Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janičcka92 ahoooooj…jooo super…srdíčko krásné bije
prvního ducha jsem měla 7 den po ket ![]()
@Wiwiska supeeer to mám velkou radost
děkujiii já jdu nejspíš v neděli na ET tak si zjišťuji kdy by mohl být zhruba pozitivní test pokud se to samozřejmě povede, ale tak brzo to asi nedám
![]()
@Janičcka92 děkuji moc 😊 🙏 tak to držím pěsti .✊ Dej vědět jak si dopadla ![]()
@Janičcka92
A kdybys 7 den pozitivni nemela, tak se nestresuj. Po prvnim ketu 5 dennich jsem mela pidi ducha 10 den. Po druhem ketu jiz 8. Drzim pesti, aby byl co nejdriv ![]()
@jana2381 děkuju, asi to stejně zkusím nejdřív až ten 10 den.. Byla bych hrozně zklamaná kdybych tam neměla nic a třeba by to bylo opravdu zbytečně. No uvidíme jakou budu mít vůli
ty jsi zkoušela každý den test? ![]()
@Janičcka92
U toho prvniho ketu az ten 10 den a u druheho 8. Pak jsem testila kazdy den, abych videla, ze carka sili. Vzdy az do kontroly UTZ. Mezi temito kety jsem mela jeste jeden, kdy jsem 10den mela dusika a 11 uz bylo bilo. Proto doporucuji testit az ten 12-14den. Ale kdo to ma vydrzet ze…
@jana2381 jj vím, že čím později tím lépe, ale přesně kdo to má vydržet, kdo nezažil nepochopí
tak hlavně aby k tomu ET vůbec došlo a potom už to snad uteče ![]()
holky tak dnes 8 den po ET dost viditelný duch
tak snad bude všechno dobré ![]()
@Wiwiska ahojky dobře, těhotná jsem, ale teprve ve čtvrtek jdeme poprvé na ultrazvuk. Snad bude vše dobré už se hrozně těším
a co ty všechno v pořádku? ![]()
@Janičcka92
super… 😊 Jojo malé krásne roste… Teď čekám na 19.3 na první screening… Tak doufám .že bude zdravé a v pořádku 😊 🙏 🙏
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.