Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nepřijde mi rozumný, aby dva takový lidí, jako jste vy dva, byli spolu. Ona kouří, tobě to vadí. Ty počítáš, kolik propálí, to zase vadí jí. Jste nekompatibilní, budete se pořád hádat.
5000? To je třeba SIPO, nebo půlka Hypo… když už přemýšlíte o vlastním bydlení.
@kve-tinka píše:
My nemáme o moc víc a žijem si dobře, kvalitně… dvě hypotéky, leasing, dovolené, atd. a to máme už dvě děti.
Z 30tis? hypo, leasing a vše? Jídlo, drogerka, oblečení, obutí, dovolená??? Jen jídlo pro čtyři musí být aspon 12tis. hypo? nevím kolik? to fakt jde i na dovču jet?
@ontarova.stara píše:
A co cekas, kouzelnou formulku, ktera ji odnauci hulit jako fabrika? V takovem mnozstvi to bud ber, nebo se poohledni jinde. Smrad z cigar ti nevadil, tak holt budes chodit na brigady a vydelavat na cigara.
Já se tady ptal na to jestli to doma někdo řešil, ne na kouzelnou formulku.
Chválím tě, že takhle dopředu počítáš finance a přemýšlíš do budoucna.
Osobně mít doma chlapa, co pálí 2 krabky denně a uvalí ročně 60 tisíc „do vzduchu“ doma nechci a ani bych nechtěla.
Hele ty víš co chceš a už tě trápí pár věcí. Čili najdi novou přítelkyni, která nehulí jako fabrika a je finančně odpovědná.
@Anonymní píše:
a co se zaměřit na zvýšení příjmů?
ty bereš kolik? 20?
@Anonymní píše:
Nechápu co by na tom nebylo možného?
nemožný je tvoje chování
nebydlíte spolu, jeden druhému nic nedlužíte, a ty se staráš jen a jen o to kolik ona utratí pro sebe, sice ano za hnusný zlozvyk, ale pořád jsou to její peníze a ona ti momentálně není povinná skládat jakékoliv účty
kdyby jste spolu bydleli a díky kouření nevycházeli tak ano byl by důvod to řešit, ale vy ani nevíte jestli spolu vydržíte a mám pocit že nevydržíte ![]()
@FraDeu píše:
Chválím tě, že takhle dopředu počítáš finance a přemýšlíš do budoucna.
Osobně mít doma chlapa, co pálí 2 krabky denně a uvalí ročně 60 tisíc „do vzduchu“ doma nechci a ani bych nechtěla.
Hele ty víš co chceš a už tě trápí pár věcí. Čili najdi novou přítelkyni, která nehulí jako fabrika a je finančně odpovědná.
Ano počítám, ptz jednoho krásného dne nechci skončit na ulici, a tak by to měl přeci dělat úplně každý kdo o hypo přemýšlí, spočítat si výdaje a kolik ušetřím
@pikola píše:
Jinak těhotná ani s dítětem by asi nekouřila, ne?
Naivko. Kdybych za každou blbku, která tvrdí, že jí doktor řekl, že kouření v těhotenství nevadí, dostala bůra, byla bych za vodou. Však se to tu řeší taky často.
@Anonymní píše:
a kdyby měla koně a měsíčně do něj vrazila 5000 kč tak jí to taky budeš vyčítat?
@Keyllah píše:
a co se zaměřit na zvýšení příjmů?ty bereš kolik? 20?
Zvýšení příjmů by byla krásná věc, v dnešní době ovšem moc nereálná
Zkus každý měsíc dát 5litrů bezdomovcům, schválně, jak se na to smažka bude koukat.
@Keyllah píše:
a co se zaměřit na zvýšení příjmů?ty bereš kolik? 20?
Já když tohle čtu, zvedá mě to ze židle. Mám tolik žen kolem sebe včetně mě co by chtěli chlapa pro život, co by byl pro rodinu, finančně gramotného, v dnešní době bez exekucí, co by neutrácel za ty zmiňované cigarety a pivo. A když už se takový objeví vybere si,,existenci" co prokouří 60 k ročně
Proč? Zakladateli a jiné klady tvé přítelkyně? Taky by se mi to nelíbilo. 5 let si ciga odpustit, tak máte základ na hypo ![]()
Příspěvek upraven 30.03.20 v 20:11
@ka2ka píše:
nemožný je tvoje chování
nebydlíte spolu, jeden druhému nic nedlužíte, a ty se staráš jen a jen o to kolik ona utratí pro sebe, sice ano za hnusný zlozvyk, ale pořád jsou to její peníze a ona ti momentálně není povinná skládat jakékoliv účty
kdyby jste spolu bydleli a díky kouření nevycházeli tak ano byl by důvod to řešit, ale vy ani nevíte jestli spolu vydržíte a mám pocit že nevydržíte
Ano máte pravdu, nevíte jestli vydržíme, to nevíme ani my dva, ona bydlení semnou a dítě chce a dost, takže to nebudu brát jen jakoby ze svého hlediska.
Proč já bych měl investovat všechny své úspory do NAŠÍ budoucnosti, když ona to má vlastně jakoby na párku a prakticky svůj příjem prokouří
Nechápu co by na tom nebylo možného?