9 měsíční miminko nechce najednou spát v postýlce

290
21.6.23 09:33

9m nechce najednou spát v postýlce

Zdravím vás. Mám 9,5 měsíční holčičku, do dneška spala ve své postýlce, maximálně občas k ránu šla k nám do postele. Nyní ale postýlku nemůže vidět ani z dálky, protože v ní strašně pláče. Spát v posteli s ní moc nechci, protoze se bojím že z ní spadne ( je dost živá). A různě po nás leze a tak. MUJ DOTAZ ZNÍ, pomuze přiražení postýlky k naší posteli? Řešil jste někdo podobný „problém“? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7384
21.6.23 09:36
@Belda01 píše:
Zdravím vás. Mám 9,5 měsíční holčičku, do dneška spala ve své postýlce, maximálně občas k ránu šla k nám do postele. Nyní ale postýlku nemůže vidět ani z dálky, protože v ní strašně pláče. Spát v posteli s ní moc nechci, protoze se bojím že z ní spadne ( je dost živá). A různě po nás leze a tak. MUJ DOTAZ ZNÍ, pomuze přiražení postýlky k naší posteli?Řešil jste někdo podobný „problém“? Děkuji.

Jak to máme vědět zda takto bude tvoje dcera spokojená? Může pomoci a nemůsí… je to třeba prostě jedině zkusit…jsou to různé období, hodně se to různě mění… může mít nějaké špatné sny, špatně zpracovat celý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
21.6.23 09:40

@KKK85 to určitě vědět nemůžete, proto tam píšu zda někdo řešil stejný problém :mrgreen: to znamená, jestli to někdo řešil a vyřešil tímhle :mrgreen: ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
21.6.23 09:48
@Belda01 píše:
@KKK85 to určitě vědět nemůžete, proto tam píšu zda někdo řešil stejný problém :mrgreen: to znamená, jestli to někdo řešil a vyřešil tímhle :mrgreen: ale děkuju

Ono řeší se to pořád… z deseti to pěti pomůže a pěti nee :-) Je to fakt strašně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
21.6.23 09:49

@KKK85 mne by to nevadilo, ale fakt mě **** jak prostě přes nás různě lozi a cumakuje z postele ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
21.6.23 09:52
@Belda01 píše:
@KKK85 mne by to nevadilo, ale fakt mě **** jak prostě přes nás různě lozi a cumakuje z postele ven :mrgreen:

joo to chápu, já měla dceru v postýlce, ani nějak nikdy neprotestovala. to spíše teď v sedmi letech chce spát se mnou a přemlouvá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
21.6.23 10:07

Jojo, u nás přesun z postýlky do naší postele v asi pěti měsících, kolem 8 měsíců jsem přirazila postýlku bez bočnice k naší a je v ní spokojená doposud, budou jí dva :) my jsme taky spoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
21.6.23 10:24

Syn má skoro 10 měsíci, od narození je v postýlce jen na noc, když se vzbudí, je v posteli s námi. Přes den spí venku v kočáru, nebo doma u nás na posteli - usíná u kojení. Přes den se chodím dívat, zda stále spí, aby právě nespadl. Kolikrát se neozve, že je vzhůru, takže raději chodím koukat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.23 11:12

Syn měl taky takové období a prostě jsme vytrvali, já vím že to bude znít blbě, ale prostě uchlacholit v postýlce a odejít. A jít třeba 10×, dokud nezjistí, že sice přijdete, ale Ben z postýlky nepůjde. Za pár dní se zase srovnalo
Best dítě do postele je cesta do pekel :)

Tohle zafungovalo u nás, ale já jsem na tohle tvrdá. Dítě do postele striktně ne.

• Citovat
  • Upravit
6180
21.6.23 11:16
@Anonymní píše:
Syn měl taky takové období a prostě jsme vytrvali, já vím že to bude znít blbě, ale prostě uchlacholit v postýlce a odejít. A jít třeba 10×, dokud nezjistí, že sice přijdete, ale Ben z postýlky nepůjde. Za pár dní se zase srovnalo
Best dítě do postele je cesta do pekel :)Tohle zafungovalo u nás, ale já jsem na tohle tvrdá. Dítě do postele striktně ne.

No jo, když máš dítě co se uchlácholit nechá, byť napodesáté… Já radši dítě v posteli než nervově zhroucené a poblité mimino každou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
21.6.23 11:19

Přirazila jsem k rohu manželskou postel a byl klid.
U jedněch děti jsme sundali i nohy od postele na přechodnou dobu a bylo vyřešeno.
Všechny děti naší postel věkem samostatně opustily, žádné drama nebylo. Do nástupu do školy v ní taky s námi nespalo. Žádné následky to nezanechalo, vztahy jsou schopny navazovat, samostatně fungovat taky.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
21.6.23 11:23
@Anonymní píše:
Best dítě do postele je cesta do pekel :)Tohle zafungovalo u nás, ale já jsem na tohle tvrdá. Dítě do postele striktně ne.

Jaká cesta do pekel?

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
21.6.23 11:24

Pokud dítě v posteli nechceš, tak ho tam nedávej. Šetrnější a ono rezignuje/si zvykne.

• Citovat
  • Upravit
290
21.6.23 11:53

@Lily Evans já mám holku co se necha uchlácholit, ale nelíbí se mi nechávat ji plakát. 10× chodit a koukat na to jak prostě natahuje ručičky a chce ke mně. Jsou to malý vyděrači! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
21.6.23 12:15

Dala jsem postel do rohu, na zbývající dvě strany koupila zábranu a dítě spalo u mě. V roce a třičtvrtě bez problémů přešlo do své vlastní postele. Přiražená postýlka nepomohla, potřebovalo usínat nalepené na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí