Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Ali-Ali já od něj neočekávám, že bude spát stejně jako dřív, ale teda budit se co půl hodiny celou noc je fakt šílený. Sotva začnu zabírat, tak zase začne. Takhle rušnej noční život jsem nevedla ani za mlada ![]()
@dandysek
jo jo, chapu. ono i co hodinu nebo co dve hodiny me dokaze odvarit…
jinak ja si prirazila postylku ke sve posteli a aspon jsem to zacal zvladat aniz bych opustila postel. ovsem kdyz tak ve 3 rano nemuzu nikde nahmatat dudlik a musim ho jit po ctyrech hledat po zemi, to nas.ere
![]()
@Ali-Ali taky hledám po nocích dudlík. Naštěstí ne po zemi, ale po postýlce. ten náš nezmar ho dokáže zahrabat tak, že ho nemůžu nikdy najít. musela jsem si pořídit další 3 úplně stejný, jiný nechce ![]()
Já jsem taky vyřízená, rostou nám zuby, v noci se budí tak milionkrát, jenom si cucne a spí dál-musí si cucnout trochu víc, protože jak se neukojí a já ho položím, tak se vzteká dál. No děs.
@Jůlinka T. já neukojím, malej je na UM + příkrmy, poslední dobou UM nechce skoro vůbec, maximálně tak dvakrát denně, je mu 7 měsíců.
U nas je to posledni 2 dny v noci po pul hodce rev dam dudlik a je klid na pulhodky az hodku.. myslim ze rste 6 zub…jak jste tu psal nekdo ty homeo jaky pouzivate na zuby??
Ještě jednou ahoj, tak jste holky měly pavdu, jsou to zuby, přidal se k tomu průjem jako blázen, to by mě zajímalo, jestli ty potvory konečně vylezou. ![]()
Ano Mundisal je volne prodejny, stoji kolem 100,–
jj u nas to vypda na další varku zubu taky, tak 5× denne prujem, protivna, no desny
@Hanulka82 Díky ![]()
tak to budou asi nějaký zubní errupce na sluníčku, že to tak všechny děti chytá najednou
tak ať je brzy líp.