Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@perska píše: Více
Ach jo. Zrovna Amelgen je ve srovnání s těmi imunoglobuliny relativně levný a i kdyby měla imunoložka názor, že nepomůže, tak přece ničemu neuškodí
Ani gynekolog ti nechce progesteron alespoň z opatrnosti předepisovat dál? Nevím, odkud jsi, ale Koucký vede u Apolináře rizikovou poradnu pro těhotné s opakovanými ztrátami. Nebylo by pro tebe řešení chodit tam?
@UrticaUrens tak ja ten progesteron mam, oni mi ho napisou, kdyz si reknu, v tom problem neni. Beru ho ted dvakrat denne, na zaklade materialu od Kouckeho (od druheho trimestru). Jsem z Prahy a pokud toto tehotenstvi nevyjde, urcite pujdu k Apolinari. Ted jsem shodou okolnosti v peci nekde jinde, nechci psat kde, protoze by to mohlo znit, ze mi nepomohli a to urcite neni pravda, ten pribeh je slozitejsi a jen diky me soucasne imunolozce jsem se dostala alespon do druheho trimestru, coz se mi nikdy predtim nepovedlo, takze nechci zminovat jmeno ani misto (mohu napsat soukrome, pokud by Te to zajimalo), jen jsem proste ted ve druhem trimestru a situace je, jaka je a ja se lecim sama, protoze progesteron si ordinuji „sama“ a na ty imunoglobuliny jsem ji taky presvedcila spis ja, protoze kdyz nemam zadne krevni testy, ktere doposud nenavrhla (koncim 14.tyden), tak je radeji mit budu nez nebudu. Tak proto zjistuji, kde se da, jak leci ostatni. Kortikoidy na jeji doporuceni vysazuji, ale to je asi v poradku s tim, co jsem se kde docetla.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.