Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Kdyby jste pořádně četla, psal jsem tam o tom že kdybychom spolu žili a měli dítě.. 30 tisíc.. tím pádem rodicak a moje výplata
nooo nic moc…
@Zumpa píše:
To není psycho, ale totální bezmozek. Něco takového by se nemělo rozmnožovat.
Vím sám moc dobře že bych ji do toho kecat neměl, je to její věc, ale pokud chce dítě z čeho ho chce živit a šatit?
@Anonymní píše:
Vím sám moc dobře že bych ji do toho kecat neměl, je to její věc, ale pokud chce dítě z čeho ho chce živit a šatit?
tak od toho je tu otec pracující když je žena na mateřšké. I kdyby nekouřila tak z 30tis to není žádná sláva.
@Anonymní píše:
doufám že jsi troll
@Veru1987 píše:
tak od toho je tu otec pracující když je žena na mateřšké. I kdyby nekouřila tak z 30tis to není žádná sláva.
To mi nemusíte ani říkat že to není žádná sláva, to vím moc sám dobře, bohužel jsou na tom lidí daleko hůř. Ale aby i z toho mála ubírala..
@ka2ka píše:
doufám že jsi troll
Jak troll? Co to je stupidní komentář?
Najdi si nekuračku
a budeš šťastný. U téhle hrozí, že třeba nebude kouřit v těhotenství, ale pak zase začne ![]()
@ontarova.stara píše:
Decko s popelnikem snad soudny clovek nechce, ne?
Samozřejmě že ne, slečnu miluju, a ptám se tady na možná řešení
@Anonymní píše:
Jak troll? Co to je stupidní komentář?
no troll a děláš si tu z nás srandu, protože to jinak není možný ![]()
@Anonymní píše:
A slečna tě miluje více než cigára? 30 denně je extrem
@Anonymní píše:
A co cekas, kouzelnou formulku, ktera ji odnauci hulit jako fabrika? V takovem mnozstvi to bud ber, nebo se poohledni jinde. Smrad z cigar ti nevadil, tak holt budes chodit na brigady a vydelavat na cigara.
@Veru1987 píše:
My nemáme o moc víc a žijem si dobře, kvalitně… dvě hypotéky, leasing, dovolené, atd. a to máme už dvě děti. ![]()