Boule nad očičkem jakoby u nosánku

13
27.4.13 23:14

boule nad očičkem jakoby u nosánku

Zdravím maminky mám půl roční dcerku a ta má bouličku jakoby takovou kuličku trošku nad očičkem u nosánku nevíte co by to mohlo být? nebolí ji to nemá to ani zarudle ale nevím co stím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
448
28.4.13 07:23

Ahoj, můj syn má bulku (taky takovou kuličku cca 5-8 mm velkou) nad okem ale má to u vnějšího koutku mezi okem a obočím. Byla jsem s tím u dětské, poslala nás pro jistotu do Motola a tam nás na listopad objednali na operaci. Prý se to musí vyndat a poslat na histologii. S největší pravděpodobností se prý jedná jen o dermatitickou cystu, ale vyndat se to musí:
1/ je to u oka, takže aby mu to nějak neškodilo na očko
2/ pro každý pád, kdyby to náhodou bylo něco jiného :(
Když jsem se ptala, jestli to tam může zůstat, tak v žádném případě. Ještě mi dali naději, že by to mohlo být jen tukového původu a teoreticky se to může samo vstřebat (proto operace až v listopadu), ale moc velká šance to prý není.

Samozřejmě kdyby to bolelo, zvětšovalo se apod. okamžitě máme přijít a posune se termín operace.

Takže já teď budu do listopadu čekat. :zed: A furt jen doufám, že se to vstřebá samo.

Jinak synovi je 14 měsíců, bouličku jsme našli před měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.4.13 11:36

No právě mi to mame zhruba taky na tom místě.. :( a ta nas poslala k očnímu no nasla sem ji to pred tydem a ma to stejne velke takže mame asi to stejne na mysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
28.4.13 11:44

My jsme byli v tom Motole taky na očním… A vy už jste u toho očního byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.4.13 19:00

Nene jdeme v pondeli tak sem zvedava no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
28.4.13 19:57

Tak pak napiš, budu na tebe myslet. A jsem zvědavá, jestli vám řeknou to samé a jak to budou řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
4.5.13 18:15

Tak jak jste dopadli na očním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.5.13 13:31

S očním to nemá nic s polečného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
7.5.13 14:02

Aha, tak asi to nechceš moc řešit. Chtěla jsem vědět, jak to budou řešit u vás, jestli taky operativně nebo tak něco… Napiš, kdybys chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.5.13 00:10

Fialko :) na očním nam řekli že mame jit do nemocnice tak tam ve ctvrtek jdeme hned ti napisu ano chci to resit a napisu ti ano :) hned jak budu vedet co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
8.5.13 06:47

Dobře :-) Já jen, žes to napsala tak krátce :-) Tak na vás budu myslet. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NikiXX5
5.6.13 14:29

Ahojky filako tak na očním sme byly a poslali nas na vyšetření do Brna a tam se dozvíme co to je.Je to uplně stejne to co si psala ty tak uvidíme :nevim: snad to nebude nic vazneho

• Citovat
  • Upravit
NikiXX5
5.6.13 14:31

Ale jak ona roste tak mi i příjde že se ji to maličko zvětšuje :|

• Citovat
  • Upravit
448
5.6.13 22:42

Tak držím palce, já to taky furt sleduju, ale připadá mi, že to má furt stejný. Rozhodně to ale nemizí, takže nás v listopadu čeká zákrok pod narkózou, no hlavně, aby se potvrdila jen ta cysta nebo něco podobného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NikiXX5
5.6.13 23:06

Děkujem..vam taky přejem štěstíčko a držím palečky..no jsem zvědava :( strašne se bojim :(:(:/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure