Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hipp,nutrilon,hami,mleka se maji stridat nejdriv po 14ti dnech tak je chudak zabetonovanej
Nase ted taky mela problem s bobkem jako malinká. Presla jsem z Nutrilonu na Hipp. Bylo to lepsi, ale v pohode to bylo az casem. Nutrilon vraj vetonuje. Prvni dcera s nim problem nemela. Ja jsem masirovala brisko, nahrivala, drzela nozicky kdyz tlacila. Upravilo se to casem. Kym byla kombinace UM a MM tak byla stolice ok.
Pokud je jinak om, tak vydrz…
@ZukaP píše:
Zdravim, mam doma 9 denniho syna, problem stolice
Kdyz se narodil pil odemne den pak den UM, pak se nalili prsa tak den zas pil, ale mleko mu nestacilo a uplne jsme kojit prestali. Takze jsme na UM odchazeli jsme na Nutrilonu. A doma zmenili na Hami. Prvne nam davali v nemocnici hipp, nekakal, v noci po nasazeni Nutrilonu kakal a od te doby mame problem. Krasne prdi a ne a ne se vykakat. Musime pomahat. Davame caj, nasadila jsem ve stredu probiotika a davame espumisan. Uz su z toho takova nestastna. U dvouch starsich toto neznam taky byli na um. Jinak je maly hodny, naji se a ve smes spinka.
3. mlíko za 9 dni, to je mazec. Mimochodem po jednom dni usoudit, že mu mléko nestačí, to mi připadá věčná škoda, pokud si tedy chtěla kojit.
Chce to trpelivost, vyberte jednu znacku mleka a nechte minimalne 14 dni, strivka si musi zvyknout. Musite rourkovat. Oba moji synove s tim meli ze zacatku problem, byli zabetonovani, rourkovali jsme a za cas se to samo ustalilo. Bude to dobre, uvidite, preju pevne nervy
.
Kojit jsem chtela, ale nebylo cim
ztratila jsem mleko.
Mleko nam takto zmenila mudr v nemocnici a rekla at si doma dame co chcem. Toto jsem fakt nevedela. Nemam zkusenost ![]()
Treti dite a ja takto to su teda matka ![]()
@ZukaP ale prosim te,jsi normalni matka,jen si ti nevedela.
hele ja pouzivala easylax,je to prirodni detske projimadlo ale ted si nejsem jista zda to je od narozeni
@ZukaP https://www.drmax.cz/…-6-ampuli-3g?… Tak jsem ti na to koukla a je to od narozeni ![]()
Ale jestli ho nic nebolí…Tak je taky možné,že mléko vstřebal a nemusí kakat každý den..
@Diana69 no prdi krasne to je slyset, ale obcas zaplace a propne se, ale ze by brecel nejak pernamentne nebo tak to ne. V noci se ve smes budi jen na jidlo
@ZukaP píše:
@Diana69 no prdi krasne to je slyset, ale obcas zaplace a propne se, ale ze by brecel nejak pernamentne nebo tak to ne. V noci se ve smes budi jen na jidlo
Tak nemusí kakat každý den..vstřebal všechno mléko a nemá zbytky ![]()
No nekakal 5 dni da se rict. Musim pomahat. Ach jo. Doufam, ze se to srovna
@ZukaP píše:
No nekakal 5 dni da se rict. Musim pomahat. Ach jo. Doufam, ze se to srovna
Tak hlavně už mu nevymenuj mleko,ať si zvykne
No nebudem, vyckame a ja se budu modlit at uz se to rozhejbe ![]()