Flíčky po celém patru a v pusince

Jamuna
26.4.13 19:30

Prosím radu flíčky po celém patru a v pusince...

Holky prosím o radu, malá má v pusince červené flíčky nahoře na patře a i zevnitř rtu i na dásních…několik dnů je hodně protivná a nechce mi spát skoro jíst ap. Kvůly všemu řve…jinak ale horečky nemá. Máme jet s tím na pohotovost nebo co to může být… :think: nevím zda mám bt vyplašená nebo to nechat a čekat kdy to zmizí, neznám tohle…moc děkuji za jakoukoli radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Reňulín
26.4.13 19:38

No, promiň, ale proč se ptáš v pátek večer zda máte jet na pohotovost, zvlášť, když už to trvá nějaký den? Proč jsi s ní nešla dneska k doktorovi?
Může to být cokoliv, angína, spála…

• Citovat
  • Upravit
1101
26.4.13 19:46

Ahoj to co popisujes jsme meli loni a po trech dnech litani po doktorech jsme skoncili v nemocnici dokud ti ditko pije tak se to jeste da resit ambulantne ale co si pamatuju tak jsme meli i leky na predpis takze bez doktora to nepujde urcite k nemu jedte co nejdriv nez to bude jeste horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
26.4.13 20:12

Myslím, že to budou afty, podobně to měl syn v září, ale ten měl horečky kolem 39ti stupňů. nic nejedl, nutila jsem ho pít. doktorka nám napsala atb, ne na ty afty, ale aby zabránila další možné nemoci, s tímto spojené. celé to peklo trvalo cca 14 dní. hlavně ať pije..jíst nemusí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
26.4.13 20:20

My jsme to měli v listopadu a dr. diagnostikovala virovou angínu. Protože jde o virus, ATB se nedávají, takže pouze ulevovat od bolesti či horečky Nurofenem. Dr. mě tehdy upozornila, že se mu osypou i dlaně a chodidla - to se u malého nestalo. Chytla jsem to od něj ale taky a já i s tím osypáním. :roll:
Hlavně ať pije, jídlo může nějaký den počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
26.4.13 20:52

My to mame taky, mas doma fialovou vodicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.4.13 21:04

Aftozní stomatitita nebo herpetická gingivostomatitida vysoce pravděpodobně. Pokud netoleruje ani tekutiny, tak švihej do nemocnice, než skončí děcko dehydrované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
26.4.13 21:09

Jak pise bellinkax, podle me taky aftozni stomatitida. pokud do ni nedostanes aspoň pul az 3/4 litru tekutin denne, tak sup na kapacky… trva to taky tyden, daji se dat antivirotika, ale nejspis uz je pozde, ted uz to jen pretrpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
26.4.13 21:24

A není to moučnivka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
26.4.13 21:26

@B EL jsou bile flicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
27.4.13 14:31
@Reňulín píše:
No, promiň, ale proč se ptáš v pátek večer zda máte jet na pohotovost, zvlášť, když už to trvá nějaký den? Proč jsi s ní nešla dneska k doktorovi?
Může to být cokoliv, angína, spála…

já si těch fleku všimla až včera předtím, rostji zub tak jsme myslela že je to tím, až při řevu jak ležela na zemi tak jsem zahledla flíčky :(

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
27.4.13 14:35
@BellinkaX píše:
Aftozní stomatitita nebo herpetická gingivostomatitida vysoce pravděpodobně. Pokud netoleruje ani tekutiny, tak švihej do nemocnice, než skončí děcko dehydrované.

ANO jeli jsme na pohotovost a je to to co píšeš…do toho se malá strašně začala počůrávat nedoběhla ani na záchod 15 krát za 2 hodiny pořád učůrávala, takže k tomu máme ní náběh na zánět močáku :( je to virové žádné atb na to se nedávají má se to chladit dávat zmrzliny a heřmánek, zmrzlinu mi nejí ale aspon pije i když méně než normálně ale to ještě jde, nejí vubec a snad se to už bude brzy zlepšovat, jen doufám, že se nerozjede ten močák 8o :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure