5 na konci 4. ročníku střední školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Přesně tak… jenže má strach, najednou, že s pětkama na konci bude problém na další škole.
Takže chce opakovat devítku? Nepovolila bych mu to, jen ať si jde na to nejušmudlanější učiliště ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AstraG píše:
Takže chce opakovat devítku? Nepovolila bych mu to, jen ať si jde na to nejušmudlanější učiliště
Bude o tom hlasovat pedagogická rada a my se v tom shodneme ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Meredithx dneska se nam uz uzavirali znamky a v pondeli je pedagogicka rada, utery vysvedceni. dneska jsem mela snahu si opravit jeden predmet konkretne literaturu a moc se mi to nepovedlo a to jsem se na to ucila dva dny. + tam dala veci ktere jsem nemela ani zapsane. a ty dve ostatni petky jsou za to ze je na me jedna ucitelka zasednuta a nekolikrat mi odmitla schvalit praci k maturite. a ta treti je podle me i zaslouzena, to uznavam. U nas na skole maji neskutecnej bordel a kazdej rika neco jinyho, a to se nevymlouvam, tahle skola je tim prosnula.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
U jednoho je i vyssi absence, to ano. Ale u ostatnich vubec. Jenom ty znamky nic moc. Ja jsem nikdy nebyla nejaky studijni typ a nejak jsem to proste nezvladla. Ucit se muzu jak chci, stejne to nikdy nedam na dobrou znamku. Taky jde o to ze se me ta skola hrozne zhnusila a uz me to vubec nebavi. Plus nejake psychicke problemy…hold to nekdy nevyjde no..
Když někdo není studijní typ, nemá co dělat na střední škole. Až si děti a potažmo jejich rodiče přestanou dělat iluze o tom, že každý může místo práce studovat, uleví se jim a ušetří jim to ty psychické problémy z nezvládání učiva. je to drsné, ale je to tak. Ztratila jsi zbytečně roky studiem ničeho, už jsi mohla mít hotový učňák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To už někdo musí být fakt ignorant, flákač nebo sprosťák aby ve čtvrťáku na střední škole měl pětky a nepustili ho k maturitě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Když někdo není studijní typ, nemá co dělat na střední škole. Až si děti a potažmo jejich rodiče přestanou dělat iluze o tom, že každý může místo práce studovat, uleví se jim a ušetří jim to ty psychické problémy z nezvládání učiva. je to drsné, ale je to tak. Ztratila jsi zbytečně roky studiem ničeho, už jsi mohla mít hotový učňák.
Zakladatelka je přesným důkazem toho, jak dnes někteří neudělají státní maturitu ani na mnoho dalších pokusů ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zakladatelka je přesným důkazem toho, jak dnes někteří neudělají státní maturitu ani na mnoho dalších pokusů
A to je dobře. Maturita by neměla být dávačka zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
A to je dobře. Maturita by neměla být dávačka zadarmo.
Taky si myslím, že je to dobře maturita by měla mít nějakou hodnotu, ale že na to někdo nemá by se mělo poznat už v prváku. V dnešní době se na SŠ bez problémů dostanou děti co mají vysvědčení samou trojku, školy si záměrně drží neschopné studenty celé čtyři roky, ti pak skončí bez maturity a ve 20letech neví co ze sebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Meredithx dneska se nam uz uzavirali znamky a v pondeli je pedagogicka rada, utery vysvedceni. dneska jsem mela snahu si opravit jeden predmet konkretne literaturu a moc se mi to nepovedlo a to jsem se na to ucila dva dny. + tam dala veci ktere jsem nemela ani zapsane. a ty dve ostatni petky jsou za to ze je na me jedna ucitelka zasednuta a nekolikrat mi odmitla schvalit praci k maturite. a ta treti je podle me i zaslouzena, to uznavam. U nas na skole maji neskutecnej bordel a kazdej rika neco jinyho, a to se nevymlouvam, tahle skola je tim prosnula.
No, tak si udelas 9. Třídu znovu no
jestli Vám uzavírali známky na vysvědčení, nedá se už nic dělat. Možná ještě zkusit zajít v pondělí za tou učitelkou předmětu kleknout na kolena a prosit o ještě jedno přezkoušení/známku navíc. Možná by ti v tom mohla pomoct tvoje třídní, přimluvit se. Nicméně tohle jsi věděla už dlouho a určitě i před uzavíráním známek. Já chápu, že někdo nemusí být na něco chytrý, ale nebýt studijní typ je pro mě prostě flákač. Někdo kdo se ne neumí, ale nechce naučit. ![]()
Nepustí tě k maturitě, ale příští rok budeš alespoň vše už znát.
- Citovat
- Upravit
Nejdriv bych to vyresila s uciteli predmetu, jestli se to da jeste zlepsit, kdyz ne, Prestala bych na dany predmet chodit aby z toho byli neklasifikace, to mas pak 2 pokusy opravy. K mature te nepusti, takze opravy v srpnu a v zari matura.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Micaella22 píše:
Nejdriv bych to vyresila s uciteli predmetu, jestli se to da jeste zlepsit, kdyz ne, Prestala bych na dany predmet chodit aby z toho byli neklasifikace, to mas pak 2 pokusy opravy. K mature te nepusti, takze opravy v srpnu a v zari matura.
Obávám se, že už s tím zakladatelka nic nenadela, když mají uzavřené znamky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Micaella22 píše:
U nas uz byla posledni zvoneni, decka uz do skoly nejdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Přesně tak… jenže má strach, najednou, že s pětkama na konci bude problém na další škole.
To je ale kůl..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Bude o tom hlasovat pedagogická rada a my se v tom shodneme
Jo to je jediná obrana proti takovým trotlům, zdar inkluzi
- Citovat
- Upravit