Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Má cenu pořizovat sedátko do vany? Poradíte?
Za mě určitě
prcka tam dávám ještě teď, on si hraje a já průběžně odbíhám a stihnu leccos podělat ![]()
Já měnila s kamádkou kyblík za vaničku, protože má novorozence a mně už z kyblíku vyskakuje. říkala jsem, že lehátko at si nechá a potom jsem si je přece jen vzala a super. krásně si v tom rochní. i když u té vaničky samozřejmě musíš pořád být, nemusím být skloněná úplně dolů a nebolí mě záda
Měla jsem sedátko na prostřední a pořídila jsem ho i teď na třetí a je to super, dřepí si ve vaně se ségrama a je moc spokojená ![]()
Za mě zbytečnost, původně jsem ho chtěla taky, ale zvládli jsme to bez něj, i s tim odbihanim.
Bude záležet i na dítěti. Pokud je to drobeček - kam mě posadíte, tam mě najdete, tak je to asi zbytečný. Ale my jsme ho jeden čas používali neustále, protože malý hraboš byl jinak k neudržení a třetí ruku nemám. S tím odbíháním nevím, já risknu max. věšení prádla v koupelně, ale to je na každým. Pro nás teda bylo užitečné, teď už má jen protiskluzovou podložku ve vaně. Koupě nelituju, nechám si ho ještě do budoucna. ![]()
Ja ho mela a zas prodala mela.jsem.smoby ale malej mi z toho sel.blbe vyndavat a rval u toho
@Haňulík píše:
Já měla sedátka u dvojčat a bylo to fakt super!!!
Mluvíš mi z duše! Na dvojčata je to naprosto dokonalý vynález!! ![]()
@peggy.sl to mi povídej, bez toho bych je snad sama v určitém věku ani neokoupala ![]()
@Haňulík píše:
@peggy.sl to mi povídej, bez toho bych je snad sama v určitém věku ani neokoupala
Přesně tak! ![]()
Měli jsme také a naprosto super. Malej dokázal po vaně klouzat i na protiskluzové podložce, takže sedátko bylo vysvobození. Navíc ho měl tak rád, že v něm vyžadoval sedět i v kuchyni, když jsem vařila nebo s námi v obýváku ![]()
My jsme u prvního prcka sedátko měli dokonce i dvě jedno to látkové a později to nastavitelné, za mě určitě tedy ano je to dobrý pomocník.
My jsme pořídili sedátko a nikdy jsme ho nepoužili. zároveň s ním jsme koupili i toto http://vanicky-a-kybliky.heureka.cz/…oveho-koutu/
a používáme to do teď a to jsou malému skoro 2 roky
použiješ míň vody než do vany a dítě je tam celkem ponořené, tak mu není zima.
Za mě určitě ano-máme 10měsíční a 4letého a můžou se spolu krásně koupat, nemám strach, že by jí schodil a i pro osušku si můžu odběhnout, párkrát jsem si jí v sedátku posadila i na kuch. linku a vařili jsme spolu ![]()