Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jste spolu pár měsíců, ani spolu nebydlíte a už ji organizujes kouření a peníze? ![]()
No nebydlela bych s tebou ano kouření je hnus to jo, ale ty už ted řešíš kolik prokouří, pak budeš řešit kolik dítě pročůrá plen?
Tak kouřit by měla přestat hlavně kvůli zdraví dítěte. A 5000 měsíčně to jako fakt??? Kolik krabiček zvládne za měsíc.
A to v tom výčtu nemáš nic pro miminko… plínky, případné UM. Nedej bože kdyby bylo nějaký alergik.
@Veru1987 píše:
Tak kouřit by měla přestat hlavně kvůli zdraví dítěte. A 5000 měsíčně to jako fakt??? Kolik krabiček zvládne za měsíc.
Si to spočítejte když jedna vyjde cca na 100kc
@Anonymní píše:
@ka2kaJde mi to že až bychom začali spolu žít, tak budeme žít z čeho?
tak ty už víš kolik vydělává?
@Anonymní píše:
@ka2kaJde mi to že až bychom začali spolu žít, tak budeme žít z čeho?
no a ty nemáš žádný koníček, žádný zlozvyk? ty si nedáš pivo? neprovozuješ žádný sport?
@Veru1987 to vychází na 1,5 krabky denně cca…
Příspěvek upraven 30.03.20 v 19:40
Nikdy bych si nepořídil dítě s někým, kdo si neváží vlastního zdraví.
@Anonymní píše:
Si to spočítejte když jedna vyjde cca na 100kc
Noo příjde mi to šílene skoro dvě krabky denně. Jako 30 cigaret denně?
@pikola píše:
@Veru1987 to vychází na 1,5 krabky denně cca…Příspěvek upraven 30.03.20 v 19:40
psycho 30 cigaret denně mladá holka co chce dítě.
@Veru1987 píše:Si to spočítejte když jedna vyjde cca na 100kc
@Veru1987 píše:
@Veru1987 píše:
Kdyby jste pořádně četla, psal jsem tam o tom že kdybychom spolu žili a měli dítě.. 30 tisíc.. tím pádem rodicak a moje výplata
@Veru1987 píše:
psycho 30 cigaret denně mladá holka co chce dítě.
To není psycho, ale totální bezmozek. Něco takového by se nemělo rozmnožovat.
Zdravíčko, snad jsem vybral správnou místnost pro tuto komunikaci.
Chtěl bych Vám sdělit svůj,, nevím jak to nazvat,, asi příběh. S přítelkyní jsme spolu už pár měsíců a začali jsme se bavit o miminku a společném bydlení. Já o to stojím a přítelkyně taky, jen je v tom jeden háček a to je kouření, sám jsem byl kuřák asi 10 let a vím sám moc dobře jak těžké je přestat kouřit. Přesto do přítelkyně prakticky pořád vrtám že to není ok a měla by přestat. Po roce co nekouřím tak mi kouř z cigaret strašně smrdí, tím pádem když si přítelkyně zapálí tak jdu do jiné místnosti. To až jako takový problém nevidím, problém vidím ale v tom že ona prakticky vykouří 5 tisíc za měsíc, což je sakra hodně, za rok je to 60 tisíc. Dnes jsme se o tom všem bavili že by bylo pěkné to vše mít, ten svůj byt a časem to dítě, jenže ona toho moc tím pádem neušetří, když tolik toho prokouří. Když si vezmu v potaz to že bychom spolu začali bydlet a mít do dítě a nějaký čistý příjem kolem 30 tisíc měsíčně, tak bychom žili o suchým chlebu a vodě. Počítám byt+ energie, splátka na auto, nafta, jídlo, telefony, cigarety, jidlo, různé pojistky jako životní a na auto atd.. tak bychom byli prakticky na nule a nic bychom neušetřili. Co když se pokazí auto, věci v domácnosti, kde jsou peníze na nějakou dovolenou, vanoce, narozeniny… Prostě nejsou, když jsem jí to dnes řekl tak mi odpověděla, budeme šetřit, ale čeho?
Chtěl bych znát Váš názor na tuto věc, jinak pokud jste to doma taky nějak řešili popřípadě jak..
Předem říkám, přítelkyně kouřila když jsme se dali dohromady, vím co od ní chci a že je to moc, ale za prvé ničí si své zdraví a za druhé to stojí až moc.
PS. Asi to bude znít odemne hnusně ale řekl jsem jí buďto cigarety a nebo dítě a byt, prostě s tím měsíčním příjmem bychom to neutáhli a do toho rizika já jít rozhodně nechci