8tt - plodové vejce bez plodu

1.12.15 17:07

8tt - plodove vejce bez plodu

Ahoj holky, prosim o radu. Mam byt 8+4tt, drive jsem byla u meho Dr. a videl tehotenstvi, ale jeste nevidel srdicko. Vcera jsem velmi jemne krvacela a jela jsem do Podoli na ambulanci a doktorka videla plodove vejce, ale plod nevidela. Hcg mam 25800. O co se muze jednat? Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68945
1.12.15 17:17

Pred jakou dobou jsi byla u sveho dr., co presne tam videla a odpovidalo to tydnu tehotenstvi? V 8+4 je absence embrya se srdickem jednoznacne spatne, pokud jsi opravdu 8+4 a nejedna se o posunutou ovulaci. Dulezite je, aby mezi temi dvema utz byl aspon orientacne posun takovy, jaky by odpovidal casu mezi nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 17:25

@ugluk Dekuji. U sveho dr jsem byla cca pred 14 dny, a tt neodpovidal cca o 1 tyden, ale to rikal pan doktor, ze muze byt. Vcera jsem byla v Podoli a tam dr rikala, ze nema tak kvalitni utz, ale ze vidi plodove vejce, ale plod nevidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
1.12.15 17:28

Tohle jsem uz taky zazila:-( Bohuzel 2 x. Pry anembryomola. Byla jsem vzdy 8+ a bez plodu. Naposledy bylo hcg pres 35000. Vetsinou se to stane jen jednou. Nam bylo doporuceno ivf s pgd. Ale treba to bude jen pozdejsi ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
1.12.15 17:33

Mrzi me to, ale hodne mi to pripomina co jsem prozila minuly rok. Afetalni plodove vejce. Neco se zvrtne a neni tam plod, obsl roste sam, prazdny. Ja byla na revizi. Budu drzet palce. Dobroi zpravou je, ze to neznamena nic spatneho do budoucna. Napriklad ja tady sedim nad dvoumesicnima dvojcatkama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 17:39

@TerčaVarča blahopreju k dvojcatkum :srdce: ja prave nechci jit na revizi:-( stale si rikam, jestli meli dobry utz. Prosim Te a krvacela jsi nebo ne? Ja prave vubec, jen vcera minimalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
1.12.15 17:44

@katkaduskova nechci te strasi mam za sebou dve zt jedna revize v cerveci druha me ceka zítra ale u nasbyl vdyz krasne videt plod jen srdicko se zastavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 17:46

@wendisek to je mi lito, zitra Ti moc drzim palce :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 17:47

@wendisek a rekli Ti, cim to muze byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
1.12.15 18:02

@katkaduskova nene, nekrvacela, nic netusic jsem nakracela zvesela na kontrolu u doktora…jen zpetne vim, ze mi tenkrat vymizely tehotenske obtize. To taky ale muze byt a nemusi. Revize neni treba se vubec bat, nic to neni a je to rychle za tebou cele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 18:05

@TerčaVarča to je teda naprd:-( a revize byla v plne narkoze? Ja nechci:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.12.15 18:36

Holky ja to taky zazila pred rokem. Poprve jsem byla na kontrole snad v nejakem 6. nebo 7. tydnu a taky to bylo prazdne. Strasne zklamani…Doktor uz by me bejval hned hnal na revizi. Ja jsem si ale rikala, ze na ni pujdu jedine az si budu sto pro jista…mela jsem delsi cykly tak jsem si myslela, ze to nejde videt jen proto, ze je to mladsi.Tak jsem chodila na kontroly jeste dva tydny a opravdu bohuzel to proste nevyslo. Ikdyz jedna pani v cekarne mi tehda rikala, ze ji tim take strasili v nejakem 7. nebo 8. tydnu a pak na dalsi kontrole tam bylo vsechno i se srdickem. Takze treba jeste mala nadeje je? Ale kdyby ne, tak vis co ja jsem se uklidnovala tim, ze tam proste nic nebylo, takze nic neumrelo…to mi aspon trochu pomohlo prekonat to obrovske zklamani. A kdybys musela na revizi, tak se neboj. To bylo fakt uplne v pohode. Hnusne je to cekani, ale pak tam prijdes, a to fakt nic necitis a vzbudis se a je po vsem. I potom mi to neprislo nijak hrozne. Naopak jsem si ulevila, ze to spatne uz je za mnou a snad se povede dalsi. A ted…jsem opet tehotna…ve 12. tydnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
1.12.15 20:02

@wendisek to je mi líto, že to opět nevyšlo drž se :(

@katkaduskova držím palce aby to byl jen špatný utz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
1.12.15 21:01

@katkaduskova ne řekli ze se to stává jedno bylo v 11tt a tady to v 9tt ale ted si vydupu všechny vyšetření je divný ze je me 23 a manželovi 24 a je to podruhé do pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
1.12.15 21:04

@katkaduskova jj, revize v narkoze, ale takove lehoucke. Je to jenom stres predtim, samotny zakrok neni nic, po nem je dobre a u me teda uleva, ze je to za nami. Je to na prd, ale i ten pocit, ze to vlastne neni ani miminko, ale jenom neco, to mi taky pomohlo. Bude dobre. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty