5 měsíční syn stále kašle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
26.9.17 11:21
@Terezxx píše:
U nás to samé. V noci šílené záchvaty kašle, měl rudá očička jak několik nocí nespal. Byl i takový mírně našedlý, jak nemohl pořádně dýchat. Bylo mu tenkrát jen půl roku. Byla jsem taky zoufalá, ale když mi 3 různí lékaři tvrdili, že to nic není :nevim: měla jsem si vydupat ty odběry krve, rentgen plic,… zbytečně syn trpěl. Nejlepší bylo, když jsme potom dojeli konečně do té nemocnice na rentgen, já neměla pro syna ani žádné věci, protože jsem vylítla z bytu narychlo. Byla jsem tam sama a oni mi řekli, že pokud si někoho nepřivedu na pomoc, tak mi ho nezrentgenují 8o bylo ráno, manžel končil až odpoledne v práci, neměla jsem ani mlíko pro malého, byl na UM. Kdybych si tam neodchytla nějakého staršího pána, nechali by mě tam snad trčet :cert: no a až pak ho ihned vzali na JIP!!! a všichni se strašně divili, proč jsem nedošla dřív, že syn je vážně nemocný!!Opravdu se nenechte odbít.

Z toho běhá mráz po zádech :zed: dnešní noc se uvidí, pokud zase kašel zítra si u dr. vydupu ten rentgen..Moc díky za příspěvek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
26.9.17 11:59

@Terezxx někteří dr.jsou fakt na ránu moje dr. Je naštěstí rozumná a když jsme s tím bojovali dlouho tak navrhla tu brlnchoskopii malé ji dělali když měla cca 8 měsíců pod narkozou…nejdriv byl rtg cca v jejím 1mesici ten byl nega t.pak ji zjistila poslechne selest (na který v něm. po porodu neprisli :roll:No holt nás vyšetřovala mladičká dr.bez zkusenosti) takže okamžitě na kardio od toho prej taky muze byt kašel…nela takovou tu dirku v srdci co se ma uzavřít ale neuzavřela. Dnes už ji ma uzavřenou.. Byla bez teplot jen ten vracející se kašel dokonce jsme dýchal ventolin nepomohlo pak měla ten 2 rtg a tam zjistili teda v jiné nem.ze ma ten zápal plic dostala atb…a bylo pro problému. Nesmíme se nechat ti prckove mají jen nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.9.17 09:04

Tak si predstavte ze se syn rozkaslal takovym zpusobem, az se dusil :zed: vlitla jsem hned za detskou dr. a kaslal tak i pred ni, uznala ze je to hruza a napsala nam atb. plus ster z krku tak uvidime jestli nema bacila..Dnes to berem druhy den a vypada lepsi tak SNAD neskoncime v nemocnici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
28.9.17 10:50

@mina0405 no spis nez dala atb vas mela poslat na ten rtg a az psk dat ty atb…myslim si ze ma fakt ten studený zapal plic a tu dr. Fakt nechápu tak dlohodobe kasle a pak od stolu napíše atb :roll: no snad vam to pomůže ale jak rikam jach trvala na rtg… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.9.17 11:00
@emma38 píše:
@mina0405 no spis nez dala atb vas mela poslat na ten rtg a az psk dat ty atb…myslim si ze ma fakt ten studený zapal plic a tu dr. Fakt nechápu tak dlohodobe kasle a pak od stolu napíše atb :roll: no snad vam to pomůže ale jak rikam jach trvala na rtg… :nevim:

Ja jsem se ji (diky vam ze jste mi o studenem zapalu plic rekli) ptala jestli to nenuze mit a rekla mi ze to mozne je a pokud ano atb. by mely pomoci..tak nevim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
28.9.17 11:12

Tak snad vam to pomůže :) vim jake to je kdyz dítě stune my ted bojujeme s rymou ale zitra jedem radeji k dr na poslech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí