9měsíční najednou nechce jíst ani pít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
9 měsíční najednou nechce jíst ani pít
Prosím maminky o radu. Malej mi od včerejška skoro není ani nepije. Jsou to šílené manévry do něj něco dostat. UM už odmítá několik měsíců. Ale aby nejedl ani obvyklá jídla, to se ještě nestalo. Při jídle strašně ječí, jako by ho něco bolelo, flašku mi odhazuje rukou. Dnes jsem do něj dostala asi jeden jogurt, jeden maso zel příkrm a cca 120ml čaje. A to je málo, ne? Zuby to snad nejsou, teď se nám vyklubaly 4 naráz nahoře… Čím jiným by to mohlo být???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lumat no ale jaký? dole máme dva, nahoře čerstvě 4 a další se myslím neklubou, dásna má úplně klidná… bože, to je hrůůůza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych taky tipovala na zuby…i kdyz se vyklubaly tak ten rust musi stejne bolet- roztahuje se dasen, je to opuchle a citlive, ne?! ja uz si to z toho detstvi taky moc nepamatuju..
no vidis jogurt mu nevadil - ten je studeny tak asi chladil…UM neres, to moje prostredni smrade mi ho od sestyho m nechtel pit a k piti mu zkus dat obyc vodu - uvidis - hlavne tekutiny… to jidlo neni zas az tak na stres
a jak „bobkuje“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Measmille tak jogurt ale spapal asi na 3×, a musela jsem u toho vykramařit snad všechny hračky abych ho nějak odlákala. A co se bobků týče, tak normální
když se tlačily ty 4 zuby, tak to byl masakr!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může ho něco bolet a nebo prostě nemá chuť. Důležité je že něco vypije a něco málo sní a za den dva to zas může být v pohodě. Mě můj žrout např. včera nic nechtěl, jen pil a jedl piškoty a dnes už se zase ládoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nena nahodou afty v pusine? Me starsi taky odmitala tekutiny i jidlo, kdyz mela herpes, v pusine mela tak stovku aftu tak se ji ani nedivim. V nemocnici mi rikali, ze i kdyby tyden nejedla tak se nic nedeje ( zas to pribere) hlavne at pije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Afty, angina,…to stejne jsme meli pred 14ti dny(herpetická angina).Ale nase mela teda horecku. Jezeni nevadi, nase nejedla celych 6dni, ael hlavne musí pit! kdyby se nerozpil, tak urcite k MUDr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit