7měsíční v noci nespí

292
19.1.16 10:04

7 měsíční v noci nespí

Ahoj maminky,
vím, že podobných diskuzí je tu víc, ale nenašla jsem nikde přesně to samé.
Naše skoro 7 měsíční dcera se začala posledních pár dní budit v noci okolo 2-3 a nespí cca 3 hodiny. Furt řve a není k utišení. Nepomáhá ani když si ji vezmu do postele a přitulím si ji. Dřív se budila cca 5× za noc, pak to stáhla asi jen na 3× a za pár dní začalo tohle peklíčko. Na zoubky to nevidím, tři už má venku a obešlo se to bez větších komplikací, a hlavně se třeba v noci kvůli zoubku budila, ale po přiložení k prsu byl klid. Napadl mě i prohozený rytmus, ale ona přes den spí cca 3 hodiny (dopol. hoďka a odpol. cca 2), což mi nepřijde moc. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Ještě bych dodala, že večer usíná v postýlce sama bez problémů.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
19.1.16 10:08

@Ester588 Kluk mi tohle občas dělal, vzbudil se uprostřed noci, jako že je úplně vyspanej. Řval teda jen u sebe v postýlce Když jsem ho dala mezi nás, nechala zhasnuto a dělala, že spíme, tak se tam sice chvilku mrcasil, trochu rozčiloval, ale vyloženě neřval a tak do hodiny zase lehnul a spal. Vždycky ho to po pár dnech přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.1.16 10:12

Malemu je rok a ctvrt a presne tohle mame asi tyden. Spaval celou noc a najednou tohle. U nas to taky nejsou zoubky.Ono to zas prejde, je to takove obdobi.Snad…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
19.1.16 10:22

Deti to mívají nekdy po očku…neudělás s tim asi nic, ja zkousim ukojit, porad dokola az nakonec usne, nebýt kojeni tak nevim co s tim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
19.1.16 11:08

@Ester588 pricin muze byt nekolik- faze mesice ( mne kdyz deti nespi, je mi jasne, ze bude ouuuplnek :mrgreen: ), posun v pm vyvoji, ockovani, spatne sny,… Jinak u nas tohle ponocovani take probehlo, a to u obou deti. Akorat, ze bez revu, ale chtely si povidat a hrat. :zed:

• Citovat
  • Upravit
292
19.1.16 11:13

No ona začne plakat jako na kojení, tak ji nakojím ale neusne u toho no a když ji dám do postýlky tak je řev, pak ji dám k sobě a to se snaží přitulit a usnout, ale co chvíle začne brečet, pak ji dám zpět do postele nechám ji řvát nějakou chvíli a pak když si myslím, že je unavená tak ji zkusím ukojit, ale je to děsný období tohle :D po očku nejsme, ale dostala v jeden den asi 5 nových hraček tak mě napadlo, jestli to nemůže mít spojitost, ale zase, že by to vstřebávala takhle dlouho je mi taky divný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí