8měsíční syn má problém se spaním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
18.3.12 18:44

Ono to moc nechrasti,peřina to tlumí.a u nás voda v noci nepriojde ani omylem.dnes jsem kojila už v 1h,pak k ránu ještě jednou,ztrácím už v noci pojem o čase,takže netuším kdy,ale v 5.30 chtěl pán vstávat,takže jsme vstávali,o hodinu později byl už samo vyřízenej,takže zase usnul ale jen na hodinu,takže celý den byl na pěst a spal přes den 2× po 30 minutách,jsem K.O.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
30.7.12 10:08

Ahoj, už je to dýl, co jste tu řešily tenhle problém, prožíváme teď něco podobnýho s roční dcerkou, tak by mě zajímalo, jak dlouho to u vás trvalo, jestli je to aspoň trochu lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.7.12 10:56

@aleba Ahoj, tak u nas uz je to uplna pohoda, ale tvalo to tak 2 mesice, mozna dyl. Nicmene syn ma ted rok a spi krasne, vetsinou od 7 vecer do 6 nebo 7 rano. Ale nemyslim, ze by pomohlo neco konkretniho, spis se to upravilo samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
30.7.12 13:00

Ahoj,

taky se vracím. Malé bude třináct měsíců a je nespavec dál :). Ať dáme spát v sedm nebo v půl devátý, tak většinou kolem pátý, půl šestý, je hotovo, naspáno. Asi čtrnáct dní spí přes den tak všelijak, asi si odbourává tu první půlhodinku dopoledne. Dneska jsem vydržela a dala spinkat až po obědě, stejnak i když byla unavená, v židličce nemohla udržet očička, sotva jsem ji dala k nám do postele a přilehla, ohromně živo. Vytuhla asi po 15 minutách, tak uvidíme, jak to bude…

• Citovat
  • Upravit
1695
30.7.12 13:55

No, u nás je klasicky řev kdykoli během dne, když se vzdálím a je jedno jestli jsme sami nebo je doma taťka :(
Přes den zase musím lítat s kočárkem, doteď už usínala krásně sama v postýlce, ale teď jak jí tam položím, následuje okamžitě záchvat breku a řevu. A to jsem odhodlaná u ní sedět a čekat až usne, ale bohužel :( Večer usne někdy za deset minut a stačí když tam sedím ale někdy je to hodina, vzteká se, vstává, lomcuje s postýlkou, hystericky pláče. A můžu zpívat, hladit, chovat, stejně se neuklidní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
30.7.12 21:48
@aleba píše:
No, u nás je klasicky řev kdykoli během dne, když se vzdálím a je jedno jestli jsme sami nebo je doma taťka :(
Přes den zase musím lítat s kočárkem, doteď už usínala krásně sama v postýlce, ale teď jak jí tam položím, následuje okamžitě záchvat breku a řevu. A to jsem odhodlaná u ní sedět a čekat až usne, ale bohužel :( Večer usne někdy za deset minut a stačí když tam sedím ale někdy je to hodina, vzteká se, vstává, lomcuje s postýlkou, hystericky pláče. A můžu zpívat, hladit, chovat, stejně se neuklidní :?

Booože, to znám, nemlich to samý u nás. :P

• Citovat
  • Upravit
204
30.7.12 22:41

Tak u nas se to nastesti uklidnilo a spime zase dobre. Myslim ze u nas to bylo tim, jak se prcek naucil klecet a pak stat v postylce, ale lehnout si sam neumel :) zacala jsem zase na noc zavinovat rucicky do tetrapleny na usnuti, jako kdyz byl miminko, on se zklidni a pak uz se uvelebi v polospanku jak potrebuje… krom tohoto zadne extra opatreni, proste z toho vyrostl… tak drzim palce at vsichni prckove chrni celou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí