Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dekuju
no Dr.to bere jako srovnávací UZ že od 2.8. se Vacek nezměnil ma pořád 9mm a za 18dní to prý musí vyrůst. ![]()
Ahoj holky potřebovala bych poradit učitě máte víc zkušeností jak já.3 ledna jsem měla polední menstruaci ( menstruace po 30 dnech ) 3 února už nepřišla čtyři dny po vynechání jsem si dělala těhotenský test a vyšla slabě pozitivní čárka. Dost mě bolelo břicho tak jsem se šla k doktorovi, byl vidět pouze gestační váček o velikosti 4,6 mm za týden kontrola váček 9,7 mm, ale plod furt nikde..dnes jsem byla na ultrazvuku v nemocnici váček má 10,5 mm, ale plod furt nikde, podle ultrazvuku těhotenství odpovídá 5+4,ale podle poslední menstruace už bych měla být v 7 týdnu. Doktor říkal, že bud jem otěhotněla později a nebo se plod dále nevyvíjí. Hcg jsem měla 216 a těhotenský test furt pozitivní už elmi silná čárka. Myslíte, že z toho ještě něco bude? Jsem dost na nervy lituju, že jsem šla k doktorocvi tak brzo, ale prostě mi to nedalo.Budu ráda, když mi někdo odpovíte. Děkuju ![]()
@sabca1111 klid.. nejspíš byla ovulace později, odpovídalo by to tomu 5+4. Ted je důležité, jak se to bude vyvíjet ![]()
Taky bych rekla ze odpovida tomu 5+4. Zrejme byla ovulace pozdeji..zkus se tolk nestresovat za par dni budes vdet vic..drzim palce!
Děkuji v pondělí jdu znovu na ultrazvuk tak snad už tam něco málo bude ![]()
Ja vim ze se to lehce radi ale zkus byt v klidu..stres akorat skodi. sance tam urcite je tak moc drzim palce!
No snažim se, ale moc to nejde. Těšila jsem se a ted tohle, ale budu doufat, že to dobře dopadne. Doktor taky říkal, že i to Hcg odpovídá tomu co viděl na ultrazuku.Moc děkuju ![]()
Taky myslim ze to odpovida i ten rust tak bych to nevzdavala. V pondeli uvidis vic ![]()
Nevyvestime to, vyckej.
U mě v podobne situaci o týden později už bilo srdíčko. Přitom jsem si myslela, ze později jsem otěhotnět nemohla a asi jo.
Jestli bude ještě nejake příště (mám uz 2 deti), jdu k dr. az v 9.tt. Nic se neurychlí, jen zbytečné nervy.
Hcg a jeho sledování je v téhle už zbytečné. Prošla jsem si tím. Držím palce, u některých holek je to opravdu způsobeno pozdější ovulací a všechno se pak rozběhne. Prostě tomu dej 1-2 týdny čas, zkus na to moc nemyslet a pak věřím, že budeš mít štěstí a třeba tam bude i srdíčko. ![]()