9 třída - výběr povolání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
8.1.14 12:16

Ahoj :) potrebovala bych vas nazor
Je lepsi byt ucitelkou nebo urednici na Magistrate(napr.)
Dcera se rozhoduje a jelikoz jsou to dve rozdilny skoly musi si vybrat…Na Gympl nechce…
Dekuji :) a omlouvam ze zakladatelce za OT ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.1.14 13:30

Já si myslím že úřednicí zda-li má slabé nervy. i když dnes i tito vystudovaní lidé bez známosti těžko seženou místo ke své kvalifikaci i když v Praze asi určitě. Nedávno mne jedna kantorka říkala že má tetu která je ve starobním důchodě bývalá učitelka a ta si ke svému slušnému důchodu přivydělává na ZDŠ léta a nepustí to a daný ředitel ji podporuje a má známou která je vystudovaná kantorka a nemůže sehnat místo tak nakonec nyní sedí v Tescu za kasou zatím.
Někdy se fakt směji jak někteří důchodci bečí že nevyjdou přitom berou důchod a k tomu nadále makají a když to dělá manželský pár tak je jim lépe než jejim dětem mnohdy ale stěžovat si budou. Škoda že někteří ředitelé ZŠ raději berou důchodce než mladého kantora, syn přešel na jinou školu kde jsou 4 učitelé z toho mladí 3 a je celá třída nadšená z jejich typu výuky a těší se na jeho vyučování. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.1.14 13:39

Dekuji :) Temi uredniky sem myslela ze to je skola verejnospravniho oboru ;) A ucitelka MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.1.14 14:06

Ten veřejnoprávní obor maturitní je mezi holkami u kluka nejvíce psaný na přijímačky ale je převyšuje rok od rok více zájemců než kolik vezmou tedy u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.1.14 14:11

Takze praci je tezke najit? Nebo lehci nez u ucitelky v MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.1.14 14:18
@kuku.oo píše:
Takze praci je tezke najit? Nebo lehci nez u ucitelky v MS?

Do kanceláře se dostat po škole - sci-fi..
lepší je školka..v dnešní době soukromá za přijatelné prachy - zlatý důl.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.14 14:24

Je to těžko…sestra je na sociálním odboru - práci má i po mateřské. Já jsem vystudovaná učitelka s Vš, odcházela jsem se smlouvou na neurčito a vracet se mám v září - ovšem nevím, jestli nebudu propuštěna pro nadbytečnost, jako už 12! mých kolegů :poblion:
Do Tesca za kasu fakt nechci :,( na to jsem tolik let nestudovala!!!

• Citovat
  • Upravit
145
8.1.14 15:13

Já by asi volila taky tu učitelku MŠ, mají být povinné tak snad se bude rozšiřovat. U nás v práci když se uvolní kancelářské místo tak je naoko výběrovka chtějí AJ různé programy a pak se tam dostane člověk známý od někoho který neumí ani AJ natož Word i Excel i tak to u nás je. Fraška
Nejlepší u nás je být ve vyšší politice tam leze každý jen díky penězům a nic neděláním. A mnohdy jsou mimo obor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.1.14 15:16

@govana Jak maji byt povinne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.1.14 15:19
@kuku.oo píše:
@govana Jak maji byt povinne?

Poslední rok před školou..ale o tom se mele už roky..ve skutečnosti tě nikdo nedonutí.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.1.14 15:25

@peggy.sl Jtk :D Takze ucitelka je lepsi? A jak je to treba s narocnosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.1.14 15:34
@kuku.oo píše:
@peggy.sl Jtk :D Takze ucitelka je lepsi? A jak je to treba s narocnosti? :)

Myslíš náročnost studia nebo provozování školky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.1.14 16:40

No já si myslím že s tou školkou povinnou to vyjde, akorát uvidíme poprvé ve školce romské děti, to bude makačka :) :) pro učitelky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.1.14 19:14

@peggy.sl Spis skolky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.1.14 19:45
@govana píše:
No já si myslím že s tou školkou povinnou to vyjde, akorát uvidíme poprvé ve školce romské děti, to bude makačka :) :) pro učitelky…

Až budou všechny romské děti chodit povinně do školky, tak budou chodit i ty moje..
do té doby ani smykem.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat