A zase ta naše vláda - očkování

1025
20.5.15 20:03

A zase ta naše vláda -_ockovani

Holky, já jsem v šoku! 8o Především nutno podotknout, ze nejsem žádný fanda ockovani (nejradši bych neockovala vůbec) ale není jeho úplným odpůrcem (jsem srab, a než by něco, raději ho naockuji, i když se bojím každého neg. účinku, riziková jsou obě roznodnuti) ale to, co vymyslela nase vláda me dostalo. Prý nebudou brát zodpovědnost za žádný negativní účinek ockovanych deti?! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
20.5.15 20:09

@sebaanez šak podle nich žádné nejsou ne? :jazyk: Si to ty matky všechno vymyslely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
20.5.15 20:10
@omites píše:
@sebaanez šak podle nich žádné nejsou ne? :jazyk: Si to ty matky všechno vymyslely.

No právě :mrgreen: Sami se tímhle vlastně upálili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
20.5.15 20:11

No jéje, vždyť vláda nařídí a rodina se postará, ne? :nevim:
:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.5.15 20:13
@sebaanez píše:
No právě :mrgreen: Sami se tímhle vlastně upálili :mrgreen:

to byla ironie :kytka:
Popírání nežádoucích účinků podle mě nepatří do vyspělé společnosti. Vždycky se může něco zvrtnout. Nic není na 100%. A když to tedy není moje rozhodnutí, ale je to nařízení, pak ať za to nesou taky zodpovědnost.
Mám doma malého epileptika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
20.5.15 20:16

Zákon ještě není schválený, ještě jde do senátu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.5.15 20:19
@plošina píše:

No ono hlavně ÚS doporučil, aby odškodnění za NÚ z očkování bylo. Sami politici o tom mluvili. A pak si to tam jako zapomněli dát? :jazyk: Dost na to, že chtěli propašovat paragraf, že můžou naočkovat bez souhlasu rodiče.
Další fáze je odebrání dítěte, když budu třeba moc tlustá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
20.5.15 20:23
@omites píše:
No ono hlavně ÚS doporučil, aby odškodnění za NÚ z očkování bylo. Sami politici o tom mluvili. A pak si to tam jako zapomněli dát? :jazyk: Dost na to, že chtěli propašovat paragraf, že můžou naočkovat bez souhlasu rodiče.
Další fáze je odebrání dítěte, když budu třeba moc tlustá?

To je fakt humus, tak oni nás vlastně presuji pres media, doktory, zákony atd. k tomu, at ockujeme, a pak v případě NU dělají mrtvé brouky? A ještě to chtějí písemně? :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
20.5.15 20:24
@plošina píše:

Stejně si to ti chcipaci, co nas okradaji, schvali, věr tomu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
20.5.15 20:44

@sebaanez Prosimte, hod nejakej odkaz kde se o tom jejich dnesnim jednani pise… Nemuzu nic najit, evidentne to neni zprava pro palcovy titulky…
Jeste je tam nejaka dalsi podarena novinka od te parodie na vladu?

• Citovat
  • Upravit
59409
20.5.15 20:45

@sebaanez no to už neberou ted ne :jazyk: :?, a přece po očkování se nic nemůže stát. Zvláštní že každý doktor se mě ptá jestli jsme pozorovala změnu u syna po očkování a když řeknu že jo tak pokývají že nejsem první a ani poslední :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
20.5.15 21:34
@Elenentka píše:
@sebaanez Prosimte, hod nejakej odkaz kde se o tom jejich dnesnim jednani pise… Nemuzu nic najit, evidentne to neni zprava pro palcovy titulky…
Jeste je tam nejaka dalsi podarena novinka od te parodie na vladu?

http://www.novinky.cz/…-rodicu.html
http://www.ceskatelevize.cz/…dicu-ale-ne/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
20.5.15 21:38
@Markéta80 píše:
@sebaanez no to už neberou ted ne :jazyk: :?, a přece po očkování se nic nemůže stát. Zvláštní že každý doktor se mě ptá jestli jsme pozorovala změnu u syna po očkování a když řeknu že jo tak pokývají že nejsem první a ani poslední :(

Me se taky pta dr, a ještě mame byt pulhodiny radši v ordinaci. Já na ni, proč? Když očkování nemá žádné NU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
20.5.15 21:58

No, aby to bylo ještě zajímavější, tak uvažují o tom, že by neočkovali Dr., ale proškolené sestry…
V poslendím Týdnu je o tom dost rozsáhlý článek. Ještě jsem ho pořádně nečetla (zatím pořád ještě čtu starší číslo :roll: ), ale zaujala mne tam věta o tom, jak „zatímco sestra se ujme dětí čekajících na očkování, dr. se může plně věnovat dítěti s agnínou…“ 8o Takže podle pánů poslanců je ideální přímý kontakt dětěte s angínou s dětmi, které jdou na očkování… 8o (asi aby náhodou on jiných nemocných ještě něco nechytilo :roll: ) Já jen zalapala po dechu… :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.5.15 22:03

@Brontik proč by nemohli sestry? Doktory stejně moc nezajímá rodinná anamnéza a aktuální zdravotní stav. To klidně může už fakt bodnout sestra. Vyjde to na stejno.

Nebo s váma někdo ta očkování někdy konzultoval? Sám od sebe? Mě teda nikdo neinformoval, že jsou i alternativy, jiná schémata a tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek