6letá nejí svačiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
24.11.16 13:27

Takze nejaky kazani a zakazovani nema cenu? Snazit se ji svacinky vic barvit? Ja jen, ze az prijde muzskej tak na ni hned vyhrkne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
24.11.16 13:28

@Kazuga Zkoušela jsi ráno společnou snídani? Když už nejí housky, tak třeba kaši, nějaké křupinky do mléka, domácí buchtu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.11.16 13:31
@malinika píše:
@Kazuga Zkoušela jsi ráno společnou snídani? Když už nejí housky, tak třeba kaši, nějaké křupinky do mléka, domácí buchtu…?

To take neji, rano max rez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.11.16 13:33
@Judithkaj píše:
Udělejte si holcici tajemství a neříkejte tatovi, co má. Jestli bude remcat řekla bych mu, ze mu budu dávat taky jen to, co nemá rád. A ne, ze si koupí něco někde jiného.

To by slo. No uvidime jak to pujde. Moc dekuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
24.11.16 13:33
@Kazuga píše:
Takze nejaky kazani a zakazovani nema cenu? Snazit se ji svacinky vic barvit? Ja jen, ze az prijde muzskej tak na ni hned vyhrkne… :think:

To určitě ne. 8o Akorát jí to zprotivíte a spíš vám bude zatajovat než že by opravdu začala jíst, tak jak vy chcete. Spíš se jí pokuste k tomu jídlu budovat pozitivní vztah - jídlo nemá být stres a problém, to si akorát zadělá na problémy později. A jíst jí nedonutíš.
Zajímavé jídlo je lákavější, byť pro tebe náročnější na vymyšlení - zkus pohledat nějakou inspiraci na internetu. Děti jí hodně očima a co se jim nelíbí vizuelně třeba ani neochutnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.11.16 13:34
@Vemas píše:
Syn je taky dost vybiravy a od vseho si uzobne a jde dal (navic nema cas, ze :roll: )
Hodne se mi osvedcil yumbox a od vseho mu dam trochu a on o prestavkach uzobava.

Dekuji za inspiraci, asi neco takoveho poridim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
24.11.16 13:35
@kdochcekam píše:
8o 8o 8o
Tvoje dětí jí samé věci, kterým sem my doma úplně vyvarujeme. Hrozný jídelníček. A víš jistě že ty obědy ve škole jí?

Jo vím, protože až do 5. třídy chodil na oběd s družinou. Má rád i polívky, ty jí všechny. Já mám taky odmala ráda sladký, jako malá jsem nejedla polívky vůbec, jako dospělá je miluju. Beru to tak, že na to časem přijdou, nejstarší začal jíst zeleninu až na koleji, když začal chodit posilovny. Prostřední jí odmala všechno. Je to prostě kus od kusu :lol: Na zdravý jídlo nevěřím, každou chvíli je to jiný, podle toho, co kdo aktuálně vymyslí.

Příspěvek upraven 24.11.16 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
24.11.16 13:36

Unás kluk nesnídá- to to pro něho brzo a svačiny mi taky nedojídal.. tak jsem se s ním domluvila, že mu budu dávat jenom jogurty, protože ty má nejraději..
takže ráno mu dám teplý čaj, nebo kakao občas a ve škole si dá jogurt, pak oběd a když přijde, tak dětem nakrájím ovoce, doma mám ještě oběd co jsem vařila doma..atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.11.16 13:36

Celkove spatne ji uz od malicka takze boje co se jidla tyce jsme meli od zacatku, a housky poschovavane v pokoni pod kreslem jsme meli uz take :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.11.16 13:38

Dobrý den. Napdá mě, že by jste mohla zkusit dělat svačinky hezké, např. přidat zeleninu, ovoce, vykrojené v nějákém tvaru vykrajovátka. To je možné i s chlebem. Potom bych se jí zeptala, popř. dala jí na výběr z určitých jídel, co chce. A svačinky bych připravovala ve spolupráci s ní. Bude jí to potom líto. Vždy jí můžete i - pokud umí už číst, že jak sní chleba, má např. v přední kapsičce nějákou sladkost. Hlavně jen aby první nesnědla sladkost a chleba dala kamarádce. Pokud nezabere, zkoušela bch jí dávat jiné druhy pečiva. S pozdravem, Most.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
24.11.16 13:41

Já jsem taky z otho byla na nervy s těch svačin, ale nakonec dávám to, co mu chutná nejvíc a pak během dne dostane zbytek co potřebuje- ovoce, zeleninu, polévku, maso, co máme my..
Já si myslím, že nejdůležitější je ten oběd, aby dítě snědlo, ta svačina mi tak důležitá nepřijde- myšleno, pokud dítě aspoň si dvakrát kousně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
24.11.16 13:45

Já jsem chleba se sadlem vyhazovala, nesnášela jsem ho ale nikdo se mě neptal, v 8a 9letech sem skončila s podvýživou v ozdravovně abych přibrala, když sem tam přibrala trošku tak sem to pak stejně zhubla a táhlo se to se mnou celý život, nejméně jsem měla 43kg. takže jídelníček u dětí rozhodně hlídám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
24.11.16 13:48
@Vemas píše:
Syn je taky dost vybiravy a od vseho si uzobne a jde dal (navic nema cas, ze :roll: )
Hodne se mi osvedcil yumbox a od vseho mu dam trochu a on o prestavkach uzobava.

To je nádhera! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
24.11.16 13:53

Neřešit… já ráno nic nepozřela, svačiny jsem málem vyzvracela, jak jsem se nutila to jíst, pak to měla shnilé v batohu. Snídani do mě taky mamka pokoušela nacpat, marně. Snědla jsem možná čtvrtku chlebu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
24.11.16 13:54

@yummymummy
nic extra zvlastniho-chlebove sushi toastovy chleba bez kurky, rozvaleny, pomazat cimkoliv, srolovat a krajet jako sushi. Takovy maly jednohubky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí