60 tisíc ročně utracené za cigarety

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8850
30.3.20 20:11
@Anonymní píše:
Já když tohle čtu, zvedá mě to ze židle. Mám tolik žen kolem sebe včetně mě co by chtěli chlapa pro život, co by byl pro rodinu, finančně gramotného, v dnešní době bez exekucí, co by neutrácel za ty zmiňované cigarety a pivo. A když už se takový objeví vybere si,,existenci" co prokouří 60 k měsíčně :zed:Proč? Zakladateli a jiné klady tvé přítelkyně? Taky by se mi to nelíbilo. 5 let si ciga odpustit, tak máte základ na hypo :nevim:

Souhlasím s tebou. Kolik holek by oblízlo všech deset :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.20 20:12
@ka2ka píše:
a kdyby měla koně a měsíčně do něj vrazila 5000 kč tak jí to taky budeš vyčítat?

Argument absolutně o ničem, nejde jen o ty peníze ale i o její zdraví

• Citovat
  • Upravit
27584
30.3.20 20:14
@Anonymní píše:
Argument absolutně o ničem, nejde jen o ty peníze ale i o její zdraví

to není argument to je otázka protože se točíš pořád dokola na tom že prokouří 5000kč měsíčně, takže kdyby to vrazila do jiného koníčku bude to o. k.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
30.3.20 20:14
@7.straka píše:
Naivko. Kdybych za každou blbku, která tvrdí, že jí doktor řekl, že kouření v těhotenství nevadí, dostala bůra, byla bych za vodou. Však se to tu řeší taky často.

Tak já kouřila asi od 16 do 32 kdy jsem otěhotněla a pak dva roky ne :nevim: teď podruhé jsem taky přestala s mokrým testem a už snad nezačnu. Manžel taky hulil, ale od prvního těhotenství přešel na elektriku. Když se chce :nevim: ale krabičku jsem nedala teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.20 20:15
@Anonymní píše:
Ano máte pravdu, nevíte jestli vydržíme, to nevíme ani my dva, ona bydlení semnou a dítě chce a dost, takže to nebudu brát jen jakoby ze svého hlediska.
Proč já bych měl investovat všechny své úspory do NAŠÍ budoucnosti, když ona to má vlastně jakoby na párku a prakticky svůj příjem prokouří
i
Máš pravdu, uvažuju stejně. A pokud přítelkyně chce dítě, bude si muset ciga tak jako tak odpustit. Co když se jich nevzdá v těhu? Budeš riskovat, že se pak budeš starat o postižené dítě?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.20 20:17
@Anonymní píše:
Já když tohle čtu, zvedá mě to ze židle. Mám tolik žen kolem sebe včetně mě co by chtěli chlapa pro život, co by byl pro rodinu, finančně gramotného, v dnešní době bez exekucí, co by neutrácel za ty zmiňované cigarety a pivo. A když už se takový objeví vybere si,,existenci" co prokouří 60 k ročně :zed:Proč? Zakladateli a jiné klady tvé přítelkyně? Taky by se mi to nelíbilo. 5 let si ciga odpustit, tak máte základ na hypo :nevim:Příspěvek upraven 30.03.20 v 20:11

Je starostlivá, hodná, milující, přející… až na to kouření je super

Ano máte pravdu, kolikrát jsem od ní slyšel já nemám peníze na to a na to.. když jí řeknu at s tím přestane, je hned hádka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.20 20:19

Ty jo, mám pocit že tady není žádný kuřák. Napíšu ti můj pribeh. Kdyz jsem poznala manžela, kouřili jsme oba. Ano každý krabičku denně. Dohromady jsme prokourili tedy cca 7000-8000Kc.No co peníze byly, neresily jsme.Pak jsme se rozhodli pro dítě, já po pozitivním testu okamžitě přestala kouřit a vydržela to celé tehotenstvi. Začala jsem znova, když synovi bylo 5M.Ted je to přes dva roky, co jsem přestala, manžel nekouří 1,5roku. Nějak to přišlo samo. Řekli jsme si, že to děláme pro naše zdraví, deti.Ne pro peníze. A víš co je zakladateli sranda, ty peníze nikde nejsou vidět :lol: nechybí, ale ani neprebyvaji. A to jsem slyšela od více vylecenych kuřáků. Asi více projime, jinak nevim :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.20 20:19
@ka2ka píše:
to není argument to je otázka protože se točíš pořád dokola na tom že prokouří 5000kč měsíčně, takže kdyby to vrazila do jiného koníčku bude to o. k.?

Pokud bere někdo kouření jako koníček, tak to u mě není člověk, ale popelník
Ano bylo by to ok
Nejen že mě štve že ty peníze prokouří ale hlavně zdraví

• Citovat
  • Upravit
5571
30.3.20 20:20
@Anonymní píše:
Je starostlivá, hodná, milující, přející… až na to kouření je superAno máte pravdu, kolikrát jsem od ní slyšel já nemám peníze na to a na to.. když jí řeknu at s tím přestane, je hned hádka

tak si musí stanovit priority jako každý z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40967
30.3.20 20:20
@Anonymní píše:
Je starostlivá, hodná, milující, přející… až na to kouření je superAno máte pravdu, kolikrát jsem od ní slyšel já nemám peníze na to a na to.. když jí řeknu at s tím přestane, je hned hádka

tak pokud je pro tebe podstatnější než to, že je starostlivá, hodná, milující a přející, důležitější, že prokouří 5tis. měsíčně, tak se na to vykašli. Ona jen tak nepřestane a tím, že ji to neustále vyčítáš a hádáte se, brzy vztah totálně otrávíte.
Jen s tím hledáním dokonalosti opatrně, dokonalý není nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.20 20:22
@Anonymní píše:
i
Máš pravdu, uvažuju stejně. A pokud přítelkyně chce dítě, bude si muset ciga tak jako tak odpustit. Co když se jich nevzdá v těhu? Budeš riskovat, že se pak budeš starat o postižené dítě?

Samozřejmě že ne, řekl jsem jí pokud chceš dítě tak přestaneš, nechci aby ohrožovala život dítěte, ať si tu říká kdo chce co chce, že v těhotenství kouřily a dítě je zdravé..

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
30.3.20 20:25

Já jsem možná hnusná, ale můj teď už manžel kdysi dostal jednoduchý výběr - a ani jsme spolu nebydleli, ani nic. Buďto kouření, nebo já. Ani jsem nepočítala, kolik to je peněz, to je opravdu mazec 8o. Mě to prostě přijde hnusný a strašně mi to smrdí, i když jsem na výšce kouřila - tak nějak kouřili všichni kolem mě. Manžel byl docela rád, že přestal - a nekouří už více než 10 let… U holky, co chce mimino - čím dřív přestane, tím líp.

• Citovat
  • Upravit
14376
30.3.20 20:26

Hele, to je těžký. Já hulila i víc jak krabju denně, jenže jsem si uvědomovala, jak to škodí a kolik to stojí. Příjem jsem ale měla sama takový, s jakým ty počítáš do budoucna pro vás oba. Když mi manžel vyprávěl, jak ze dne na den sekl s kouřením, řekla jsem si, že to musím taky zvládnout. Teď v březnu jsou to tři roky, co nekouřím. Mezitím jsem porodila dvě děti a ke kouření se nevrátila ani nevrátím. Smrdí mi to, je mi líto peněz a úplně nesnáším, když si některé z mých dětí pochová babička či děda a oni pak smrdí kouřem. Ale musela jsem k tomu sama dospět. Dříve by mě nikdo nedonutil přestat jen tak. Cigáro bylo vždy na prvním místě :oops: ale komentáře tady tedy nechápu. Taky bych řešila budoucnost vztahu, kde by druhý vyhodil zbůhdarma 5000Kč do luftu za něco, čím škodí sobě, mně a i tomu potenciálnímu dítěti. A úplně mimo jsou komentáře o tom, aby sis našel lepší práci a přinesl domů víc peněz. Jo, kdyby šlo o živobytí, ok, ale jen proto, aby ona si vyhulovala zobák 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14573
30.3.20 20:27

Mne takhle přestali kouřit strýc s tetou (oba silní kuřáci, asi jako tvoje slečna), penízky schválně poctivě odkladali stranou (a stále odkládají) a ročně za to mají dvě hodně pěkné dovolené :nevim: :palec: :palec:

Tak co kdybyste se domluvili takhle? Ze ona by dávala stranou, co prokouri, ty k tomu pridas stejnou částku ze svého a nekam pak zajedete :nevim: ;) ;)

U nich tohle funguje a už na cigarety ani nesahnou. A to přestali ze dne na den v podstatě v důchodovém věku :lol:

Příspěvek upraven 30.03.20 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.20 20:28
@Anonymní píše:
Samozřejmě že ne, řekl jsem jí pokud chceš dítě tak přestaneš, nechci aby ohrožovala život dítěte, ať si tu říká kdo chce co chce, že v těhotenství kouřily a dítě je zdravé..

Tak sis odpověděl. Teď je to na ní. Buď jí rodina a život s tebou stojí za to aby s těma nechutnýma hřebíkama do rakve skončila anebo čus. Není co řešit. Hlavně se nenech utáhnout na vařenénudli tím, že přestane až otěhotní. Mimochodem hodných, starostlivých a milujících holek je…a ještě třeba 5 t/měs ušetří :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný