Ach ta seznamka :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lena F.
24.2.11 16:46
Anonymní píše:
Lena F. píše:
Míle ženy, mějte se rady :kytka:
Běžte na pedikuru, ke kadeřnici, vytahněte ze šupliku svá kouzla, a chlap zapomené co je to PC. Není vam hanba že virtualní holka je pro něj zajmavější?
Když to klapalo na začatku tak co se změnilo? Jste stejné jako byvaly kdysi? Na každy oheň je potřeba přikladat… :kytka:
Tak já si myslím že jsem stejná,to on se spíš změnil.Jinak na sebe dbám, k holiči si zajdu, namalovat se taky namaluju(i když si myslím že to nepotřebuju nějak často),nové hadříky jsem si taky pořídila, tak nevím v čem se mám ještě změnit …

Mluvíla jsem spíš o pocitu než o vzhlédu. Mysléla jsem vnítřní krásu…

Citíš se vnítřně krásna? Máš se rada? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.11 09:01
Lena F. píše:
Anonymní píše:
Lena F. píše:
Běžte na pedikuru, ke kadeřnici, vytahněte ze šupliku svá kouzla, a chlap zapomené co je to PC. Není vam hanba že virtualní holka je pro něj zajmavější?
Když to klapalo na začatku tak co se změnilo? Jste stejné jako byvaly kdysi? Na každy oheň je potřeba přikladat… :kytka:
Tak já si myslím že jsem stejná,to on se spíš změnil.Jinak na sebe dbám, k holiči si zajdu, namalovat se taky namaluju(i když si myslím že to nepotřebuju nějak často),nové hadříky jsem si taky pořídila, tak nevím v čem se mám ještě změnit …

Mluvíla jsem spíš o pocitu než o vzhlédu. Mysléla jsem vnítřní krásu…

Citíš se vnítřně krásna? Máš se rada? :kytka:

Ano cítím,jsou dny kdy ne,ale to má asi každý :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.11 09:09
Ali88 píše:
a co třeba nějaká finta místo hádky? :cert:
udělej si profil, stáhni někde fotku, pozvi ho na kafe a ten se bude divit.. :lol: aspoň budete mít oba jasno :nevim:
a dala bych mu to sežrat.. nový ohoz a účes :palec:
(btw já jsem takhle bývalýmu pozvala slečnu na večeři k nám domů, uvařila a po jejím příchodu jsem oznámila, že nebudu rušit a spím u kámošky. potom už jsem si jen zabalila věci a odstěhovala se. ty jejich pohledy byly super zadostiučinění.)
máte mimíse, tak to chce promyslet, ale myslím, že je jen otázka času, kdy od sebe půjdete :nevim:

Tak nad tím jsem taky přemýšlela,ale zatím na seznamku nevlez,od té doby co jsme se kvůli toho rafli.Smazal si veškerou komunikaci s něma,a vůbec tam nechodí,to mám ověřené :palec: ,ale kdyby zase začal tak je to dobrý nápad,ještě sehnat někde tu fotku :-D.Já doufám že si to uvědomil,jestli né tak na to kašlu :cert: .Nenechám ze sebe dělat debila a zbytečně tratit roky!A jestli to dělal jen k vůli egu,tak mu to za to teda nestálo :twisted:.Akorát nikde nemám jistotu jestli to fakt neudělá :nevim: .Ale to člověk neví u nikoho,někdo může sekat latinu deset let a pak mu rupne v hlavě a jeto,no ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.11 09:16
Verca182 píše:
Lizbeth píše:
Lena F. píše:
Já bych teda nerada ,aby mě muž miloval jen když jsem upravená, přijdu od kadeřnice a z pedikůry a lezu mu do vilně do prdele.. :roll: Co s takovým..
:zed: Přesně tak.Jen mužskej,kterej miluje svojí ženu když ráno vstane rozcuchaná, začne běhat kolem prcka aniž by muselatrávit hodinu před zrcadlem… jen takovej stojí za to! A když si máma od malejch dětí najde čas a hodí se do gala, to je pak taková třešnička na dortu, kterou správnej chlap ocení daleko víc, než kdyby to viděl doma každej den. To pak zevšední a už si ani nevšimne a nepochválí nové šaty, účes......

Přesně tohle byly vždycky moje slova.Taky nevím co by bylo kdybych byla načančaná každý den,právě naopak si myslím že kdybych se pak zapoměla nalíčit tak by se lek.Ale když se člověk nalíčí jednou za čas tak je potom chlap z toho vedle.Funguje a fungovalo to vždycky i u nás.Nevím co si tím chtěl dokázat,fakt nevííím :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
2058
25.2.11 09:23
Anonymní píše:
Ali88 píše:
udělej si profil, stáhni někde fotku, pozvi ho na kafe a ten se bude divit.. :lol: aspoň budete mít oba jasno :nevim:
(btw já jsem takhle bývalýmu pozvala slečnu na večeři k nám domů, uvařila a po jejím příchodu jsem oznámila, že nebudu rušit a spím u kámošky. potom už jsem si jen zabalila věci a odstěhovala se. ty jejich pohledy byly super zadostiučinění.)
máte mimíse, tak to chce promyslet, ale myslím, že je jen otázka času, kdy od sebe půjdete :nevim:
Tak nad tím jsem taky přemýšlela,ale zatím na seznamku nevlez,od té doby co jsme se kvůli toho rafli.Smazal si veškerou komunikaci s něma,a vůbec tam nechodí,to mám ověřené :palec: ,ale kdyby zase začal tak je to dobrý nápad,ještě sehnat někde tu fotku :-D.Já doufám že si to uvědomil,jestli né tak na to kašlu :cert: .Nenechám ze sebe dělat debila a zbytečně tratit roky!A jestli to dělal jen k vůli egu,tak mu to za to teda nestálo :twisted:.Akorát nikde nemám jistotu jestli to fakt neudělá :nevim: .Ale to člověk neví u nikoho,někdo může sekat latinu deset let a pak mu rupne v hlavě a jeto,no ne?

Anonymni, asi te nepotesim. Muj byvaly pritel vzdycky po tom, co jsem mu udelala scenu, sekal tak pul roku latinu a pak byl na seznamce znova. Ke konci mi tvrdil, ze je to nevinna zabava, ze si tak hleda kamarady a ze na tom nic neni a soucasne uz chodil se svoji nynejsi pritelkyni (ze seznamky). :cert: :pocitac:

Pro rady typu, mej se rada a pecuj o sebe, s tim jsem fakt problem nikdy nemela, asi jako ty. :cert:

I kdyz jsem tu paralelni znamost tehdy neodhalila, tak jsem nakonec vztah ukoncila, paradoxne kvuli jinym problemum a jeste jsem byla ta zla, co rozbiji spolecne plany.

Ale tezko soudit, kazdy jsme jiny, nemusi to byt pripad tveho pritele a ty jsi jina nez ja. Navic jsme nemeli deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.11 09:38
Eli11 píše:
Anonymní píše:
Ali88 píše:
Tak nad tím jsem taky přemýšlela,ale zatím na seznamku nevlez,od té doby co jsme se kvůli toho rafli.Smazal si veškerou komunikaci s něma,a vůbec tam nechodí,to mám ověřené :palec: ,ale kdyby zase začal tak je to dobrý nápad,ještě sehnat někde tu fotku :-D.Já doufám že si to uvědomil,jestli né tak na to kašlu :cert: .Nenechám ze sebe dělat debila a zbytečně tratit roky!A jestli to dělal jen k vůli egu,tak mu to za to teda nestálo :twisted:.Akorát nikde nemám jistotu jestli to fakt neudělá :nevim: .Ale to člověk neví u nikoho,někdo může sekat latinu deset let a pak mu rupne v hlavě a jeto,no ne?

Anonymni, asi te nepotesim. Muj byvaly pritel vzdycky po tom, co jsem mu udelala scenu, sekal tak pul roku latinu a pak byl na seznamce znova. Ke konci mi tvrdil, ze je to nevinna zabava, ze si tak hleda kamarady a ze na tom nic neni a soucasne uz chodil se svoji nynejsi pritelkyni (ze seznamky). :cert: :pocitac:

Pro rady typu, mej se rada a pecuj o sebe, s tim jsem fakt problem nikdy nemela, asi jako ty. :cert:

I kdyz jsem tu paralelni znamost tehdy neodhalila, tak jsem nakonec vztah ukoncila, paradoxne kvuli jinym problemum a jeste jsem byla ta zla, co rozbiji spolecne plany.

Ale tezko soudit, kazdy jsme jiny, nemusi to byt pripad tveho pritele a ty jsi jina nez ja. Navic jsme nemeli deti.

Stejně když to bude chtít udělat tak to udělá a já tomu nijak nezabráním :cry: .Je to dost potupující že už to nejsem jen já a že se se zajímá i o jiné,ikdyž to je na netu.Já tohle prostě nesnesu,nesnáším nevěru a on to moc dobře ví!!!Můj ex-přítel byl hodně velký hajzl,byli jsme spolu čtyři roky a pořád se s někým tahal,a dost často mě mlátil,až jsem nakonec zkončila v nemocnici.Byla jsem blbá,mladá a byl to můj první delší vztah,po nevěře jsem nepátrala a nějak to vždycky obešla.Naposled co mě zmlátil tak jsem to ukončila,to i proto že jsem si našla nynějšího přítele,on byl jiný,pozorný atd.a proto mě to možná tak dostalo,nečekala jsem to,fakt ne.A taky proto nevěru nesnáším a ted si dávám pozor,vím že se do mobilu a na net neleze,ale já měla podezření a prostě mi to nedalo,mám to v sobě furt a ponese se to se mnou asi pořád.Prostě si dávám větší pozor.A už to fakt nechci znovu zažívat. :cry:

• Citovat
  • Upravit
2058
25.2.11 11:00

Moc me mrzi, cim sis prosla. :-(

Ale jsi silna, ze jsi opustila sveho predchoziho pritele a verim, ze se to vyresi i s tim stavajicim. Chapu, ze po predchozich zkusenostech je to pro tebe o to vetsi rana, ale podle me se na tomhle da pracovat - vic ho zamestnat, najit mu noveho konicka a dat mu najevo, ze to nebudes priste tolerovat (coz chapu, ze uz jsi udelala). Ja jsem byla treba moc mekka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
25.2.11 11:28

hlavně nezoufej.. pro jedno kvítí slunce nesvítí.. :wink: ono to nějak dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.13 19:45

Ahoj, právě řeším stejný problém, tak oživuji tuhle starou diskusi. Zjistila jsem, že můj přítel má profil na Badoo. Jestli je zadaný či ne, tam vyplněné nemá vůbec. Píše ale ženským, jak jim to sluší a tak a že by se nebránil ani setkání.
Od 2 si vzal i telefon, ale psal jim, aby mu nepsaly na tel., ale jen na to Badoo.
Problém je, že my ve vztahu žádné problémy nemáme. Vztah nám klape, máme se rádi, je nám spolu hezky (to jsou hlavně jeho slova), v posteli bez problémů, hlavně on tvrdí, že babu, která by mu takhle vyhovovala, ještě neměl.

Když jsem to na něj vybalila, tak mi na to řekl, že prostě jen rád komunikuje s lidmi a s nikým se nesešel, ale prostě rád si napíše. Ví, že se to nedělá, ví, že je blbec, se mnou je mu prý hezky a i kdyby se prý sešel, pokecal by a jel by domů za mnou. Ví prý, že by zasloužil na zadek, ale je to prý jen nevinná zábava. Řekl mi, ať se na něj kvůli tomu nezlobím, ví, že se to nedělá.

A odjel do práce. Vrátí se zítra odpoledne, vůbec nevím, co dělat. On se ani nerozčiloval, když jsem to na něj vybalila, v klidu mi to řekl a odjel.

Co mám dělat??? :,( katka

• Citovat
  • Upravit
1132
23.3.13 19:50
@Anonymní píše:
Ahoj, právě řeším stejný problém, tak oživuji tuhle starou diskusi. Zjistila jsem, že můj přítel má profil na Badoo. Jestli je zadaný či ne, tam vyplněné nemá vůbec. Píše ale ženským, jak jim to sluší a tak a že by se nebránil ani setkání.
Od 2 si vzal i telefon, ale psal jim, aby mu nepsaly na tel., ale jen na to Badoo.
Problém je, že my ve vztahu žádné problémy nemáme. Vztah nám klape, máme se rádi, je nám spolu hezky (to jsou hlavně jeho slova), v posteli bez problémů, hlavně on tvrdí, že babu, která by mu takhle vyhovovala, ještě neměl.

Když jsem to na něj vybalila, tak mi na to řekl, že prostě jen rád komunikuje s lidmi a s nikým se nesešel, ale prostě rád si napíše. Ví, že se to nedělá, ví, že je blbec, se mnou je mu prý hezky a i kdyby se prý sešel, pokecal by a jel by domů za mnou. Ví prý, že by zasloužil na zadek, ale je to prý jen nevinná zábava. Řekl mi, ať se na něj kvůli tomu nezlobím, ví, že se to nedělá.

A odjel do práce. Vrátí se zítra odpoledne, vůbec nevím, co dělat. On se ani nerozčiloval, když jsem to na něj vybalila, v klidu mi to řekl a odjel.

Co mám dělat??? :,( katka

Ahojky, mě by teda vadilo, to, že ne, že tam ten profil má, ale tam píše těm ženským. Já taky mám třeba profil na lide.cz a jsem vdaná, ale s tím, že občas se tam jen kouknu, dříve jsem si tam psala kamarádsky s nějakýma lidma a tím to hasne. Ale tady to by mi teda vadilo. Asi bych ho poprosila, ať účet na tom Badoo smaže a když by to neudělal, tak bych to asi začala nějak ve velkým řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.3.13 19:53

Me by zase strasne vadilo kdyby sme si vzajemne zjistovali co kde kdo delame…at si pise manzel treba s papezem kdyz ho to uklidnuje..dela to rad…a nijak me tim neomezuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.13 19:56

Taky jsem příteli, našla něco podobnýho, měl v mailu kontakt na nějakou štětku ze sex seznamky. Ale řekl mi, že jsou to reklamy a nějak by mi to k němu ani nesedělo. Já ti nevím, pravda je, že spousta lidí je na seznamce jen z hecu a jen se tak baví a zkouší, jsetli jsou v kurzu. Musíš sama vědět, zdy by byl schopen něčeho víc. Každopádně, ona se může chytnout nějaká rybka a proč by takovej chlap do toho nešel..Jsou to holt teď takový lakadla na internetu, takže pozor na to!!!Hodně štěsti.

• Citovat
  • Upravit
7626
23.3.13 20:23

No ja tam mela profil taky a uz jsem byla zadana :mrgreen: ale ja to mela vyplnene..proste me toho casu bavilo nevinne flirtit. Cisla mi taky psaly, ja sama nedavala..pak me to preslo :mrgreen: Byt tebou tak to nehrotim, uz proto, ze ti to sam okomentoval a z toho co jsem vycetla mu na tom nezalezi.Hold kazdy asi potrebujeme slyset jak jsme fajn a jak nam to dneska slusi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.13 21:16

Něco podobnýho se mi stal, akorát že s fb. Bývalý si udělala druhý fb s tím, že ho prý bude mít na hlasy(soutěžili jsme v 1 soutěži o to, kdo bude mít nejvíc like),rozbil se mi mobil, tak mi dal svůj, vlezu na net, že se podívám z postele na fb a byl tam přihlášený on na tom 2 fb a psal si tam s čertsvými 15-16letými holkami, jak je zve ven, na sex v autě atd…Tvrdil, že s nimi nebyl, že to dál nedošlo, ok, vrátila jsem se k němu a ani né za 2 měsíce byl rozchod

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.13 21:54

Jako neřekla bych do něj, že by mi byl schopný zahnout, ale to si asi myslí o svém chlapovi každá…
Jinak jsme spolu 3 roky, takže nejsme na začátku. Je mu 48 (mně o 10 méně), takže rozum by snad už mohl mít taky. Bohužel je velmi atraktivní a baby se na něj lepí jako vosy na bombon. Přede mnou žil s 25 letou krásnou holkou, která ho milovala a rozešel se on s ní… Před chvílí volal, popřál mi dobrou noc a řekl, že se omlouvá za to, že občas dělá takový kraviny…
Achjooooo, to zase bude bezesná noc :zed: Katka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí