Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHojky holky uz jsem tu dlouho neprispela, je super ze vam screening vysly negativne
ja pujdu 7.11 tak se bojim. Jinak 5.11 jdu na kontrolu ke svemu myslite ze mi bude delat jeste ultrazvuk pres spodek nebo uz ne? Budu ve 12t ![]()
@Peeetha píše:
AHojky holky uz jsem tu dlouho neprispela, je super ze vam screening vysly negativneja pujdu 7.11 tak se bojim. Jinak 5.11 jdu na kontrolu ke svemu myslite ze mi bude delat jeste ultrazvuk pres spodek nebo uz ne? Budu ve 12t
to já ti vůbec nevím můj doktor má jen normální ultrzvuk tak mě nikdy zezpod nevyšetřoval. Tak držím palečky aby vše bylo ok. Já jdu k mudr 13.11.
@maminkamonika Ja byla na screeningu pred 3 tydnama:-) jen sem vam to zapomela napsat…:-) tak sem to napsala ted.. a pristi tyden v 16 tydnu jdu na dalsi…:-)
@Peeetha Me delala ultrazvuk pres spodek i ve 13 tydnu… je to na doktorovi mimi to neublizi… ![]()
@Nikoleet píše:
@maminkamonika Ja byla na screeningu pred 3 tydnama:-) jen sem vam to zapomela napsat…:-) tak sem to napsala ted.. a pristi tyden v 16 tydnu jdu na dalsi…:-)
aha tak to jo vše bude ok ![]()
@Peeetha byla jsem na screeningu 12+3 a už mi ho dělal přes břicho, byla jsem rada jelikož tam semnou byl i manžel ![]()
@Majush píše:
@Peeetha byla jsem na screeningu 12+3 a už mi ho dělal přes břicho, byla jsem rada jelikož tam semnou byl i manžel
tak to je super že je vše ok moc gratuluju ![]()
Ahoj holky, tak jsem teď volala na výsledky krve co mi dělali při screeningu a vše negativní
. 7.11 jdu do poradny + mi budou dělat 3D ultrazvuk tak se na toho prcka zase těším až ho uvidím ![]()
@Majush tak to je super, ja jdu take 7.11 na prvni screening tak jsem zvedava… A co holky uz mate vypouklejsi briska?
@Peeetha
ještě nedávno jsem psala že nee, ale už sse začíná klubat ![]()
@Majush
a v kolikatem jsi tydnu? Holky a do kdy se ma brat ta listovka? ![]()
@Peeetha14+1 já myslím že by se měla brát celou dobu, ale používám komplex vitamínů kde je i listovka a to se celé tehu brát prý nemá jelikož pak bude mimi velké
@Majush píše:
Ahoj holky, tak jsem teď volala na výsledky krve co mi dělali při screeningu a vše negativní. 7.11 jdu do poradny + mi budou dělat 3D ultrazvuk tak se na toho prcka zase těším až ho uvidím
tak to je super že je vše v pořádku. 3D to musí být krásný
já budu volat příští týden na výsledky a 13.11 jdu k mudr
@Peeetha píše:
@Majush tak to je super, ja jdu take 7.11 na prvni screening tak jsem zvedava… A co holky uz mate vypouklejsi briska?
jj trochu už jo
@Peeetha píše:
@Majusha v kolikatem jsi tydnu? Holky a do kdy se ma brat ta listovka?
určitě do 13tt pravidelně