycky mívala MS pravidelnou, skoro na hodinu (28 denní cyklus po páté odpoledne :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
17.12.14 08:47

U druhého těhotenství jsem měla slaboučkého ducha už 6. DPO. Takže možný je cokoli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.12.14 08:52

Taky se přidávám ke gratulantům! :-) :hug: Samozřejmě je třeba vyčkat do MS, zda se třeba mimísek spolu s ní neodplaví, ale já držím pěsti, až se drží zuby nehty a ať krásně vydrží! U nás byl slaboulinký duch už 21DC! :-) Záleží vždy na to, kdy máš ovu.
Takže ještě jednou - velká gratulace! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital