Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Majush píše: @Peeetha14+1 já myslím že by se měla brát celou dobu, ale používám komplex vitamínů kde je i listovka a to se celé tehu brát prý nemá jelikož pak bude mimi velké
já radči vitamíny neberu jím radči hodně zeleniny a ovoce protože jsem je brala pravidelně při druhý dceři a pak měla 3650g a porodit jí nebylo moc lehké ![]()
@Majush píše: @Peeetha14+1 já myslím že by se měla brát celou dobu, ale používám komplex vitamínů kde je i listovka a to se celé tehu brát prý nemá jelikož pak bude mimi velké
tak s tím nesouhlasím…brala jsem je celé těhu a i při kojení…a malej měl 2900g 48cm
@edithkaa každý to má asi jinak, mě to říkaly dvě známé že to tak měli, ale z toho komplexu vitamínů Nee jen z listovky ![]()
Ahoj holky, tak zítra se už snad dozvíme co to bude
tak držte palečky aby bylo dobře otočené ![]()
Ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla tak v pondeli jsem byla u doktrora na kontrole a rekl mi spatnou zpravy
uz nebylo videt.. Dnes jsem podstoupila revizi
tak se muzu zacit snazit az za 3 mesice.
@Peeetha píše:
Ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla tak v pondeli jsem byla u doktrora na kontrole a rekl mi spatnou zpravyuz nebylo videt.. Dnes jsem podstoupila revizi
tak se muzu zacit snazit az za 3 mesice.
to je mi strašně moc líto ![]()
@Majush píše:
Ahoj holky, tak zítra se už snad dozvíme co to budetak držte palečky aby bylo dobře otočené
držím palečky ![]()
Ahoj holky, ja si uz sundala piercing s pupiku, a roste mi briiisko
@Nikoleet píše:
Ahoj holky, ja si uz sundala piercing s pupiku, a roste mi briiisko
tak to je super já už se taky kulatím ![]()
Ahoj holky tak už mám za sebou 3D a myslím že se fotečka vyvedla a bylo mi řečeno, že to bude chlapeček ![]()
@Peeetha děkujiii
jsme oba moc nadšení i když jsme chtěli holčičku. Máme to i na DVD a je to krásné ![]()
@Majush tomu verim hlavne aby bylo vsechno v pohode chlapecek je take super
v kolikatem jsi tydnu?