60 tisíc ročně utracené za cigarety

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15766
1.4.20 16:18
@Anonymní píše:
překvapím tě, ale v Brně na pozici vedoucího ve spediční firmě bere chlap 40tis. hrubého. Takže podle tebe podprůměr.

Známej dělá také vedoucího ve spediční firmě v Brně a bere bez odměn 150tis. hrubého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.20 18:46
@Zumpa píše:
Známej dělá také vedoucího ve spediční firmě v Brně a bere bez odměn 150tis. hrubého.

No já jsem ráda, že to tu někdo zmínil. Přece vedoucí za 31 čistého? :lol: To má u nás skladník.

• Citovat
  • Upravit
15766
1.4.20 20:01
@Anonymní píše:
No já jsem ráda, že to tu někdo zmínil. Přece vedoucí za 31 čistého? :lol: To má u nás skladník.

Ale já věřím tomu, že v Brně má někdo 40hrubého jako šéf. Ale také může mít výrazně více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
10.4.20 07:08

Kdyby Vaši rodiče jako idioti nezvonili klíči, mohl jste dostat podnikový byt, manželskou a možná i podnikovou nevratnou půjčku a nemusel se nikdy zabývat hypotékou. Ani kouřením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.4.20 02:06

„PS. Asi to bude znít odemne hnusně ale řekl jsem jí buďto cigarety a nebo dítě a byt, prostě s tím měsíčním příjmem bychom to neutáhli a do toho rizika já jít rozhodně nechci“
Mno podivej milej, Ja byt zenska, tak Te kopnu do vejfukace. Asi bych Ti odpovedel ze si cenim celkem osobni SVOBODY.
Mezi nama, Ty ji buzerujes a perujes Svoji slecnu dosti drsne. JA x Cigarelios. co to bude zitra? Ja X Maminka? JA x Tvoji pratele / kamaradi???…

Jesus Christus to budou zase nasledky kdyz se nekdo snazi VYCHOVAVAT a deformovat nekoho druheho…

Tomas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.4.20 02:13

AApropo prispivas ji na jeji cigarety? Asi nikoliv. Cili si na ne vydela sama, ze? A kolik a za co utrati je prece Jeji volba! Do toho je Ti nic!

Tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný