5 let, v noci se stále pomočuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4700
19.3.19 21:16

Dobře vzdělaný praktik tradiční čínské medicíny by v tom měl pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.19 21:17
@Tamtama píše:
Já řeším se sedmiletým, ale i denní počůrávání.

já též především denní a s osmiletým :oops:

klasické léky byly bez efektu, spíš ještě vyvolávaly jiné problémy, čeká ho teď endoskopické vyšetření močových cest a případný botox do svaloviny měchýře a potom Lázně Kynžvart

• Citovat
  • Upravit
17472
19.3.19 21:40
@Anonymní píše:
já též především denní a s osmiletým :oops:klasické léky byly bez efektu, spíš ještě vyvolávaly jiné problémy, čeká ho teď endoskopické vyšetření močových cest a případný botox do svaloviny měchýře a potom Lázně Kynžvart

A dojde si taky někdy včas, nebo všechno pustí do kalhot? My už totiž doma přemýšlíme, jestli fakt není jen línej si dojít. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.19 21:52
@Anonymní píše:
Tak syn bude mit 10 let a stale se v noci pomocuje, beze změny. Je tady jesze nekdo s tak starým dítětem a stejným problemem?

Ano. Ale vsadím se, že váš problém bude mít úplně jinou příčinu a nejspíš i jinak probíhá než ten náš.
Osmiletá, v noci se počůrává. Ne vždy. Výjimečně vydrží do rána. Většinou ji ale před půlnocí budíme na WC. Občas se ani to nestihne a musíme vyměňovat povlečení.
A utíká jí to i ve dne… Ale jen malinko.
Chodíme na nefro tak 4× do roka.
Problémy má od svých dvou let. Takže už si nepamatuje, že taky někdy byla v pořádku.
Long story…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.19 22:00

@mgdln Hm, tak čínskou medicínu jsem taky zkoušela, měla jsem na to několik doporučení ze svého okolí, jak je to úžasné, jak ty čínské bylinky zabírají…
Byla jsem dost zklamána. Dceři bylo tenkrát asi 6, měla panickou hrůzu z jehel a oni jí cpali hlavně akupunkturu… byla jsem blbá, dnes už bych to nedovolila, ale tenkrát jsem si říkala, co kdyby jí ta akupunktura pomohla… No nepomohla. Byl z toho skoro pokaždé hysterák jak kráva, já z toho vyšťavená, dítě taky, a těch tisíc, co jsem do toho narvala…ty bylinky jsme teda dostali taky, ale s takovýma nejednoznačnýma návodama, pokaždý to měla brát jinak. A nic se nezměnilo. Takže za mě čínskou medicínu ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.19 22:01
@Anonymní píše:
já též především denní a s osmiletým :oops:klasické léky byly bez efektu, spíš ještě vyvolávaly jiné problémy, čeká ho teď endoskopické vyšetření močových cest a případný botox do svaloviny měchýře a potom Lázně Kynžvart

Proč ho do těch lázní nepošlou ještě před těmi zákroky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.19 22:04
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny. Tak my uz jsme se pomalu posunuli do rubriky 7 let a stale se pomocuje… a nic. Dostala jsem tip na psychosomatickou pomoc, tak uvidime, jestli nam pomuzou. A co u vas, je na tom nekdo uz lip a co kdyztak pomohlo?

Ahoj, jak to dopadlo, nějaká změna? O psychosomatice taky uvažuju, protože u nás je to stoprocentně psychického původu.

• Citovat
  • Upravit
4700
20.3.19 11:13
@Anonymní píše:
@mgdln Hm, tak čínskou medicínu jsem taky zkoušela, měla jsem na to několik doporučení ze svého okolí, jak je to úžasné, jak ty čínské bylinky zabírají…
Byla jsem dost zklamána. Dceři bylo tenkrát asi 6, měla panickou hrůzu z jehel a oni jí cpali hlavně akupunkturu… byla jsem blbá, dnes už bych to nedovolila, ale tenkrát jsem si říkala, co kdyby jí ta akupunktura pomohla… No nepomohla. Byl z toho skoro pokaždé hysterák jak kráva, já z toho vyšťavená, dítě taky, a těch tisíc, co jsem do toho narvala…ty bylinky jsme teda dostali taky, ale s takovýma nejednoznačnýma návodama, pokaždý to měla brát jinak. A nic se nezměnilo. Takže za mě čínskou medicínu ne.

U koho jsi byla? Abych věděla komu se třeba vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.3.19 18:37

u nás trochu pomohlo cvičení pánevního dna - u kluka, lépe vnímal tu potřebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.19 21:51

My To máme od furt . Nikdy nebyla doba, že by měl v noci sucho. Veškerá vyšetření v pořádku. Enureticky alarm nezabral ( a těch peněz ), léky taky nezabraly. Chtěl by někdy spát u kamaráda nebo na tábor, na lyžak… nemůže nic. Taky jsem zvazovala, že je líný si dojít na wc. Ale samotného ho to štve. Dáváte v noci pleny? Já dávám, ale teď tam má poslední a nekoupím. Zkusím to bez, co se bude dít. Počítám s denním prevlikanim postele.

• Citovat
  • Upravit
17472
20.3.19 21:53

já dávám, jsem líná matka.. moje mamka to občas zkusí bez, když u ní spí, ale do půlnoci už nemají kde spát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85478
20.3.19 21:54
@Anonymní píše:
My To máme od furt . Nikdy nebyla doba, že by měl v noci sucho. Veškerá vyšetření v pořádku. Enureticky alarm nezabral ( a těch peněz ), léky taky nezabraly. Chtěl by někdy spát u kamaráda nebo na tábor, na lyžak… nemůže nic. Taky jsem zvazovala, že je líný si dojít na wc. Ale samotnéh :cert: o ho to štve. Dáváte v noci pleny? Já dávám, ale teď tam má poslední a nekoupím. Zkusím to bez, co se bude dít. Počítám s denním prevlikanim postele.

A kdyz si ji bude prevlekat navic sam, to nepomuze? :think: pokud je jinak po zdravotni strance vse v poradku? Byl nekdy bez pleny a jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.19 23:12
@Tamtama píše:
A dojde si taky někdy včas, nebo všechno pustí do kalhot? My už totiž doma přemýšlíme, jestli fakt není jen línej si dojít. :oops:

Nehodu má tak 2× denně, jinak stíhá, ale chodí často. Třeba ve škole mají wc přes celou chodbu a nestíhá to, jakou má urgenci. Taky to má odjakživa, bývalo to horší, velmi velmi pozvolna se to zlepšuje (prodlužují se intervaly a už nechodí 18× denně, ale 12×).

@Anonymní píše:
Proč ho do těch lázní nepošlou ještě před těmi zákroky?

O lázně jsem si řekla sama, jinak mu je nikdo nikdy nenabízel. Termíny jsou hodně dopředu obsazené, syn jede až koncem srpna. Třeba změna prostředí pomůže a má ten stres z maminky doma :oops: :roll: Hlavně v Kynžvartu spolupracují s dětskou urologií v Praze a umí takové ty nové metody biofeedback …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.19 00:47
@Anonymní píše:
O lázně jsem si řekla sama, jinak mu je nikdo nikdy nenabízel. Termíny jsou hodně dopředu obsazené, syn jede až koncem srpna. Třeba změna prostředí pomůže a má ten stres z maminky doma :oops: :roll: Hlavně v Kynžvartu spolupracují s dětskou urologií v Praze a umí takové ty nové metody biofeedback …

Tak ten biofeedback to je další pojidarna peněz, asi u 15tis jsem to stopla a výsledek nula. Jsme fakt asi zkusili všechno. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.19 13:23
@blumen píše:
A kdyz si ji bude prevlekat navic sam, to nepomuze? :think: pokud je jinak po zdravotni strance vse v poradku? Byl nekdy bez pleny a jak dlouho?

Nebylo to na mě, ale to dítě se nepočůrává proto, že by si neuvědomilo, kolik je s tím práce…

@Anonymní píše:
My To máme od furt . Nikdy nebyla doba, že by měl v noci sucho. Veškerá vyšetření v pořádku. Enureticky alarm nezabral ( a těch peněz ), léky taky nezabraly. Chtěl by někdy spát u kamaráda nebo na tábor, na lyžak… nemůže nic. Taky jsem zvazovala, že je líný si dojít na wc. Ale samotného ho to štve. Dáváte v noci pleny? Já dávám, ale teď tam má poslední a nekoupím. Zkusím to bez, co se bude dít. Počítám s denním prevlikanim postele.

U nás taky, už ji kamarádky zvaly, ale copak ji můžu pustit? Jen když tam spím taky a vezmu jí podložku a náhradní pyžamo i povlečení a peřiny nejradši taky vlastní…
Hele ale letos ji poprvé posílám na školu v přírodě, přes den se holt bude hlídat sama a přes noc jsem domluvená, že ji instruktoři vzbudí - pokud není nastydlá, tak jí stačí vzbudit kolem půlnoci, poslat na WC a do rána je to ok.
Jo a pak jsem taky našla speciální tábory pro enuretiky, takže šance na tábor je…
 http://www.zlutykvet.cz/tabory.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí