6. tt - krvácení - potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
15.10.19 20:57

@marca9 Podle zdejších popisů to asi mohlo být embryo. :( Zajdi ráno k doktorovi a hned budeš vědět, na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.10.19 21:05

@Petule030 právě že v tomhle týdnu je embrio jen cca 3 mm velké, asi jako čočka. Tohle bylo větší, tak centimetr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.10.19 22:07

@marca9 Pravděpodobně to byl kus sliznice, možná právě i s tím zárodkem. Nechci věštit a případně ti kazit náladu a naděje, raději si zajdi na tu gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.10.19 22:20

@marca9 zažila jsem 2 samovolné potraty, oba ani ne v 6tt. Oba bez bolesti, při jednom jsem jen špinila. Při druhém ze mě tekla krev proudem, letěla jsem na gyndu, dr mě rovnou poslala do nemocnice, že jde i o mě. Šli ze mě velké kusy sliznice a možná jsem viděla i plod, těžko říct… Hlídej se, dávej na sebe pozor a drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.19 19:55

Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat. Včera se mi rozjel potrat (5+2). Zažila jsem to už 2× v 6. a 7 týdnu a vždy ze mě valila krev několik dnu a klasicky bolesti jako při MS. Teď ale to nejsou proudy krve, ale spíš takové táhlé srazeniny. V podstatě nic moc neteče, od včerejšího odpoledne by byly potřeba jen 2 vložky s trochou krve… spíš to vsechno vytece jen při sezení na WC. Začalo to včera odpoledne s křečema a trochu ustaly v noci a dnes mě celý den ještě břicho bolí a mám žaludek na vodě. Stalo se vám to některé? Nemůže být nějaký problém, že krvácí malo??
 Diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.19 20:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat. Včera se mi rozjel potrat (5+2). Zažila jsem to už 2× v 6. a 7 týdnu a vždy ze mě valila krev několik dnu a klasicky bolesti jako při MS. Teď ale to nejsou proudy krve, ale spíš takové táhlé srazeniny. V podstatě nic moc neteče, od včerejšího odpoledne by byly potřeba jen 2 vložky s trochou krve… spíš to vsechno vytece jen při sezení na WC. Začalo to včera odpoledne s křečema a trochu ustaly v noci a dnes mě celý den ještě břicho bolí a mám žaludek na vodě. Stalo se vám to některé? Nemůže být nějaký problém, že krvácí malo??
Diky

To se muze jeste rozkrvacet, ja to mela dvakrat a vzdy prvni dva tri dny presne jak pises a pak teprve hodne krve a trvalo to dost dlouho..,ale stejne bych urcite sla k lekari, jestli neco nezustalo v deloze…jinak je mi to moc lito :,(

• Citovat
  • Upravit
4381
2.11.19 20:49

A co hematom? Nemuze to byt? Jela bych k doktorovi hned, vubec nemusis potracet, muze nasadit leky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.19 22:09
@Anonymní píše:
To se muze jeste rozkrvacet, ja to mela dvakrat a vzdy prvni dva tri dny presne jak pises a pak teprve hodne krve a trvalo to dost dlouho..,ale stejne bych urcite sla k lekari, jestli neco nezustalo v deloze…jinak je mi to moc lito :,(

Děkuji, snad Teda se trošku spustí, ať se to vyčistí… Přijde mi to prave dost málo… :think: V pondělí se objednám, ale ty cekacky u me dr. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.19 22:13

@Payus děkuji za povzbudiva slova :kytka: Ty křeče ale byly dost…hematom by se asi takhle „nevyradil“ v podstatě ty bolesti jsou už den a půl…

• Citovat
  • Upravit
4381
2.11.19 23:36
@Anonymní píše:
@Payus děkuji za povzbudiva slova :kytka: Ty křeče ale byly dost…hematom by se asi takhle „nevyradil“ v podstatě ty bolesti jsou už den a půl…

To me mrzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.19 06:55

Asi potrat? prosím o reakci

Ahoj,
včera 5+3 jsem začala trochu krvácet a hned ráno jela na pohotovost. Dr. Říkala, že těhotenství je buď mladší nebo neprosperujici, a ve zprávě jsem měla, že delozni čipek je uzavrenej. Přesto už jsem krvácet neprestala a spíš se to rozjelo v takovou (maličko slabsi) menstruaci s menšími kusy tkáně (normálně mívám spíš větší). Křeče v břiše taky slabší než při ms, ale co jsem se tu tak dočetla, tak předpokládám, že se to ještě může rozjet. Co si o tom myslíte? Počítám teda s potratem, kdyby to byl hematom, tak by to dr včera na ultrazvuku, co myslíte?
A PS: Jak se to dělá, když krvácíte a jdete na vyšetření, aby to nebylo moc nechutny? To máte tampon a chvíli před tím ho vyndate?

Moc díky, nemám s tímhle zatím žádné zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
1055
30.11.19 07:03

Pravdepodobne se ti opravdu rozjízdi menstriace, kolik dni mas spozdeni??K lekari bych sla, pokud nebudes mit nejake velke potíže az ti krvaceni skočí, lekar udela ultrazvuk jestli je deloha cistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.19 07:05
@Julinka 18 píše:
Pravdepodobne se ti opravdu rozjízdi menstriace, kolik dni mas spozdeni??K lekari bych sla, pokud nebudes mit nejake velke potíže az ti krvaceni skočí, lekar udela ultrazvuk jestli je deloha cistá…

Menstruace měla zpoždění přesně týden.

• Citovat
  • Upravit
7712
30.11.19 07:16
@Anonymní píše:
Menstruace měla zpoždění přesně týden.

Takto jsem to mela - tyden zpozdeni, pozitivni test. Pak spineni, krvaceni, test negativni a vse odeslo. Vydrz, ted se stejne neda nic delat, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
30.11.19 07:19

Muj gynekolog ma vlozky, tampony i intimky v ordinaci, takze to nemuze byt az takova vzacnost, to vysetreni pri krvaceni. Chapu, ze tobe to muze pripadat neprijemny, ale gynekologove budou na krev zvykli, vsak se kvuli ruznym krvacenim ke gynekologovi chodi. Jestli je vysetreni potreba, tak to zvladnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty