A jak to vidíte výchovu synů vy maminky? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2562
27.2.14 13:30

@Lady Bee
Rozvody jsou určitě významný faktor. Chlap vychovanej jenom maminkou prostě nemá kde vzít vzor, i když se maminka může láskou rozdat.
Já nevím, jak syna vychovám. A hodně věřím v pozitivní příklady, partner je zcela samostatná jednotka, co nepotřebuje krmit a nic podávat. O to já radši vařím a podstrojím, protože když se mi nechce, udělá on pro nás totéž a já si zrelaxnu klidně pulírováním auta, nebo ničím. On pracuje ve velmi technickém prostředí, takže ho to domácí dělení rolí na maminčinu kuchyň a tatínkovo auto vůbec nebere. Vycházíme si vstříc, i když si názory vyměníme, ale jednáme slušně a rovnocenně a doufám, že to vydrží a prcek to odkouká. Že si odnese fusky do koše a talíř od stolu, to ho jistě naučit zvládnu, to je vůbec moudro roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 21:21

Zajímavý článek, škoda jenom že ho napsala žena:-). Naučte ho povinostem, uklízeni, uklízeni prádla a dalšímu uklízení? To udělá chlapa chlapem :zed: Kluk potřebuje svůj mužský vzor (strejdu, učitele, vedoucího skauta.. když už třeba ne otce), potřebuje si hrát na kovboje, rytíře, potřebuje zažívat dobrodružství, prokazovat odvahu, sílu, zručnost… jediné s čím souhlasím v tom článku je úcta k ženám, jenže jak říká jeden citát: nejdřív je třeba být muž (man), abyste mohl být džentlmen(gentleman)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí