Ach ta seznamka :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1292
24.3.13 00:14

Ahoj holky, docela mně zaujalo tohle vaše téma, protože stím mám nějakou zkušenost…Řekla bych že záleží na každé z nás jak se k tomu postaví nebo postavila…Já sama nejsem nijak extrémně žárlivá, a za 5,5 roku vztahu s přítelem, už jsem si prožila své, ale vždycky jsem to brala tak, že pokud se vídá s nějakými jinými slečnami, nebo si snimi píše, na konci dne jsem vítězkou já protože usínám v jeho náruči a vrací se ke mě…
Milá zakladatelko diskuze, kdybych byla v tvé situaci, řekla bych mu všechny své pocity, co mi vadí a co je ok, aby věděl na čem je…myslím, že chlapy si pořád potřebují dokazovat že jsou oni lovci..je to v nich, potřebují si nějak zvyšovat ego…pokud jde jen o psaní, asi bych to nějak nehrotila, ale nebylo by od věci narovinu si s ním promluvit…toť můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
24.3.13 00:56

Zakladatelko preju ti, aby vsechno bylo v pohode…a je mozne, ze tvuj chlap je svetla vyjimka ve psani si se slecnami…:) ja a spoustu mych znamych mame zkratka zkusenosti negativni…ted v dobe internetu vsechno zacina v podobe psani…fb, icq, seznamky, chaty apod. Jakmile si muzskej zacne psat s nejakou „novou kamaradkou“ mame zadelano na pruser.. :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.3.13 01:07

Já ti taky přeji, aby tě to moc nestresovalo a jak už jsem psala, jestli ti to psaní nevadí, tak nepřemýšlej dál, co by, kdyby. Nám některým by vadilo už to psaní, ale to bude tím, že jsme se tam pohybovali, tak víme, co se tam děje. On může být jiný. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.13 06:14

Holky, díky za podporu. Já sama prostě nevím, co mám dělat. To psaní jako takové mě nestresuje, ale zase nechci být za idiota, který sedí doma či v práci na zadku, zatímco partner nahání někde jiné sukně.
Nejsem typ člověka, který se rád babrá v problémech a vyžívá se v rozebírání a řešení. A přítel už teprve ne, takže nás tím ani nechci oba otrávit. Mám tedy v plánu mu napsat mail (co vy na to???) v tom smyslu, že psaní respektuji, ale ráda bych, aby si do profilu napsal, že je zadaný (tohle políčko „zapoměl“ vyplnit) a že nechci, aby za mými zády probíhalo scházení. Víc že se k tomu vracet nebudu. A už o tom s ním nemluvit. Co vy na to??? Katka

• Citovat
  • Upravit
20557
24.3.13 08:13

Katko,
já bych mu email nepsala, to je házení hrachu na stěnu..já se musím přiznat že na seznamku taky občas zabrousím, ale beru to jako odreagování, prostě poplkám s cizími muži a zase si jdu po svém..co jsem za ty roky zjistila, tak naprostá většina jsou jenom pisálci a virtuální honibrci..takže pokud se přítel k tobě chová jinak normálně, zbytečně bych ho neprudila a už bych to neřešila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
24.3.13 08:36
@peggy.sl píše:
Katko,
já bych mu email nepsala, to je házení hrachu na stěnu..já se musím přiznat že na seznamku taky občas zabrousím, ale beru to jako odreagování, prostě poplkám s cizími muži a zase si jdu po svém..co jsem za ty roky zjistila, tak naprostá většina jsou jenom pisálci a virtuální honibrci..takže pokud se přítel k tobě chová jinak normálně, zbytečně bych ho neprudila a už bych to neřešila..

Tak nějak podobně si to myslím, i já.

• Citovat
  • Upravit
180
24.3.13 10:18
@Anonymní píše:
Holky, díky za podporu. Já sama prostě nevím, co mám dělat. To psaní jako takové mě nestresuje, ale zase nechci být za idiota, který sedí doma či v práci na zadku, zatímco partner nahání někde jiné sukně.
Nejsem typ člověka, který se rád babrá v problémech a vyžívá se v rozebírání a řešení. A přítel už teprve ne, takže nás tím ani nechci oba otrávit. Mám tedy v plánu mu napsat mail (co vy na to???) v tom smyslu, že psaní respektuji, ale ráda bych, aby si do profilu napsal, že je zadaný (tohle políčko „zapoměl“ vyplnit) a že nechci, aby za mými zády probíhalo scházení. Víc že se k tomu vracet nebudu. A už o tom s ním nemluvit. Co vy na to??? Katka

Ja bych udelala to, co mi vrati pocit jistoty a duvery…cili jestli je to v tvem pripade email, tak ho proste napis…:) zase to neni nic tak hroznyho, je to jenom email..;) a ani v nem nechces nic vycitat, jen chces vysvetlit jak to vidis( aby pak neprispechal v budoucnu s tvrzenim, ze prece si mu nerekla, ze ti schazeni vadi… :twisted: ) Nevidim v tom nic spatnyho… :kytka: ale teda ja si myslim, ze to policko nema vyplneny z duvodu toho, ze kdyby tam mel uvedeno „zadany“, uz si s holcinama asi tak nepokeca..ktera by mu psala..:D na seznamce snad lidi hledaji partnera ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.13 10:40
@beznicku000 píše:
Ja bych udelala to, co mi vrati pocit jistoty a duvery…cili jestli je to v tvem pripade email, tak ho proste napis…:) zase to neni nic tak hroznyho, je to jenom email..;) a ani v nem nechces nic vycitat, jen chces vysvetlit jak to vidis( aby pak neprispechal v budoucnu s tvrzenim, ze prece si mu nerekla, ze ti schazeni vadi… :twisted: ) Nevidim v tom nic spatnyho… :kytka: ale teda ja si myslim, ze to policko nema vyplneny z duvodu toho, ze kdyby tam mel uvedeno „zadany“, uz si s holcinama asi tak nepokeca..ktera by mu psala..:D na seznamce snad lidi hledaji partnera ne? ;)

To je pravda, ale já jsem tak nějak vnitřně rozhodnutá, i když jsem mu tohle nepsala, že pokud tam to zadaný nenapíše, tak se s ním rozejdu, přestože nám to jinak klape. Ta představa, že stojí o to, aby si baby myslely, že nikoho nemá a je mu jedno, že mně to vadí, - prostě bych v tom vztahu nebyla šťastná a trápila se a to by nemělo cenu. Pokud mu jde, jak říká, fakt jen o pokec, tak by si to tam měl podle mě bez problémů vyplnit.

• Citovat
  • Upravit
G12
24.3.13 10:52
@Anonymní píše:
To je pravda, ale já jsem tak nějak vnitřně rozhodnutá, i když jsem mu tohle nepsala, že pokud tam to zadaný nenapíše, tak se s ním rozejdu, přestože nám to jinak klape. Ta představa, že stojí o to, aby si baby myslely, že nikoho nemá a je mu jedno, že mně to vadí, - prostě bych v tom vztahu nebyla šťastná a trápila se a to by nemělo cenu. Pokud mu jde, jak říká, fakt jen o pokec, tak by si to tam měl podle mě bez problémů vyplnit.

Podle mě to zbytečně hrotíš. Je to jen zábava

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.3.13 11:13
@Anonymní píše:

Pokud by tě to stresovalo, tak to udělej, není na tom nic špatného, ty mu to nezakazuješ, ale chceš něco za to. Pokud by jsi měla být potom kvůli tomu naštvaná, nebo by ti to bylo líto, tak by jste se začali hádat úplně kvůli jiným záležitostem, ty by jsi to z té hlavy nedostala. Někomu to prostě vadí a někomu ne, někdo by to nesnes vůbec, třeba já. Takže určitě mu řekni, co tě stresuje, určitě to pochopí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
180
24.3.13 11:28
@smoulinka71 píše:
Pokud by tě to stresovalo, tak to udělej, není na tom nic špatného, ty mu to nezakazuješ, ale chceš něco za to. Pokud by jsi měla být potom kvůli tomu naštvaná, nebo by ti to bylo líto, tak by jste se začali hádat úplně kvůli jiným záležitostem, ty by jsi to z té hlavy nedostala. Někomu to prostě vadí a někomu ne, někdo by to nesnes vůbec, třeba já. Takže určitě mu řekni, co tě stresuje, určitě to pochopí. :kytka:

Presne souhlas se @smoulinka71 taky nevidim nic spravnyho v tom se obetovat a trapit se, aby si mohl partner delat to, co tobe vadi…to by me nebavilo, porad mu ustupovat, aby vsechno bylo radoby v pohode, ale tebe by to vnitrne nicilo…zazila jsem tyhle vnitrni stresy a ten trinasobnej kolabs me z toho rychle vylecil…;) urcite dej vedet, jak odpovedel..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.13 11:41

Já nechci malovat čerta na zeď, ale kecy chlapa o tom, že si jen na netu „povídá“, že o nic nejde a že by nic špatnýho neudělal, od jisté doby nesnáším (od těch kecalů na netu), protože můj exmanžel si přesně takto našel jinou babu a zmizel za ní. Tenkrát taky „o nic nešlo“, jen si napsali, pozvala ho za ní na kafe (200 km daleko), on tam jel, pak ještě asi 2× a po měsíci této „neškodné“ komunikace, po 17-ti letech manželství, mi sdělil, že potkal ženu svýho života a odešel. Sice následně zjistil, že to žena jeho života nebyla, ale už se nevrátil, protože by mu to jeho hrdost nedovolila (jeho slova). Takže všeho do času, nikdy člověk neví, co se z neškodného pokecu vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.3.13 11:48

@kočička Evička Přesně tak, hlavně po tolika letech manželství. Já to v tomto mám jednodušší v tom, že manžel žárlí na mě a on mě nenechá se s nikým vybavovat. Já se mu ale nedivím, on o mě bohužel ví všechno, měl být jeden jen z mých milenců, nějak se to zvrtlo a jsme manželé. A taky bez toho žiju, nijak nejsem ošizená. A to mě to tam opravdu bavilo. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24.3.13 12:09

@smoulinka71

no právě…všechno je o příležitosti, a na serveru typu „seznamka“ o to víc.
Vím, že když někdo chce, tak nevěrnej bude, či si takto najde někoho jinýho a když nechce, tak to neudělá, ale mnohdy i skálopevně přesvědčenej člověk může být příležitostí sveden k činům, o kterých si to ani nemyslel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XT
22
24.3.13 18:50

Jeho argumenty a vysvětlení je k smíchu a není třeba ho rozebírat. Ano, hledá si milenku, co s tím? To je otázka, na kterou se můžeš ptát.

@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria