Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejspíš se ti jen zpozdila menstruace. Těhotenství bych se nebála.
@karkarka no snad jo budeme doufat, teď když jsem si nasetrila na tělísko konečně a byla jsem rozhodnuta tak ještě toto teď…
Počkej tak 5-7dní, pokud MS nepřijde, udělej si test. Můj gynekolog by tě třeba s tímhle problémem nevzal, řekl by ti to, co ti říká většina z nás. I po pozitivním testu objednává nejdříve deset dní, to znamená více jak 14 dní od předpokládané MS, aby něco viděl.
Jestli jsi mela posunutou ovulaci, tak budes mit delsi cyklus. Jinak doktor nezjisti vubec nic. Ja byla nahodou na utz kvuli cyste asi tyden, mozna tech 8-9 dni po oplodneni a ve zprave je akorat vyssi sliznice, ale prorokovat neco z toho by bylo docela odvazne. Pockej, jestli ms dorazi a uvidis, pripadne tak za tyden udelej test. Krev taky neukaze nic o zas tolik driv jak citlivy test, zbytecne by ses honila v tomhle stavu (myslim virus, ne tvuj stav) po doktorech.
Počkej si ještě tak týden a kdyby stále nic, tak udělej test, těch 14 dnů po styku se až na nějaké výjimky vždy něco ukáže…teď v této době bych zbytečně za doktory nelítala