Šnek Achatina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
14.9.11 13:09

Kaspar a spol. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
14.9.11 13:14
Adaška píše:
Hanahcotton píše:
Adaška píše:
ten je pěknej :lol: a on roste podle velikosti terárka???
Ano roste podle toho jak má veliké terárium - já jsem viděla 3× tak větší kousky :wink: Ale to terárko bylo teda obrovské. :think:
to je zajímavý… a jakpak se jmenuje ten váš?
Jinak bych taky brala takový dáreček.. je to moc zajímavý zvířátko…

Náš se jmenuje Oskar :-D

• Citovat
  • Upravit
143
14.9.11 13:24

Ahoj,já má taky retku.Koupila jsem ji jako centimetrové šnečí mimčo.Nyní jí mám ,už dva měsíce ,ale přijde mi ,že vůbec neroste :think: .Je tedy i dost mlsná jen tak něco nesní :zed: .Za to její příbuzní nám sežrali skoro celou úrodu na zahrádce :-x .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.9.11 13:31
nagari píše:
Ahoj,já má taky retku.Koupila jsem ji jako centimetrové šnečí mimčo.Nyní jí mám ,už dva měsíce ,ale přijde mi ,že vůbec neroste :think: .Je tedy i dost mlsná jen tak něco nesní :zed: .Za to její příbuzní nám sežrali skoro celou úrodu na zahrádce :-x .

A jak ji mas velkou? A co zere? Mne v pohode salat, nejlip ten nejobycejnejsi, okurku, obcas mrkev, cuketu malo…a hrusku. Jinak taky nic moc, ale rostou jak das. Immka jsou horsi, krmim je stejne, skoro nezerou a rostou malo. Navic to vypada, ze si ohlodavaji ulity, nevim, co s tim. Sepiovku maji furt :think:

Příspěvek upraven 14.09.11 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.9.11 13:33

Tady jsou dva a pul mesice stary retka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
14.9.11 13:34

nagari

Náš Oskar sežere téměř vše - cuketu, okurek, rajče, banán, jablko, pampeliškové listy, piškot, namočené kočičí granule, jen obyčejný salát mu prostě nejede :think:
Na zimu mu dokonce dělám takovou směs - rozmixovaná cuketa, okurek, jablko, piškot a pampeliškové listy - zamrazím to a mám na zimu vystaráno :palec:

• Citovat
  • Upravit
29730
14.9.11 13:39

No ja jim zas nechci davat neco, co je vylozene mimo. Ale chci zkusit aspon suchy krmemi pro suchozemsky zelvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
14.9.11 13:43
asha píše:
No ja jim zas nechci davat neco, co je vylozene mimo. Ale chci zkusit aspon suchy krmemi pro suchozemsky zelvy.

Mrkni sem…
http://www.achatina.cz/view.php?…

• Citovat
  • Upravit
48576
14.9.11 13:44

Taky jsme měli pěknej kousek.Bohužel se ztratil,pak sem slyšela jen křupnutí :oops: :lol: a s mužem jsme se domluvili že už o něm ani nebudeme mluvit :lol: Jmenoval se alfrédo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.9.11 13:47
Hanahcotton píše:
asha píše:
No ja jim zas nechci davat neco, co je vylozene mimo. Ale chci zkusit aspon suchy krmemi pro suchozemsky zelvy.
Mrkni sem…

Jj znam, ja jsem teda registrovana na tom druhym webu. A teda dost se mi prici davat jim tvaroh a syry… Snazim se, aby byly jako v pralese, uz tak je blby, ze jim davam tuzemskou zeleninu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.9.11 13:48
Kamča.dalmatinka píše:
Taky jsme měli pěknej kousek.Bohužel se ztratil,pak sem slyšela jen křupnutí :oops: :lol: a s mužem jsme se domluvili že už o něm ani nebudeme mluvit :lol: Jmenoval se alfrédo

Ty mne budes touhle storku tak dlouho pronasledovat, az si zjistim tvoji adresu. A pak se boj postaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.9.11 13:50
asha píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Ty mne budes touhle storku tak dlouho pronasledovat, az si zjistim tvoji adresu. A pak se boj postaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: kdepak mě už žádné zvíře nesmí přes práh,jen se mrkni ke mě do alba co pak přišlo za zvířectvo po šnekách.Jela sem pro jednu mrchu a jak to dopadlo :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
14.9.11 13:51
asha píše:
Hanahcotton píše:
asha píše:
Mrkni sem…
Jj znam, ja jsem teda registrovana na tom druhym webu. A teda dost se mi prici davat jim tvaroh a syry… Snazim se, aby byly jako v pralese, uz tak je blby, ze jim davam tuzemskou zeleninu :lol:

Já sýry a tvaroh taky nedávám - přijde mi to pro ně nepřirozený… :think:

• Citovat
  • Upravit
29730
14.9.11 13:52
Kamča.dalmatinka píše:
asha píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Ty mne budes touhle storku tak dlouho pronasledovat, az si zjistim tvoji adresu. A pak se boj postaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: kdepak mě už žádné zvíře nesmí přes práh,jen se mrkni ke mě do alba co pak přišlo za zvířectvo po šnekách.Jela sem pro jednu mrchu a jak to dopadlo :cert:

Proto pisu: boj se! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Az se nam to zacne nekontrolovatelne mnozit, urcite si na tebe vzpomenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
14.9.11 13:52

Hele jak náš Oskar řeže zatáčku :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat