7 měsíců, pláč před spaním

13
22.9.16 22:49

7 mesicu pláč před spanim

Dobrý večer. Mám dotaz. 7 měsíční syn před spaním neustále brečí. Vše má v pořádku (prebaleny, najedeny). Dělají vám to taky děti? Jak s tím zapasite? Co delate? Necháváte vybrecet? Děkuji za rady. Nám to začal dělat cca před týdnem a jsou to záchvaty place a vzteku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15210
22.9.16 22:54

@Iwka79 Asi nechce usínat sám, co je na tom divnýho? Clověku přece nestačí ke spokojenosti jen uspokojení fyziologckých potřeb, citové potřeby jsou taky důležité. Já toto s dětma nezažila, usínaly mi v posteli u kojení, v pohodě a klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
22.9.16 22:58

U nas to nastalo v 8 mesici. Nenechala jsem vyrvat, sama si pamatuji, ze jako mala jsem se v pokoji bala, nenecham ho tam s tim strachem samotneho. Nekomu to neva a usina sam a nekdo je holt citlivejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
22.9.16 23:14

A ako uspavate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.9.16 23:19

Na ruce, někdy v posteli s námi, někdy v postýlce. Jak se zrovna nachází v náladě. Ale teď nepomáhá lautr nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.16 07:29

Tak my nechali chvilku plakat a pak chvíli chovali aby se uklidnila a tak se to opakovalo než zabrala někdy usla v postýlce a někdy v náručí. Má to tak do tedˇ někdy usne hned po jídle než ji tam donesu a někdy usíná v postýlce akorát tedˇ už u toho nepláče. Zápasili jsme tak asi měsíc tak atˇ se daří uspávat bez pláče co nejdřív. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.9.16 08:43

Náš malý todle taky dělal a nechtěla sem ho nechta usinat samotneho, houpala ho, zpívala stejně se vztekal a řval a bylo to snad ještě horší. Pak sem právě se radila s doktorem co s tim a ten mi řekl ať ho nechám vyřvat že podle posledních studii je to jediný způsob jak děti mohou uvolnit stres… Nechtělo se mi do toho tak sem hledala jiné alternativi a natazila na knížku každé dítě může dobře spát a tam je krásně popsáno taky že dětem co umí usínat sami je líp. Nechala sem vyřvat první den byl hrozný ale teď si sám lehne, vezme si mlíčko nebo čajík dám mu do ručičky dudlík a usne už bez řevu sám. Dokonce se naučil právě si sám najít v noci dudlík nebo flašku od té doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
23.9.16 10:44

V 7m jsem uspávala u prsu nebo aspoň v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.16 15:57
@Mamdad píše:
Náš malý todle taky dělal a nechtěla sem ho nechta usinat samotneho, houpala ho, zpívala stejně se vztekal a řval a bylo to snad ještě horší. Pak sem právě se radila s doktorem co s tim a ten mi řekl ať ho nechám vyřvat že podle posledních studii je to jediný způsob jak děti mohou uvolnit stres… Nechtělo se mi do toho tak sem hledala jiné alternativi a natazila na knížku každé dítě může dobře spát a tam je krásně popsáno taky že dětem co umí usínat sami je líp. Nechala sem vyřvat první den byl hrozný ale teď si sám lehne, vezme si mlíčko nebo čajík dám mu do ručičky dudlík a usne už bez řevu sám. Dokonce se naučil právě si sám najít v noci dudlík nebo flašku od té doby.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí