6 měsíců často se kojí v noci, přes den méně

234
22.10.18 09:50

Ahoj, srovná se to samo. Já jsem byla taky happy, když jsme začali s příkrmy, protože už mimi tolik neplakalo a kolem půl roku se to pořád měnilo. Někdy chtěl víc mléka jindy zase příkrmy. Ohledně kojení je to těžké a pokud tě to hodně trápí, obrať se na laktační poradkyni nebo dětskou lékařku.

Jinak malej dudlík taky nechtěl a teď jsem ráda, že si ho vezme a neslintá všude kolem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.10.18 09:54

@KarotkaGreen tak kojení mi nevadí, ale mám ještě jednu a ta, se budí do teď na mlíko cca 2× za nic plus na curani a pak je toho moc. Navíc si myslím že by třeba lépe jedla přes den, ale kdo ví. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.10.18 10:13

Budeš muset nenásilně změnit sebe a vydržet.Malej 10m.to má stejně ,přes den kojím cca 3× a do toho se ještě celej den cpe.A v noci vstavam 5-6×.Někdy pije,někdy dudlá někdy se chce jen přitulit.Časem to přejde.Pokud Tvoje malá přibírá,tak bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.18 10:48

@KarotkaGreen tak kojení mi nevadí, ale mám ještě jednu a ta, se budí do teď na mlíko cca 2× za nic plus na curani a pak je toho moc. Navíc si myslím že by třeba lépe jedla přes den, ale kdo ví. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí