5 měsíční miminko nereaguje na žádné podněty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8980
3.10.24 08:35

Nereaguje vubec na nic, nemá sám o nic zájem? Jeden syn byl jako mimino takovej zvláštní, on si vůbec nechtěl hrát s lidmi. Jen sám. Když jsem ho chtěla zvednout ze země a pochovat, když jsem mu chrastila hračkou, když jsem mu něco říkala… začal brečet. Nejspokojenejsi byl, když jen ležel na zemi a nikdo si ho nevšímal. On pozoroval, jak si hraju se starším. Nic jiného nedělal. Když ho to přestalo bavit, dostal najíst a usnul. Takové bezudrzbove miminko. Celou dobu byl ticho, jen zabrecel, když chtěl jist, jinak úplný ticho. Trvalo to asi 3 měsíce, nakonec se začal víc hýbat a už si pak „hral“ se sourozence i se mnou. Ale to období bylo lehce děsivý. A jestli to nějak s něčím souvisí, to těžko říct. Diagnoz pár má, ale žádná hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.10.24 16:01

@Midaku myslím že to máme podobné malý je také nejspokojenější když si ho nikdo nevšímá a ano opravdu nic ho nazaujme je to zvláštní a trochu děsivé ale ráda slyším že váš malý je v pořádku doufám že dopadneme podobně.

S malým jsme dnes byli u pediatra s tím že se nic nemění doktor ho vyšetřil zrak a sluch má tedy v pořádku. Jsme objednaní na neurologii tak uvidíme doufám že to nic nebude 😩 🙈.

Upřímně v těhotenství jsem doufala že nic podobného řešit nebudeme ale to nevadí to se zvládne. Přemýšlím jestli to prostě není jen povaha nebo nějaký psychický problém no prostě uvidíme.
Sama jsem celých svých 20 let neskutečně tichý člověk jako s malou se mnou maminka řešila podobný problém ale myslím že až v pozdějším věku. Možná to syn podědil povahově a jen se to prostě projevuje tímto způsobem, uvidíme moc bych si přála aby to tak bylo a nebyl v tom žádný zdravotní problém🙏

Děkuju za odpovědi přeji spoustu zdravý a radosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
3.10.24 18:21

@Terez167 56869228 no nevim, pamatuji si jak dr.ve 4 mes kontrolovala jestli vidi ze nad nim mavala s hrackou a jestli se ji chce dotykat. Taky bych to resila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí