8denní miminko a rýma

2183
28.4.13 09:24

8 denní miminko a rýma

Ahoj holky, mám týdení miminko, bohužel já i starší syn máme rýmu a kašel a včera začal mít rýmu i ten nejmenší, kápu libenar, z nosu mu vyloženě neteče, ale odsala jsem žlutou rýmu, sice je to mé druhé dítě, ale starší byl do roka jako rybička tak nevím jak je to u takhle malých děti, teplotu nemá. Mám to zavolat doktorce nebo počkat do zítra to jdeme do poradny díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
28.4.13 09:27

Jestli nema teplotu a jdete tam zitra kazdopadne, tak bych to dneska asi nechala byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.4.13 09:28

@chelsea001 zvlhčuj vzduch, přizvedni postýlku.. Kapej, odsávej. Doktorka s tím stejně moc nenadělá. Pokud by to byly vyloženě zelený nudle a bakteriální rýma, může vám dát antibiotikové kapičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
28.4.13 09:28

Počkala bych do zítřka, ted bys stejně musela na pohotovost a tam by mohlo chytit ještě něco dalšího…jinak Libenar do nosu a odsávat…at je miminko i vy brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.4.13 09:29

Jeste me napadlo, ze nase doktroka u tahle malinkych deti prisla i domu, kdyz bylo treba. Kazdy lekar to ma jinak, ale za dotaz to stoji, at ho nemusis tahnout ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.4.13 09:41

Ahoj,
už v porodnici měly děti „rýmu“, když si kýchly, vyletěl jim z nosu žlutý soplík (fakt echt hnusný). Když jsem to viděla poprvé, dohoukala jsem se, že je to nějaká infekce, ale bylo mi vysvětleno, že je to pár dní po porodu normální a opravdu to za nedlouho samo přešlo a děti byly ok. Tak třeba je to i váš případ :think:
Samozřejmě bych počkala až do zítřejší poradny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
28.4.13 10:02

Ahoj, můj mladší syn měl 6dní po porodu hnusnou zelenou rýmu, zrovna to byla sobota a jemu celkově nebylo dobře, tak jsme jeli do nemocnice a to i proto, že jsem z toho byla docela vyjukaná, starší měl takovouhle hnusnou rýmu až někdy na 3letech…ale dali nám jen nějaké lepší kapky…já jsem mu ten hnus odsávala odsávačkou na vysavač…což mu dost ulevovalo…myslím, že pokud nebude mít malej teploty, tak to do zítra vydrží…ať jste brzo zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
28.4.13 10:08

Holky díky, já jsem snad ze všeho víc vyjukaná, víc jak u prvního :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
28.4.13 14:03

Ahoj, zajdi do lékárny a vyžádej si kapky na nosu jsou i pro malé. Já jsem stříkala mořskou sůl vincentku a kombinovala s nosním sprejem pro miminka už ale nevím jaká to byla značka ( to ti poradí v lékárně ) Na kašel jsem dávala Stoptosin také mi poradili v lékárně. Myslím že jsem dávala 9 kapiček na lzičku. Hlavně odsávat aby se rýma nevrazila do uší a nezasekla v dutinách. K lékařce jsem nikdy nešla ani nevolala a rýma odešla do týdne sama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure