Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Adaška píše:Hanahcotton píše:to je zajímavý… a jakpak se jmenuje ten váš?Adaška píše:Ano roste podle toho jak má veliké terárium - já jsem viděla 3× tak větší kousky
ten je pěkneja on roste podle velikosti terárka???
Ale to terárko bylo teda obrovské.
Jinak bych taky brala takový dáreček.. je to moc zajímavý zvířátko…
Náš se jmenuje Oskar ![]()
Ahoj,já má taky retku.Koupila jsem ji jako centimetrové šnečí mimčo.Nyní jí mám ,už dva měsíce ,ale přijde mi ,že vůbec neroste
.Je tedy i dost mlsná jen tak něco nesní
.Za to její příbuzní nám sežrali skoro celou úrodu na zahrádce
.
nagari píše:
Ahoj,já má taky retku.Koupila jsem ji jako centimetrové šnečí mimčo.Nyní jí mám ,už dva měsíce ,ale přijde mi ,že vůbec neroste.Je tedy i dost mlsná jen tak něco nesní
.Za to její příbuzní nám sežrali skoro celou úrodu na zahrádce
.
A jak ji mas velkou? A co zere? Mne v pohode salat, nejlip ten nejobycejnejsi, okurku, obcas mrkev, cuketu malo…a hrusku. Jinak taky nic moc, ale rostou jak das. Immka jsou horsi, krmim je stejne, skoro nezerou a rostou malo. Navic to vypada, ze si ohlodavaji ulity, nevim, co s tim. Sepiovku maji furt ![]()
Příspěvek upraven 14.09.11 v 13:40
Náš Oskar sežere téměř vše - cuketu, okurek, rajče, banán, jablko, pampeliškové listy, piškot, namočené kočičí granule, jen obyčejný salát mu prostě nejede ![]()
Na zimu mu dokonce dělám takovou směs - rozmixovaná cuketa, okurek, jablko, piškot a pampeliškové listy - zamrazím to a mám na zimu vystaráno ![]()
No ja jim zas nechci davat neco, co je vylozene mimo. Ale chci zkusit aspon suchy krmemi pro suchozemsky zelvy.
asha píše:
No ja jim zas nechci davat neco, co je vylozene mimo. Ale chci zkusit aspon suchy krmemi pro suchozemsky zelvy.
Mrkni sem…
http://www.achatina.cz/view.php?…
Taky jsme měli pěknej kousek.Bohužel se ztratil,pak sem slyšela jen křupnutí
a s mužem jsme se domluvili že už o něm ani nebudeme mluvit
Jmenoval se alfrédo
Hanahcotton píše:asha píše:Mrkni sem…
Jj znam, ja jsem teda registrovana na tom druhym webu. A teda dost se mi prici davat jim tvaroh a syry… Snazim se, aby byly jako v pralese, uz tak je blby, ze jim davam tuzemskou zeleninu ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Taky jsme měli pěknej kousek.Bohužel se ztratil,pak sem slyšela jen křupnutí![]()
Jmenoval se alfrédo
Ty mne budes touhle storku tak dlouho pronasledovat, az si zjistim tvoji adresu. A pak se boj postaka
![]()
asha píše:Kamča.dalmatinka píše:Ty mne budes touhle storku tak dlouho pronasledovat, az si zjistim tvoji adresu. A pak se boj postaka
Taky jsme měli pěknej kousek.Bohužel se ztratil,pak sem slyšela jen křupnutí![]()
Jmenoval se alfrédo
![]()
![]()
asha píše:Hanahcotton píše:Jj znam, ja jsem teda registrovana na tom druhym webu. A teda dost se mi prici davat jim tvaroh a syry… Snazim se, aby byly jako v pralese, uz tak je blby, ze jim davam tuzemskou zeleninuasha píše:Mrkni sem…
Já sýry a tvaroh taky nedávám - přijde mi to pro ně nepřirozený… ![]()
Kamča.dalmatinka píše:asha píše:Kamča.dalmatinka píše:Ty mne budes touhle storku tak dlouho pronasledovat, az si zjistim tvoji adresu. A pak se boj postaka
Jmenoval se alfrédo
![]()
![]()
kdepak mě už žádné zvíře nesmí přes práh,jen se mrkni ke mě do alba co pak přišlo za zvířectvo po šnekách.Jela sem pro jednu mrchu a jak to dopadlo
Proto pisu: boj se!
Az se nam to zacne nekontrolovatelne mnozit, urcite si na tebe vzpomenu
![]()