Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se za chyby,ale dlouho jsem přemýšlela jestli sem napsat,tak jsem to psala rychle at si to zase nerozmyslím ![]()
no, hleda nejakou na neveru, teda poku uz nenasel, je to dobytek a zaslouzil by pres hubu
udelat to muj muz, rozvadim se
Já fakt nevím co si mám o tom myslet,pořád nad tím přemýšlím.Přece kdyby si snich dělal jen srandu tak si sněma nedomlouvá schůzky ne?nebo to tak beru jen já?
.S té práce mi psal že si snich dělala jen srandu a že to určitě neznamená že mu se mnou není dobře a že něco kutí.Tak jsem mu na to řekla že kdyby to bylo tak jak psal on tak si ani nic takového nezakládá a nedělá to.Na to mi napsal že už to má rok a že chce být se mnou a s malou.Pak si všechny ty holky vymazal ale profil si tam opět nechal
.Nevím,nevím holky
Holka rychle od něj pryč,pokud nechceš být neštěstná… Zažila jsem a už nechci nikdy víc!!!!!!! Život s chlapem který se jde raděj bavit na net za jinýma než aby řešil nějaké problémy doma je na nic…a věř mi že to udělá..sejde se snimi,protože snimi nemusí řešit každodení sratosti a radosti kolem dětí a domácnosti… Nebo mu dej prostě „nůž na krk“ bud internet nebo ty a dcerka… Pokud i přesto si nedokáže hned vybrat vás dve..a bude tvrdit že na netu o nic nejde…tak bych už víc neřešila…a poslala ho někam…
Anonymní píše:
Já fakt nevím co si mám o tom myslet,pořád nad tím přemýšlím.Přece kdyby si snich dělal jen srandu tak si sněma nedomlouvá schůzky ne?nebo to tak beru jen já?.S té práce mi psal že si snich dělala jen srandu a že to určitě neznamená že mu se mnou není dobře a že něco kutí.Tak jsem mu na to řekla že kdyby to bylo tak jak psal on tak si ani nic takového nezakládá a nedělá to.Na to mi napsal že už to má rok a že chce být se mnou a s malou.Pak si všechny ty holky vymazal ale profil si tam opět nechal
.Nevím,nevím holky
Jasný..vyhovuje mu ta jistota, že se má kam vrátit že má doma tebe jistou..tak proč se ještě nerozptýlit jinde ![]()
obávám se, že kecá, nikdo nebude plýtvat časem na dělání si legrace z cizích holek
říká, že si z nich dělá srandu, hmmm, a kde ta legrace je?? prostě lže. flirtuje a je špatný lhář
nakopala bych ho…
Anonymní píše:
Ahoj holky.Jsme s přítelam dva roky a máme spolu pěti měsíční holčičku…
No letěl by nohama napřed, ještě ten den z baráku!! No jooo, jenže ty s ním máš dítě, tak to pak bude problém, to ti holky poradí víc… Já jen, že dlouho nebude trvat a bude tě podvádět, nebo od tebe odéjde úplně, je to blb…
![]()
Sara.Ka píše:
Holka rychle od něj pryč,pokud nechceš být neštěstná… Zažila jsem a už nechci nikdy víc!!!!!!! Život s chlapem který se jde raděj bavit na net za jinýma než aby řešil nějaké problémy doma je na nic…a věř mi že to udělá..sejde se snimi,protože snimi nemusí řešit každodení sratosti a radosti kolem dětí a domácnosti… Nebo mu dej prostě „nůž na krk“ bud internet nebo ty a dcerka… Pokud i přesto si nedokáže hned vybrat vás dve..a bude tvrdit že na netu o nic nejde…tak bych už víc neřešila…a poslala ho někam…
Už to slyšim jak mi muj chlap dnes říka (čist dramaticky):
„eMimino a nebo rodina?“ ![]()
Tohle by mě teda fakt naštvalo !!!
Jako první bych přemýšlela, kde jsem udělala chybu. Mám na něj trochu času ? Máme spolu sex ? atd. Promluvila bych s ním o tom.
Jinak bych přemýšlela o vlastním životě..bydlení, peníze, jak bys to sama zvládla… Samozřejmě, že bude zatloukat. Ty máš důkaz, ale on nic nedělá…jen je to sranda. ![]()
etatinek píše:Anonymní píše:No letěl by nohama napřed, ještě ten den z baráku!! No jooo, jenže ty s ním máš dítě, tak to pak bude problém, to ti holky poradí víc… Já jen, že dlouho nebude trvat a bude tě podvádět, nebo od tebe odéjde úplně, je to blb…
Ahoj holky.Jsme s přítelam dva roky a máme spolu pěti měsíční holčičku…![]()
další ***…Píše že je svobodnej a nemá rodinu?
Udělala bych z jeho „přání“ hodně rychle skutečnost.
Ahoj, tak můj ex tohle dělal taky. Psal si s holkama na netu na ICQ, stěžoval si, jaký je to chudáček a že nikoho nemá a bla bla bla. Když jsem na to přišla, tak jsem mu dala vybrat, buď já a nebo ať si užívá ten svůj imaginární internetový život (psal přibližně to samé, co tvůj manžel, i plánoval setkání, ale protože je to srab a jen si takhle honil ego, tak k setkání nikdy nedošlo). No vybral si mě. Po nějaké době jsem zjistila, že profily pořád má. Znala jsem heslo od mailu, po té jsem přišla i na hesla od profilů a dotyčným slečnám jsem napsala, jaký je to blbec
. Následně profily smazala. Po nějaké době jsem to s ním ukončila (důvodem bylo něco jiného ). Jeho další přítelkyně si mi pak stěžovala, že jí dělá to samé a následně se s ním taky rozešla. Teď je chudáček
. Tvoje situace je složitější v tom, že máte rodinu. Já bych dělala to samé, co on. Založila bych si profily, kde bych hledala super chlapa. Občas bych nechala, jako omylem zapnutý pc právě se stránkou tvého profilu a ještě bych ho s úsměvem na rtech pochválila, že měl pravdu, že je to hrozně super a že se tim moc bavíš. Taky bych se pochlubila, kolik fajn a pěknejch chlapů jsem tam potkala
. Já být chlapem, tak bych začala žárlit a své chování bych tedy razantně změnila. Jenže! Chlapi jsou prasata, takže nevim, jaký by to mělo účinek ![]()
Řekla bych mu OK, že on bude mít středu na kafíčkové dýchánky a ty pátek..Lidí je jako smetí, tak proč se nepobavit.
Ahoj holky.Jsme s přítelam dva roky a máme spolu pěti měsíční holčičku.Přibližně asi měsíc začalbýt nějaký divný a vždycky když jsem se zeptala co mu je řek tak řek že máme ted prostě víc starostí ale že se nic neděje.poslední dobou když jsem vešla do místnosti kde máme počítač a on u něho seděl,sotva jsem otevřela dveře a hned sté stránky vyjel.nějak jsem tomu nepříkladala pozornost až když to udělala po několikáté,to už mě zarazilo a já mu to řekla proč to vždycky vypne,cotam má tak důležitého?A on že nic že se díval jen na zprávy.Po hodině jsem si šla pro nějaké papíry a on tam tu stránku měl akorát tam nic moc nešlo vidět,ptala jsem se ho co to má a on že to je BADOO,že to je to samé jako facebook(podotýkám že na takové stranky přede mnou vždycky nadával,že neví proč si to zakládal atd).No nic,nedalo mi to,tak jsem se mu na to badoo podívala (vím že se to nedělá,ale proto tady fakt nepíšu).No nestačila jsem se docela divit.Psal si tam s určitýma holkama,oblboval je tam úplně stejnýma kecama jako dřív mě,na profilu měl napsáno,že je nezadaný a bydlí sám a taky že hledá hezkou,chytrou a holku do života(mě to taky dřív říkal ale nějak mě zapoměl obeznámit stím že já to nejsem).Tohle všechno bych ještě fakt brala,vím že někteří chlapi si pořád něco musí dokazovat,ale docela mě zarazilo to že si sněma domlouval schůzky a že zajdou na kafíčko atd.to už se mi nějak přestali líbit.Tak jsem muto řekla,docela jsme se rafli,on,byl totiž ten pan uražený co nic neudělal
.pak jel do práce a z práce mi napsal že si snich dělal srandu,že to nic není.No nevím,ale mě to jako sranda moc nepříjde,já to nedělám tak proč by to měl dělat on,jak mám vědět že to jednoho dne neudělá?Nevím jestli mu mám věřit,jen nechci čekat až se to třeba fakt stane.A co si o tom myslíte vy?jak by jste to brali?Já fakt nevím co si mám o tom myslet