8 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
20.1.14 20:41
@lcj3232 píše:
tak to je hezké, tak si užívaš :-) už velkého šikovného broučka, at dela samou radost. :-) take si z toho nic nedělám, do ničeho ho nenutím až bude chtít tak to sám udělá :-)ještě nám všechno ukáže :-)jsem ráda že to spíš nedělá brzo, aspoň nebude mít problémy se zádičkami je sice línější ale zase je šikovnej na ručičky :-)

Dcera teď v únoru bude mít 2 a půl roku, takže už je to opravdu velký brouček. :kytka:
Je lepší, když to ty děti dělají trochu později než předčasně. 10měsíční chodící trdlo bez pudu sebezáchovy je problém pro matčinu psychickou pohodu a i pro budoucí tělesný vývoj toho dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.1.14 20:45
@lcj3232 píše:
tak to už je na řízek :-) a nepomohli ti ty kojící kloboučky?

Dcera je od malička citlivá, je orientovaná na vztahy, takže stačilo sehrát plačtivou scénu, vymáčknout nějakou tu slzu a najednou jsem musela já uklidňovat ji :D
Už od 18 měsíců je schopná hrát si s dětmi, nejen vedle nich. A to dle příruček neumí ani dvouleté děti. Zrovna včera úmyslně provokovala kluka pomalu školou povinného, aby si s ní hrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
20.1.14 20:53
@LucieJ3 píše:
Dcera teď v únoru bude mít 2 a půl roku, takže už je to opravdu velký brouček. :kytka:
Je lepší, když to ty děti dělají trochu později než předčasně. 10měsíční chodící trdlo bez pudu sebezáchovy je problém pro matčinu psychickou pohodu a i pro budoucí tělesný vývoj toho dítěte.

tak to už bude upovídaná. dělají radost pusinky :) také bych chtěla holčičku i když jsem šťastná za toho svýho chlapečka :-)a nevadil by mi ani druhý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.1.14 21:03
@lcj3232 píše:
tak to už bude upovídaná. dělají radost pusinky :) také bych chtěla holčičku i když jsem šťastná za toho svýho chlapečka :-)a nevadil by mi ani druhý :-)

Rozmluvila se, když měla 2 a čtvrt roku a za měsíc si už ráno na nočníku zpívala Šla Nanynka do zelí (zkomoleně, ale přece). To se taky kdyžtak nenech rozhodit. Na 18měsíční prohlídce se doktorka ptá, jestli už spojuje slova. Moje dcera začala spojovat v těch 2 a čtvrt a teď už by to chtělo nějaké tlačítko off nebo aspoň kolečko volume :mrgreen:
My jsme původně (probírali jsme to už první měsíc, co jsme se znali) chtěli oba holku, ale pak si manžel uvědomil, že bude randit a tu vypiplanou holčičku mu odvede motorkář nebo fotbalista, tak to změnil na kluka. Je to holka a manžel plánuje našetřit na anglický internát po dobu dospívání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
20.1.14 21:31
@LucieJ3 píše:
Rozmluvila se, když měla 2 a čtvrt roku a za měsíc si už ráno na nočníku zpívala Šla Nanynka do zelí (zkomoleně, ale přece). To se taky kdyžtak nenech rozhodit. Na 18měsíční prohlídce se doktorka ptá, jestli už spojuje slova. Moje dcera začala spojovat v těch 2 a čtvrt a teď už by to chtělo nějaké tlačítko off nebo aspoň kolečko volume :mrgreen:
My jsme původně (probírali jsme to už první měsíc, co jsme se znali) chtěli oba holku, ale pak si manžel uvědomil, že bude randit a tu vypiplanou holčičku mu odvede motorkář nebo fotbalista, tak to změnil na kluka. Je to holka a manžel plánuje našetřit na anglický internát po dobu dospívání :mrgreen:

to znám, máme ještě kluky 10 a 6 od manžela s prvního manželství, ale jejich matka je učí na pc hry takže větší přijede a dokud maj mobil jsou ticho, když jsem jim zakáže je já se nudim a tisíc výmluv proč ho potřebují. :-)těším se až začne mluvit dokonce i na období proč a proč a jak to atd.. :-) tak to je stejný jako můj manžel, kdyby jsme měli holku tak by si prý pořídil pistoli a mříže do oken

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí