9m a boj s jídlem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A dáváš teda příkrmy kupované, nebo doma vařené? Pokud doma vařené, já to nabízela řidší, formou polévky, i masíčko jsem v tom propašovala. Zkus se vrátit na začátek, k mrkvičce, bramboře, brokolici…Co ovoce? to ti baští?
Spíš ale bude kámen úrazu v tom kojení, v tomhle věku už si umí spočítat že kdo si počká, ten se dočká ![]()
Určitě ráno nejdřív snídaně, pak kojení. Večer to samé, nejdřív kaše, pak dokojit. V noci bych kojení odbourala úplně.
Nejdřív si to ale srovnej v sobě, kojit do roka nebo dvou let samozřejmě můžeš, ale úplně postačí třeba jen při usínání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ochluplepsi
Dávám kupované i doma, je to tak půl na půl, nechce nic. Vrátit se
, jenže kam, my jsme na začátku
, on nic jinýho než dýni mrkev pastinák bramboru a písek sklenky zelenina neměl, měl 2× krůtí, jedl to celej den
, protože to nechtěl, dnes ráno sunar kapsička k tomu rozvařené ovesné vločky 5 lžiček a konec, měl ještě rozvařenou hrušku - nechtěl, hrozny - nechtěl, to tak vůbec není, jakože snídaně a dokojit, on to prostě nechce a mě už dochází nervy a nebaví mě to… v noci se kojí 3-6-8 x, když jsem mu dávala v noci vodu, ráno byl docela apatický, a stejně nejedl. Ovoce jen jmenované, mixované, vůbec. Do ruky - neví co s tím, vůbec jako nechápe, že je to k jídlu
. Zkoušela jsem sušenky od 6m nějaké celozrnné, nechtěl, dá si kousíček, zjistí jak to chutná a konec, křupky zezacatku jedl, teď vůbec. Možná kvůli těm zubům? Ale když jsem jedla dneska večer pizzu ˇ, tak zas otvíral pusinku, podle mě musí mít hlad
, když udělám kaši Hami něco málo si vezme, ale jako ta práce s tím a pak čekat a 5 lžiček a konec ![]()
Mozna, kdybych mu to prso uz nedala jako vubec? Tak by to slo, jenze me ty prsa potom bolí a dyl nevydrzim, nez tech 7 hod jak dneska treba. Myslíte, ze uz je tak chytrý, ze mlč dobře ví, ze chce prsa?
On papá hlavne v noci, protoze ma an to klid, nikdo ho proste neruší, zadny okolní vjemy. Pres den tomu moc nedá a přitom ja slyším, jak mu kručí v břiše, fakt jako
. Dneska teda mel v ruce můj bezlepkovej chleba, něco málo si dal, trochu, ale stejne plnohodnotný jídlo to neni. No nevim, co s nim. Některé děti v 9m, normalne ji a kojeni uz jen vecer a rano
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lasička9 píše: Více
Já bych ho hlady netrápila a prostě kojila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pauznuto
Asi mi nic jinyho nezbyde a nebo zkoušet UM, ale zkusila jsem vecer Hipp a nechtěl to, zkusila jsme to jen proto, ze tak extrémně pil čaj, nevadi, bez výsledku, me jde i o to, aby si přetočil režim, fakt ma zajeté, ze pres den nic a pres noc vsechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odstavila jsem v roce s trictvrte, ve 13 měsících (což bylo brzy a byly z toho potíže) a v asi 22 měsících. Ani jedno z těch dětí v 8 měsících nejedlo nic. Já bych to přestala tak řešit, dej si na měsíc voraz a uvidíš. Doktorce a fyzio říkej „jo, zkoušíme, no, něco sní…“ (což je koneckonců i pravda).
Opravdu bych neodstavovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Platanka
Dekuji ti za názor, tak se budu snažit ještě vydržet, mam totiž strach, ze by um nevzal a pak by nejedl vubec, jestli ve 13m bylo brzy, tak ted uz tuplem no, kazdopadne diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama píšeš že má přetočený režim, v noci kojíš fakt hodně. Na příkrmy není dostatečně hladový.
Příkrmy zaváděj postupně, teprve když si zvykne na jednu chuť, zaved další.. nemíchej jedno přes druhé. Klidně dávej 14 dní jen tři druhy zeleniny. Zkus to naředit odstříkaným mateřským mlékem, zároveň ulevíš nalitým prsům..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit