Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beznicku000 píše:
Tak nevim, jestli jenom ja jsem takova zarlivka, ale me by teda rozhodne vadilo, kdyby si muj drahy vesele vypisoval s holkama na seznamce..protoze si potrebuje pokecat? A s tebou si nepokeca nebo co?To mi vazne prijde trochu jako ulet..
Ta predstava, ze ja se pachtim u plotny, aby mel pritel vyborny sobotni obed a on by si mezitim psal s holkama? Teda damy, pres toto bych se skutecne neprenesla..Pokud ty ano zakladatelko, mas muj neskonaly obdiv..
On si s nima nepíše v mé přítomnosti samozřejmě. Já chodím do klasické práce a on podniká. Takže povětšinou si píše, když je doma sám, já v práci, nebo když nejsme večer spolu. Když spolu jsme, věnuje se mně. Nicméně i tak má na to času dost
@Anonymní píše:
On mi hajzl řekl, že už se asi se třema během našeho vztahu sešel, z toho dvě byly u něj doma a u jedné byl on - a že bylo vše v pohodě. Řekl prý hned v úvodu, že má přítelkyni, pokecalo se a jelo se domů…
No tak mu řekni, že tohle ne, že to bylo naposledy, že ti to psaní nevadí, ale tohle že by byl problém. Už tak si myslím, že by jsi byla tolerantní až až.
@Anonymní píše:
On si s nima nepíše v mé přítomnosti samozřejmě. Já chodím do klasické práce a on podniká. Takže povětšinou si píše, když je doma sám, já v práci, nebo když nejsme večer spolu. Když spolu jsme, věnuje se mně. Nicméně i tak má na to času dost
Dobre, ja jsem kazdopadne asi z trochu jinyho testa…
zkratka by me vadil ten pocit, ze ma potrebu si psat s dalsimi holkami…a jeste ke vsemu porad novymi a novymi jak rikas…citila bych se dotcena, ze ja mu nestacim..a samozrejme bych v tom hledala nebo vic…pze jak rikam, jsem stara dobra zarlivka…;) ale nechci te zatezovat svymi pocity…:D Nicmenne pokud te to necha klidnou to jeho pripadne psani, proc ne..kdyz to nezajde az ke schazeni…:) na druhou stranu si rikam, jak bys to vubec zjistila, jestli se sesel s nekym nebo ne? ![]()
@smoulinka71 píše:
Neboj, já taky ne. Bych se na něj nemohla ani podívat, ale brala jsem v úvahu, že to někomu vadit nemusí.
@beznicku000 píše:
Dobre, ja jsem kazdopadne asi z trochu jinyho testa…zkratka by me vadil ten pocit, ze ma potrebu si psat s dalsimi holkami…a jeste ke vsemu porad novymi a novymi jak rikas…citila bych se dotcena, ze ja mu nestacim..a samozrejme bych v tom hledala nebo vic…pze jak rikam, jsem stara dobra zarlivka…;) ale nechci te zatezovat svymi pocity…:D Nicmenne pokud te to necha klidnou to jeho pripadne psani, proc ne..kdyz to nezajde az ke schazeni…:) na druhou stranu si rikam, jak bys to vubec zjistila, jestli se sesel s nekym nebo ne?
Já zase nejsem žárlivka vůbec. Na žádnýho chlapa jsem nežárlila, jen jednou se pamatuji, že jsem ten pocit zažila, když mi můj tedejší přítel zahnul…
To až tento exot to ve mně probudil. Jak říkám, psaní beru, taky si píšu se známými koneckonců (ale seznamky teda ne, ty mě fakt nebaví…). Ale to scházení teda neeeee. Samozřejmě že bych to asi nezjistila, pokud by mi to neřekl sám nebo ho něk´do někde neviděl ![]()
@Anonymní píše:
Já zase nejsem žárlivka vůbec. Na žádnýho chlapa jsem nežárlila, jen jednou se pamatuji, že jsem ten pocit zažila, když mi můj tedejší přítel zahnul…
To až tento exot to ve mně probudil. Jak říkám, psaní beru, taky si píšu se známými koneckonců (ale seznamky teda ne, ty mě fakt nebaví…). Ale to scházení teda neeeee. Samozřejmě že bych to asi nezjistila, pokud by mi to neřekl sám nebo ho něk´do někde neviděl
A nevadí ti, že tam s nimi píše o sexu? Já si pamatuji, tak já se tam o sexu bavila pořád. Dokonce jsem si i pustila kameru a dráždili se navzájem na skypu. Tam jde jen o pokec, nebo o sexuální podtext?
@Anonymní píše:
To až tento exot to ve mně probudil. Jak říkám, psaní beru, taky si píšu se známými koneckonců (ale seznamky teda ne, ty mě fakt nebaví…). Ale to scházení teda neeeee. Samozřejmě že bych to asi nezjistila, pokud by mi to neřekl sám nebo ho něk´do někde neviděl
Musis to mit o dost jednodussi, kdyz vubec nezarlis…;) tak ja nejsem nejak extremne zarliva, ale zdrava zarlivost neni na skodu..Jinak to mas asi jasny - pres psani si na seznamce se zrejme preneses…a pokud partnerovi veris, ze se s zadnou holcinou nesejde, muzes byt v klidu… ![]()
O sexu si primárně nepíše, zase jsem to tak dopodrobna neměla čas studovat, ale o sexu to nebylo. Spíše - tobě to sluší, co děláš o víkendu, jakou máš práci, kolik dětí atd. a v podstatě všem ve stejném duchu - z toho 2 že by se chtěly sejít a on, že klidně, že až bude mít cestu jejich směrem, není problém… ![]()
@smoulinka71 píše:
A nevadí ti, že tam s nimi píše o sexu? Já si pamatuji, tak já se tam o sexu bavila pořád. Dokonce jsem si i pustila kameru a dráždili se navzájem na skypu. Tam jde jen o pokec, nebo o sexuální podtext?
Vidis to mas recht…Ja si taky vzdycky na podobnych strankach psala hlavne o sexu..ale je mi divny, jak zakladatelka rika, ze si pise porad s novymi a novymi..to mi prijde ze kazde polozi stejnou serii otazek a jde o dum dal..:D kdyby si s nimi psal o sexu, snad by jich mel jen par, aby nemusel porad dokolecka rikat to same novym a novym holkam…;)
@Anonymní píše:
O sexu si primárně nepíše, zase jsem to tak dopodrobna neměla čas studovat, ale o sexu to nebylo. Spíše - tobě to sluší, co děláš o víkendu, jakou máš práci, kolik dětí atd. a v podstatě všem ve stejném duchu - z toho 2 že by se chtěly sejít a on, že klidně, že až bude mít cestu jejich směrem, není problém…
Tak si s ním pořeš to setkání, že ti vadí. Že nejde o to, že mu nevěříš, ale že ti to není příjemné, že o tom nechceš přemýšlet a zabývat se tím. Na tom bych trvala.
Ten ma dobry aliby. Ty mu veris, ze s nimi nic nema? Ja bych mu to nesezrala. Tolik zadanych chlapu ze seznamky jsem potkala, priznali se az pozdeji, vsem to doma nefungovalo, strasny nebozatka… Taky jeden tvrdil, jen na pokec… Jojo, zlaty voci..,
@beznicku000 píše:
Vidis to mas recht…Ja si taky vzdycky na podobnych strankach psala hlavne o sexu..ale je mi divny, jak zakladatelka rika, ze si pise porad s novymi a novymi..to mi prijde ze kazde polozi stejnou serii otazek a jde o dum dal..:D kdyby si s nimi psal o sexu, snad by jich mel jen par, aby nemusel porad dokolecka rikat to same novym a novym holkam…;)
No a právě proto na to máme takový pohled a netolerovali by jsme to. Taky jejího přítele nechápu, já tuhle stranu nechápu, ani si nepamatuji, že by si tam se mnou chtěl někdo psát jen jak se mám, možná prvních pět minut, ale vždy se to nakonec stočilo k sexu, nebo aspoň k tomu, co se mi líbí, co ne, co mám ráda. Ale mě tam bavilo flirtovat a ne si vykládat co v práci.
@Weru píše:
Ten ma dobry aliby. Ty mu veris, ze s nimi nic nema? Ja bych mu to nesezrala. Tolik zadanych chlapu ze seznamky jsem potkala, priznali se az pozdeji, vsem to doma nefungovalo, strasny nebozatka… Taky jeden tvrdil, jen na pokec… Jojo, zlaty voci..,
No já to tak právě taky znám, dokonce ve čtyři jsme se seznámili a v šest už spolu spali. Ale nemůžu soudit, nepotkala jsem tam chlapa, který by se chtěl bavit o počasí.
No, on je fakt exot, ale fakt si tam o sexu nepsal. O práci, o podnikání, o angličtině, o dětech… pro mě je to právě taky nepochopitelný, protože mě by tohle prostě nebavilo…
Když už bych si měla s chlapama psát, tak taky o sexu. Jedna baba tam psala, že potřebuje namasírovat a on, že by vypomohl.No a ona se toho chytla a ať přijede, že ráda. A on, že nemá čas a cestu tím směrem. A ona, že by tedy dorazila ona, že se namasírujou navzájem a blabla. A tý teda potom, když už to vypadalo, že přijede a počítá se sexem napsal, že má vztah a že s tou masáží přeháněl a honil ego, ale zahýbat že nehodlá. Jestli chce přijet jako kámoška, že pohoda, ale aby od toho nečekala něco víc. No ale ta na to šla zhurta.
Neboj, já taky ne. Bych se na něj nemohla ani podívat, ale brala jsem v úvahu, že to někomu vadit nemusí.