7týdenní miminko a já toužím po dalším

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
7.12.10 13:24
Len-til-kah píše:
mikky píše:
Pokud nekomu bylo blbe v prvnim tehotenstvi neznamena ze bude i v druhem takze treba z bliti nebude nic :lol:
Můžeme na to udělat anketu, ale z mého miniprůzkumu mezi kamarádkami vyplývá, že komu je jednou blbě, je mu příště ještě blběji (ač si předtím myslel, že už to horší být nemůže).
Já teda blila až napotřetí.

To sice slyším poprvé, ale můžu potvrdit. Při prvním mi bylo „jen“ strašně špatně (někdy jsem si říkala, že by se mi tím zvracením snad i ulevilo) a při druhém jsem kromě toho i blila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
7.12.10 13:48
Amabilis77 píše:
lleennttiillkkaa píše:
a teď si představ, že těhotná přebaluješ mimčo :D
Zažila jsem to :lol: A co vám budu povídat, není nic horšího. Dokořán okno, vedle pro jistotu kyblík a syn nechápal :mrgreen: Plíny chystal na praní manžel, já nebyla schopná (látkuju, takže oškrábat hovínka a narvat do pračky). Zrovna mu rosly furt zoubky, takže posr… až za ušima několikrát denně (syn, ne manžel :-D ).
Jinak mám mezi dětmi rok a třičtvrtě a za sebe říkám, že ten rozdíl není dostatečnej. Malému se toho ještě moc vysvětlit nedá, zatím má furt plíny a je to takový zvířátko. Ale oba jsou moji miláčkové, samozřejmě :hug: :srdce:

Ono asi na začátku je malý rozdíl dost záhul, ale zdá se mi, že až budou větší bude to zas fajn mít dva prcky zájmově blízko sebe. Pokud je ten rozdíl velký tak mi pak příjde, že každý je v těch zájmech už dost jinde a nevyhrajou si tak. Ovšem to je jenom můj názor jsem jedináček, takže vlastní zkušenost nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
7.12.10 14:47
mikky píše:
Amabilis77 píše:
lleennttiillkkaa píše:
a teď si představ, že těhotná přebaluješ mimčo :D
Zažila jsem to :lol: A co vám budu povídat, není nic horšího. Dokořán okno, vedle pro jistotu kyblík a syn nechápal :mrgreen: Plíny chystal na praní manžel, já nebyla schopná (látkuju, takže oškrábat hovínka a narvat do pračky). Zrovna mu rosly furt zoubky, takže posr… až za ušima několikrát denně (syn, ne manžel :-D ).
Jinak mám mezi dětmi rok a třičtvrtě a za sebe říkám, že ten rozdíl není dostatečnej. Malému se toho ještě moc vysvětlit nedá, zatím má furt plíny a je to takový zvířátko. Ale oba jsou moji miláčkové, samozřejmě :hug: :srdce:
Ono asi na začátku je malý rozdíl dost záhul, ale zdá se mi, že až budou větší bude to zas fajn mít dva prcky zájmově blízko sebe. Pokud je ten rozdíl velký tak mi pak příjde, že každý je v těch zájmech už dost jinde a nevyhrajou si tak. Ovšem to je jenom můj názor jsem jedináček, takže vlastní zkušenost nemám :think:

My jsme od sebe se ségrou 6 let a myslím, že docela dost jsme si vyhráli. Máma si to nemohla vynachválit, protože jsem jí dokázala už se spoustou věcí kolem miminka pomoct. Navíc ségra měla docela problémy s učením a mohla jsem jí pomáhat.
Ono to asi není o věkovým rozdílu, ale o povaze dětí. Když se ti sejdou dvě rozdilný povahy, tak si spolu nemusí hrát i kdyby byli dvojčata.
Je fajn, že tě doktor víceméně podpořil. Já bych ze zdr. hlediska do toho dobrovolně nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.12.10 13:39

Tak náš syn má už 10 týdnů a já stále víc a víc toužím po dalším mimču… trošku jsem doufala, že mě to třeba přejde, ale ani náhodou. touha je silnější.
Tak čtu a hledám kdo otěhotněl brzy po císaři a zda to bylo bez komplikací :oops:
pokud je tady nějaká mamča co měla druhé dítko brzy po císaři prosím o zkušenosti…
asi bych potřebovala aby začal malý pořádně zlobit aby mě touha po dalším miminku přešla… 8-) jenže i když mám krizovou noc ráno chci další ještě víc :roll: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
21.12.10 14:44

oblacku- půjčím ti naši :mrgreen: stačí na den a bude po chuti :mrgreen: Dělám si legraci…muž chtěl ještě kluka,ale už ho to přešlo :wink: Od porodu jsme se nevyspali ,tendence,že se to zlepší v nedohlednu,tak já bych to asi nezvládla :lol: 10 týdnů je ještě zlatíčko! Přijdou jiný chvilky.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
21.12.10 14:58
oblacek píše:
Tak náš syn má už 10 týdnů a já stále víc a víc toužím po dalším mimču… trošku jsem doufala, že mě to třeba přejde, ale ani náhodou. touha je silnější.
Tak čtu a hledám kdo otěhotněl brzy po císaři a zda to bylo bez komplikací :oops:
pokud je tady nějaká mamča co měla druhé dítko brzy po císaři prosím o zkušenosti…
asi bych potřebovala aby začal malý pořádně zlobit aby mě touha po dalším miminku přešla… 8-) jenže i když mám krizovou noc ráno chci další ještě víc :roll: :oops: .

Tak náš malý je taky poklad jsem na tom stejně :lol: tak si říkám jestli to druhé bude nějáký raubíř tak si to pak budu moct hodit nejsem zvyklá :lol: jinak už jste se začali snažit o druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
21.12.10 15:01

Obláček: Jinak ty zkušenosti po tom císaři mně taky zajímají nejlíp ty pozitivní ať neklesám na duchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.12.10 15:52

Mikky nezačli jsme se ještě snažit :-D . ale dnes jsme o tom s manželem mluvili. On taky chce hned další mimčo, ale bojí se o mě, že dalším těhotenstvím a porodem dostane tělo celkem naprdel tím že by to bylo takhle za sebou…počkám až malému budou 3 měsíce a jdeme se snažit :mrgreen: …stejně si myslím že to hned tak nebude :think: , Mikky ty kojíš? nebo ne? už jsi měla menstruaci nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.12.10 15:55
radusa píše:
oblacku- půjčím ti naši :mrgreen: stačí na den a bude po chuti :mrgreen: Dělám si legraci…muž chtěl ještě kluka,ale už ho to přešlo :wink: Od porodu jsme se nevyspali ,tendence,že se to zlepší v nedohlednu,tak já bych to asi nezvládla :lol: 10 týdnů je ještě zlatíčko! Přijdou jiný chvilky.. :dance:

tak já že bych byla vyspaná do růžova to se říct nedá :lol: ale celkově je to v pohodě. ale teď si představ že malá začne být za čas v pohodě ty si přivykneš na pohodičku a budeš se rozmýšlet zda jít či nejít do dalšího protože si představíš tu „pakárnu“ co jste měli u prvního :-D takhle by jsi to měla při jednom děti by k sobě měli blízko a vůůbec má to samí výhody :palec: néé dělám srandu, každý to vidí jinak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.12.10 15:55
mikky píše:
Obláček: Jinak ty zkušenosti po tom císaři mně taky zajímají nejlíp ty pozitivní ať neklesám na duchu :lol:

Mikky vždxyť ty už jsi v pohodě dlouho po císaři, mě Dr řekl že stačí počkat půl roku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
21.12.10 16:07
oblacek píše:
mikky píše:
Obláček: Jinak ty zkušenosti po tom císaři mně taky zajímají nejlíp ty pozitivní ať neklesám na duchu :lol:
Mikky vždxyť ty už jsi v pohodě dlouho po císaři, mě Dr řekl že stačí počkat půl roku. :palec:

Jo já jsem zas slyšela i názor čekat rok, ale to asi nedodržím :lol: zahojené to prý je v poho tak snad to zvládnu :-) ty do druhého zkusíš jít hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
21.12.10 16:21

ahojky zdravim vas :mavam: ja mam 3 mesicni mimco a nekdy ve druhym mesici jsem zacla premyslet kdy by to asi tak bylo nejlepsi zacit s dalsim :-D chlapovi jsem radsi nic nerekla, koukal by na me jak na tatara, ptz v tehotenstvi jsem kricela ze nejdriv tak za 5 let :mrgreen:
jinak mame doma taky zlaticko jako zakladatelka, sice obcas knoura a obcas nema svuj den nebo noc ale je to vzdycky jednou za cas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
21.12.10 16:23
lenholka píše:
ahojky zdravim vas :mavam: ja mam 3 mesicni mimco a nekdy ve druhym mesici jsem zacla premyslet kdy by to asi tak bylo nejlepsi zacit s dalsim :-D chlapovi jsem radsi nic nerekla, koukal by na me jak na tatara, ptz v tehotenstvi jsem kricela ze nejdriv tak za 5 let :mrgreen:
jinak mame doma taky zlaticko jako zakladatelka, sice obcas knoura a obcas nema svuj den nebo noc ale je to vzdycky jednou za cas :palec:
Rodila jsi přirozeně nebo to byl taky císař?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
21.12.10 16:31
mikky píše:
lenholka píše:
jinak mame doma taky zlaticko jako zakladatelka, sice obcas knoura a obcas nema svuj den nebo noc ale je to vzdycky jednou za cas :palec:

Prirozene, porod jsem mela dobry, akorat po porodu kdyz jizva prisla k sobe nic moc :roll: to trva doted i kdyz je vsechno v poradku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
21.12.10 16:34
lenholka píše:
mikky píše:
lenholka píše:
Prirozene, porod jsem mela dobry, akorat po porodu kdyz jizva prisla k sobe nic moc :roll: to trva doted i kdyz je vsechno v poradku :nevim:

Jo tak to bys měla mít těhu v poho i dost brzo po tom prvním :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky