Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, máte někdo takovou zkušenost a dopadlo to dobře? Ovulace byla 15DC. Děkuji
@Anonym1723 kdy máš jít na další kontrolu? Co ti k tomu řekl doktor? V tomto týdnu a takhle velký gestační váček by už mělo být embryo, ale je možné, že se ještě ukáže, nezbývá než čekat.
@Magda124 doktorka řekla, že to odpovídá mladšímu těhotenství a mám přijít za čtrnáct dní…říkala jsem, že ovulaci jsem si hlídala ovulačními testy a cykly mám pravidelné a na to nic neřekla, jen, že mám přijít za čtrnáct dní na kontrolu 😒
Takhle z počátku to je hrozně nejisté…prostě 50:50. Já na první kontrolu od 1. pozitivního testu čekala 3 týdny. Bylo to o nervy? Na 100%!
Nevím proč lékaři zvou ženy na první kontrolu tak brzy, když je v té době často výsledek stejný jako u tebe…není vidět nic konkrétního.
Držím palce a pevný nervy ![]()
@gremlin87 děkuji 🙏 My už jedno dítko doma máme a tam to bylo o nervy do devátého týdne a nakonec to teda dobře dopadlo🍀 doufám i teď ve štěstí 🙏
@Anonym1723 no pokud sis hlídala ovulaci a těhotenství je dle doktorky mladší, tak to není úplně dobrá zpráva, ale člověk tady čte tolik neuvěřitelných příběhů, takže bych neztrácela naději