6+1 a pouze gestační váček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.5.13 21:36

Ahooooj, zažívám něco podobného.
Dnes na UTZ gestační váček 12mm odpovídá 5+0tt a zatím nic uvnitř.
Resp. zpráva zní takto: ise ve zpravě 1× GS 12,2 odp.5+0, základy plodu t. č. zatím nevidím, YS nevidím. Závěr – mladší IUG hebd 5 dolores. Jo a hcg dnes 6641jednotek.

Co si o tom myslíte?

@katuska_m
Uplně s tebou soucítím. Kdy jdeš na kontrolu další?

• Citovat
  • Upravit
4426
2.5.13 21:54

Ahoj, já jsem měla v 7.tt jen gestační váček, MUDra mě nechala vydusit 14. dní, já už jsem ani nedoufala a ono na další kontrole tlouklo krásně srdíčko a teď už mu budou skoro tři měsíce, takže nic není ztraceno, moc držím pěsti, aby to u tebe bylo taky tak, tfuj, tfuj, tfuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
2.5.13 22:01

Ja mela gest. vacek v 6+5 a pak v 8+3 byla krasna srdecni akce a dnes ma syn 21 mesicu.
Budv klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katuska_m1
3.5.13 06:21

Holky, vy co jste na tom podobne, nebo jste byly… prcek se vyvijel pomaleji nebo ovu byla pozdeji???
Dneska si mam volat na vysledky krve a pristi tyden ctvrtek kontrola, zda nastal nejaky posun…ve zprave mam, ze jsem podle PM 5+1. ale ja jsem 6+1!.. a ovu byla uprostred cyklu..ve zprave: ovalne anecho velokosti 7×3 mm-susp. gest. vacej, embryon. struktury nrjsou patrne…
a jeste na levem vajecniku cysta 6,3×5 cm!!!
Doktorka rikala, ze i ten vacek je dost jemne ohranicen, ze to taky neni dobre…

• Citovat
  • Upravit
katuska_m1
3.5.13 07:03

Ja bych se mela asi vratit na zakladni skolu. nadavam na pani doktorku, ze mi spocitala blbe 5+1,kdyz jsem 6+1…a ono houby. jsem 5+1. Jak ja jsem to predtim pocitala b me zajimalo… posledni mesicky jsem mela 27.3. takze by to odpovidalo, ze jsem dnes 5+2??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.13 07:08
@katuska_m1 píše:
Holky, vy co jste na tom podobne, nebo jste byly… prcek se vyvijel pomaleji nebo ovu byla pozdeji???
Dneska si mam volat na vysledky krve a pristi tyden ctvrtek kontrola, zda nastal nejaky posun…ve zprave mam, ze jsem podle PM 5+1. ale ja jsem 6+1!.. a ovu byla uprostred cyklu..ve zprave: ovalne anecho velokosti 7×3 mm-susp. gest. vacej, embryon. struktury nrjsou patrne…
a jeste na levem vajecniku cysta 6,3×5 cm!!!
Doktorka rikala, ze i ten vacek je dost jemne ohranicen, ze to taky neni dobre…

Ahoj, to nemusí nic znamenat. Vůbec nic. Cystu mám taky a zvětšuje se a zmenšuje. Po porodu jsem ji měla skoro jako ty a teď 10 měs po porodu ji mám 2cm.
gestační váček má být oválný, veliskost v pohodě. Na další ko čekej i žloutkový váček a možná základy plodu :)
Držím palečky. :)
Na tvé zprávě se mi nezdá nic znepokojujícího - možná to ohraničení, ale to jí mohlo špatně ukazovat - nedá se to zase tak 100% určit. A hlavně ty začátky jsou opravu dost nejisté a dny, milimentry dělají hrrooooozně moc!!!

já jdu na KO v pondělí a doufám, že už tam bude i žl. váček. Včera byl zatím jen gestační ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.13 07:09
@katuska_m1 píše:
Ja bych se mela asi vratit na zakladni skolu. nadavam na pani doktorku, ze mi spocitala blbe 5+1,kdyz jsem 6+1…a ono houby. jsem 5+1. Jak ja jsem to predtim pocitala b me zajimalo… posledni mesicky jsem mela 27.3. takze by to odpovidalo, ze jsem dnes 5+2??

Ano dnes jsi 5+2tt tedy. Já jsem dnes 5+1tt :) a taky mám jen gestační váček.

Držím nám palce a dle mého je to normální!!! nález

• Citovat
  • Upravit
8959
3.5.13 07:10

@katuska_m
Ahoj, to je v pohodě :-) Mě poslal Dr. na první ultrazvuk taky v 6 tt a nebylo vidět nic než váček, tak mě pozvali za týden a už bylo vidět víc:-) Ted jsme už 28 tt. Držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
17.8.13 20:31

Holky, i když je to už dlouho, co sem nikdo nic nenapsal, tam vám musím všem poděkovat. Mám totiž teď stejný problém jako zakladatelka.Jen mě děsí, že na kontrolu mám jít až za měsíc, jsem z toho na nervy a je to teprve 4 dny, co jsem byla u dr. Holky, děkuju!!!Mmj. zakladatelko, jak jsi na tom? Je všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
17.8.13 20:35
@chatline píše:
Holky, i když je to už dlouho, co sem nikdo nic nenapsal, tam vám musím všem poděkovat. Mám totiž teď stejný problém jako zakladatelka.Jen mě děsí, že na kontrolu mám jít až za měsíc, jsem z toho na nervy a je to teprve 4 dny, co jsem byla u dr. Holky, děkuju!!!Mmj. zakladatelko, jak jsi na tom? Je všechno v pořádku?

ahoj, já na tom byla uplně stejně, psala jsem tu jako anonym…
Resp. zpráva zní takto: ise ve zpravě 1× GS 12,2 odp.5+0, základy plodu t. č. zatím nevidím, YS nevidím. Závěr – mladší IUG hebd 5 dolores. Jo a hcg dnes 6641jednotek.

Co si o tom myslíte?

@katuska_m

No a ted k věci
Jsem 22. týden, vše je v pořádku, čekám holčičku :srdce: :srdce: :*

Držím ti moc palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
17.8.13 20:43
@Měsíčnička píše:
ahoj, já na tom byla uplně stejně, psala jsem tu jako anonym…

Co si o tom myslíte?

@katuska_m

No a ted k věci
Jsem 22. týden, vše je v pořádku, čekám holčičku :srdce: :srdce: :*

Držím ti moc palečky :kytka:

tak to je dobře, jsem ráda, když tu čtu i šťastné konce…Gratuluju k holčičce, taky moc po holčičce s manželem toužíme, kluka už máme, tak teď aby vyšla ta panenka…Svým způsobem jsem to první těhu měla jednodušší, když jsem těchto hrůzostrašných netových diskusí byla ušetřena, když jsem neměla internet…ale nejvíc teď šílím z toho, že mám jít na kontrolu až za měsíc, příjde mi to divný, že mě dr. nechá takhle trpět, takhle přece ani on ani já nemáme jistotu, že se miminko vyvíjí, že se skutečně jedná o těhotenství a ne jen prázdný gestační váček…přece nemůžu chodit měsíc s pocitem, že jsem těhotná a po měsíci se z toho vyklube jen prázdná bublinka… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
17.8.13 20:51
@chatline píše:
tak to je dobře, jsem ráda, když tu čtu i šťastné konce…Gratuluju k holčičce, taky moc po holčičce s manželem toužíme, kluka už máme, tak teď aby vyšla ta panenka…Svým způsobem jsem to první těhu měla jednodušší, když jsem těchto hrůzostrašných netových diskusí byla ušetřena, když jsem neměla internet…ale nejvíc teď šílím z toho, že mám jít na kontrolu až za měsíc, příjde mi to divný, že mě dr. nechá takhle trpět, takhle přece ani on ani já nemáme jistotu, že se miminko vyvíjí, že se skutečně jedná o těhotenství a ne jen prázdný gestační váček…přece nemůžu chodit měsíc s pocitem, že jsem těhotná a po měsíci se z toho vyklube jen prázdná bublinka… :(

já jsem si zašla jako samoplátce na odběr krve s odstupem dvou dnů a hCG mi krásně rostlo, takže to mě uklidnilo a věřila jsem :kytka:
také doma již máme syna.

já první těhu prožívala už zde na netu a te´d to druhé mám paradoxně pohodovější. První bylo opravdu i zdravotně náročné a byť jsme všichni zdraví, tak konec byl šílený. Teď zatím tukám, protože je to naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
17.8.13 20:57
@Měsíčnička píše:
já jsem si zašla jako samoplátce na odběr krve s odstupem dvou dnů a hCG mi krásně rostlo, takže to mě uklidnilo a věřila jsem :kytka:
také doma již máme syna.já první těhu prožívala už zde na netu a te´d to druhé mám paradoxně pohodovější. První bylo opravdu i zdravotně náročné a byť jsme všichni zdraví, tak konec byl šílený. Teď zatím tukám, protože je to naprosto v pohodě.

No, jenomže já si nejsem jistá, jestli to u nás dělají…vím, kde je laboratoř, vím, kde odebírají krev, ale jestli mi udělají test na HCG jako samoplátci, to nevím, ale asi si tam zavolám a zjistím co a jak, protože takhle měsíc trnout, to nehodlám…Nebo si zajdu k doktorovi za 14 dní, že mě divně bolí břicho a uvidíme, co mi řekne…No, můj syn má už skoro 8,5 roku, takže je to skutečně už dlouho a měla jsem ho ve 20,takže jsem tenkrát spoustu věcí neřešila a vnímala jsem to celé asi nějak jinak…o tohle miminko jsme se s manželem snažili 4 roky a teď to přišlo naprosto nečekaně, ale krásně, tak se bojím, aby bylo vše, jak má…děkuju. Přeju Ti aby jsi měla pohodový a hladký porod, krásnou zdravou holčičku a hlavně aby jste všichni byli zdraví a silní. Děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
17.8.13 21:00
@chatline píše:
No, jenomže já si nejsem jistá, jestli to u nás dělají…vím, kde je laboratoř, vím, kde odebírají krev, ale jestli mi udělají test na HCG jako samoplátci, to nevím, ale asi si tam zavolám a zjistím co a jak, protože takhle měsíc trnout, to nehodlám…Nebo si zajdu k doktorovi za 14 dní, že mě divně bolí břicho a uvidíme, co mi řekne…No, můj syn má už skoro 8,5 roku, takže je to skutečně už dlouho a měla jsem ho ve 20,takže jsem tenkrát spoustu věcí neřešila a vnímala jsem to celé asi nějak jinak…o tohle miminko jsme se s manželem snažili 4 roky a teď to přišlo naprosto nečekaně, ale krásně, tak se bojím, aby bylo vše, jak má…děkuju. Přeju Ti aby jsi měla pohodový a hladký porod, krásnou zdravou holčičku a hlavně aby jste všichni byli zdraví a silní. Děkuju!!!

Moc děkuji a já tobě také přeji pohodové těhu a tu holčičku :srdce: a gratuluji že se vám to povedlo. My čekali dva roky u prvního a druhé se jaksi podařilo samo :mrgreen: :roll:
Odběr by ti měli udělat snad. Platíš? patíš… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
17.8.13 21:11

@Měsíčnička No,snad by měli, v pondělí si tam zavolám a zjistím si co a jak…když ne, tak se nezblázním, ale za 14 dní si skočím k tomu doktorovi…svede to na zaražený prdy a bude mě mít za hysterku, ale to zchroupnu a ani se nezačervenám, ale měsíc se teda fakt týrat nemíním :-) děkuju moc a drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí