Ach ta seznamka :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
23.3.13 21:57

Tak jestli rád komunikuje, tak proč se tam nebaví s chlapama o fotbale, to jsou vždycky takový kecy. Zeptej se ho, proč tam mluví s ženskýma o tom, jak jsou hezké a jestli toto můžeš dělat i ty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.13 22:04

Řekl mi doslova, že se mu ženské vždy líbily a líbí, že je rád v jejich přítomnosti a rád se jimi kochá, ale že to neznamená, že by cokoli měnil na našem vztahu nebo že by zahnul.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
23.3.13 22:09
@Anonymní píše: Řekl mi doslova, že se mu ženské vždy líbily a líbí, že je rád v jejich přítomnosti a rád se jimi kochá, ale že to neznamená, že by cokoli měnil na našem vztahu nebo že by zahnul.

A toleroval by to i tobě?

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
23.3.13 22:15

Víš mě by se taky líbilo se vybavovat s chlapama, dokonce jsem s nimi, když jsem byla sama i flirtovala, i se sněma viděla i spala. Vím, co se děje na takových seznamkách. Bylo to zábavné, vzrušující, jak mě tam chtělo třeba deset chlapů najednou a většinou samej ženáč. I přes to bych si nedovolila tam chodit, když jsem zadaná. Mám k tomu druhému úctu. Tohle do vztahu nepatří. Jestli si to chce dělat, tak ať si zůstane sám, to pak může dělat cokoliv bez omezení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.13 22:34

Nevím, jestli by to toleroval i mně, já to nedělám. A nechci to začít dělat jen kvůli němu, na truc, nebavilo by mě to.
Jinak žárlivý nijak extra není.
Jinak když byl s tou mladou slečnou přede mnou, tak to prý dělal také a ona mu na to přišla a také kvůli tomu byly veliké dohady. On tvrdí, že zbytečné - nikdy jí prý nezahnul ani to neměl v plánu. Ale asi to bude nějaká jeho závislost, když to dělal i při soužití s o dvacet let mladší kráskou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.13 22:36

Jo a také jsem mu řekla, proč je tedy se mnou, kdybychom spolu nebyli, tak jim může psát 24 hodin denně a může mít třeba každý den dvě. A na to mi řekl, že je se mnou, protože mě má rád a je mu se mnou moc fajn, a těmi ostatními mu prý stačí pokecat, spát s nimi nepotřebuje… :zed:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
23.3.13 22:39
@Anonymní píše:
Nevím, jestli by to toleroval i mně, já to nedělám. A nechci to začít dělat jen kvůli němu, na truc, nebavilo by mě to.
Jinak žárlivý nijak extra není.
Jinak když byl s tou mladou slečnou přede mnou, tak to prý dělal také a ona mu na to přišla a také kvůli tomu byly veliké dohady. On tvrdí, že zbytečné - nikdy jí prý nezahnul ani to neměl v plánu. Ale asi to bude nějaká jeho závislost, když to dělal i při soužití s o dvacet let mladší kráskou.

Já bych neřekla, že by ti musel zahýbat, kdyby chtěl nepotřebuje k tomu internet. To je asi blbost. Ale mě by vadilo i to flirtování. Ale to bude záležet na tobě, jestli jsi schopná se přes to přenést. Jestli budeš spokojená. Každopádně bych s ho zeptala, jestli můžeš i ty flirtovat a jezdit s chlapama na kafe. Možná bych i jela.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
23.3.13 22:42
@Anonymní píše:
Jo a také jsem mu řekla, proč je tedy se mnou, kdybychom spolu nebyli, tak jim může psát 24 hodin denně a může mít třeba každý den dvě. A na to mi řekl, že je se mnou, protože mě má rád a je mu se mnou moc fajn, a těmi ostatními mu prý stačí pokecat, spát s nimi nepotřebuje… :zed:

Tomu věřím, že mu to stačí. Já si to dělala i pře PC. Já bych se nebála toho zahýbání. Jestli ti nevadí to flirtování, tak se přes to přenes.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.13 22:44

Občas jdu třeba s nějakým kámošem na oběd, v pracovní době-nikdy mi na to nic neřekl. Ale je to podle mě sakra rozdíl oproti tomu, že on by tam šel s babou, kterou sbalil na seznamce. Prý by jí o tom, že mě má, napsal, či řekl a normálka by jen pokecali :zed: :zed: :zed:
Myslím, že kdybych šla s frajerem ze seznamky, nelíbilo by se mu to. Ale to bych mu musela vyloženě říct - a to by věděl, že dělám schválně kvůli němu, abych se mu pomstila.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
23.3.13 22:47
@Anonymní píše:
Občas jdu třeba s nějakým kámošem na oběd, v pracovní době-nikdy mi na to nic neřekl. Ale je to podle mě sakra rozdíl oproti tomu, že on by tam šel s babou, kterou sbalil na seznamce. Prý by jí o tom, že mě má, napsal, či řekl a normálka by jen pokecali :zed: :zed: :zed:
Myslím, že kdybych šla s frajerem ze seznamky, nelíbilo by se mu to. Ale to bych mu musela vyloženě říct - a to by věděl, že dělám schválně kvůli němu, abych se mu pomstila.

A vadí ti to flirtování, nebo jen to případné setkání?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.13 22:49

No nevím, no…To, že by si psal, kdyby to nemělo žádný vliv na náš vztah, by mi ani nevadilo.
Ale to případný scházení určitě jo. Jinak jemu je to jedno, píše si cca s 50 ženskejma zároveň, která je online, s tou si píše. Neupřednostňuje žádnou nijak více, a stále jsou to nové a nové…

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
23.3.13 22:51
@Anonymní píše:
No nevím, no…To, že by si psaeješ, aby se s některou scházel a l, kdyby to nemělo žádný vliv na náš vztah, by mi ani nevadilo.
Ale to případný scházení určitě jo. Jinak jemu je to jedno, píše si cca s 50 ženskejma zároveň, která je online, s tou si píše. Neupřednostňuje žádnou nijak více, a stále jsou to nové a nové…

Tak mu řekni, že mu to budeš tolerovat, ale jen na té virtuální rovině. Že si nepřeješ, aby se s nějakou scházel a zeptej se ho, jestli ti to může slíbit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.13 22:57

On mi hajzl řekl, že už se asi se třema během našeho vztahu sešel, z toho dvě byly u něj doma a u jedné byl on - a že bylo vše v pohodě. Řekl prý hned v úvodu, že má přítelkyni, pokecalo se a jelo se domů…

• Citovat
  • Upravit
180
23.3.13 22:58

Tak nevim, jestli jenom ja jsem takova zarlivka, ale me by teda rozhodne vadilo, kdyby si muj drahy vesele vypisoval s holkama na seznamce..protoze si potrebuje pokecat? A s tebou si nepokeca nebo co? :mrgreen: To mi vazne prijde trochu jako ulet.. :twisted: Ta predstava, ze ja se pachtim u plotny, aby mel pritel vyborny sobotni obed a on by si mezitim psal s holkama? Teda damy, pres toto bych se skutecne neprenesla..Pokud ty ano zakladatelko, mas muj neskonaly obdiv.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.13 23:04

To prý bylo hned za začátku a bál se mi to říct, abych ho nenechala. Nyní mi prý vše říká popravdě, když se s někým vidí. Nedávno byl třeba pomoct bývalce na baráku, to mi řekl a já byla v poho. Chvíli před tím byl s jednou holkou od nich ze vsi na lyžování (jednodenním), já měla chřipku, taky jsem byla v poho…On je každou chvíli někde s někým a zatím jsem nezjistila, že by mi někdy lhal. Jako napřímo jsem mu neřekla, že mu „zakazuju“, aby se lidma ze seznamky scházel, ale řekla jsem, že mi to vadí, trápí. Řekl, že se s nikým zatím nesešel a pokud by náhodou (prý ne kvůli seznámení, ale třeba kvůli kšeftům), tak že mi to řekne… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky